- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Siusiaka ciężko było nie zauważyć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Ja chodzę tylko do jednego lekarza, prywatnie, no i ma zajebisty sprzęcior
W szoku byłam jak zobaczyłam Moje Maleństwo w 4d
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
A co do wózków to namówiłam męża na wpadnięcie do jednego ze sklepów z mieście i w sumie podobają mi się 4
1. allegro.pl/tutek-grander-alu-maxi-cosi-c...-wa-i2693506784.html
2. allegro.pl/jane-trider-strata-transporte...24h-i2700901775.html
3. allegro.pl/x-lander-x-q-3w1-2012-fotel-m...tis-i2689916994.html
4. allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-maxi-co...ack-i2683966343.html
Ja swój stary wózek sprzedałam miesiąc przed zajściem w ciążę, jednak nie chciałabym go używać już dla drugiego dziecka gdyż był beznadziejny, dlatego jeśli któraś wpadłaby na pomysł zakupu Brevi OVO zdecydowanie odradzam!!
Co dla mnie najważniejsze:
1. Mały stelaż po złożeniu - nie planujemy zmiany samochodu, więc musimy dostosować wózek do samochodu.
2. Amortyzacja
3. Koła pompowane i łożyskowane najlepiej, piankowe po jednym wypadzie po kamienistych ścieżkach wyglądały jak po wojnie.
4. Biorę pod uwagę, żeby gondolka miała regulowane oparcie ( niektóre 4-5 miesięczne dzieci już nie chcą leżeć, a najczęściej spacerówki są jeszcze za duże)
5. Spacerówka rozkładana, ale nie kubełkowa ( o zgrozo jak sobie przypomnę jak mój synek musiał spać z nogami w górze to mnie głowa boli)
6. Obszerna buda w spacerówce, by podczas spania słońce nie świeciło prosto w twarz
7. Skrętne przednie koła
8. Możliwość zamontowania fotelika na stelażu
9. Cena - choć cena 2,3 i 4 jest nie mała, więc zastanawiam się ewentualnie nad używanym
10. Awaryjność i wadliwość produktów - niestety okazało się, ze nasz poprzedni wózek poza dużą gondolą i ogromnym i wytrzymałym koszem, miał same wady i gdyby nie to że mąż zawsze starał się sam naprawiać to wózka byśmy nie używali bo ciągle stałby w serwisie. A serwis pożal się ...
11. Kosz na zakupy dobrze żeby mieścił więcej niż pół litra wody, nie wyobrażam sobie mieć wózek i tachać w rękach reklamówki.
12. Możliwość demontażu tapicerki i prania w pralce.
To chyba takie najważniejsze, później jak już dzidzia podrośnie to mam małą zgrabną spacerówkę Quinny Zapp Xtra, jest naprawdę rewelacyjna, mimo, że ma siedzisko kubełkowe.
Tak więc dalej nie wiem na co się zdecydujemy, ale jeśli na droższy to rozważymy kupno używanego bo chyba tak będzie rozsądniej.
Chcę jeszcze obejrzeć w innych sklepach. Jednak co obejrzane i pomacane to inaczej niż przez neta.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak już dzidzia zacznie kopać, to wiadomo będzie, że wszystko w porządku.
A no i w końcu urósł mi brzucholek nareszcie zaczyna być widać, że jestem w ciąży najwyższa pora bo przecież niedługo już półmetek będzie
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny, w końcu dotarłam do domu. Oczywiście nie znalazłam nic ciekawego do ubrania na tą imprezę nie wiem jakieś te ubrania wizytowe, ciążowe są niezbyt atrakcyjne, wyglądają jak na stare baby. Podoba mi się kilka sukienek na allegro, no ale jak będą wyglądały w rzeczywistości to nie wiadomo.
A co do wózków to namówiłam męża na wpadnięcie do jednego ze sklepów z mieście i w sumie podobają mi się 4
1. allegro.pl/tutek-grander-alu-maxi-cosi-c...-wa-i2693506784.html
2. allegro.pl/jane-trider-strata-transporte...24h-i2700901775.html
3. allegro.pl/x-lander-x-q-3w1-2012-fotel-m...tis-i2689916994.html
4. allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-maxi-co...ack-i2683966343.html
Ja swój stary wózek sprzedałam miesiąc przed zajściem w ciążę, jednak nie chciałabym go używać już dla drugiego dziecka gdyż był beznadziejny, dlatego jeśli któraś wpadłaby na pomysł zakupu Brevi OVO zdecydowanie odradzam!!
Co dla mnie najważniejsze:
1. Mały stelaż po złożeniu - nie planujemy zmiany samochodu, więc musimy dostosować wózek do samochodu.
2. Amortyzacja
3. Koła pompowane i łożyskowane najlepiej, piankowe po jednym wypadzie po kamienistych ścieżkach wyglądały jak po wojnie.
4. Biorę pod uwagę, żeby gondolka miała regulowane oparcie ( niektóre 4-5 miesięczne dzieci już nie chcą leżeć, a najczęściej spacerówki są jeszcze za duże)
5. Spacerówka rozkładana, ale nie kubełkowa ( o zgrozo jak sobie przypomnę jak mój synek musiał spać z nogami w górze to mnie głowa boli)
6. Obszerna buda w spacerówce, by podczas spania słońce nie świeciło prosto w twarz
7. Skrętne przednie koła
8. Możliwość zamontowania fotelika na stelażu
9. Cena - choć cena 2,3 i 4 jest nie mała, więc zastanawiam się ewentualnie nad używanym
10. Awaryjność i wadliwość produktów - niestety okazało się, ze nasz poprzedni wózek poza dużą gondolą i ogromnym i wytrzymałym koszem, miał same wady i gdyby nie to że mąż zawsze starał się sam naprawiać to wózka byśmy nie używali bo ciągle stałby w serwisie. A serwis pożal się ...
11. Kosz na zakupy dobrze żeby mieścił więcej niż pół litra wody, nie wyobrażam sobie mieć wózek i tachać w rękach reklamówki.
12. Możliwość demontażu tapicerki i prania w pralce.
To chyba takie najważniejsze, później jak już dzidzia podrośnie to mam małą zgrabną spacerówkę Quinny Zapp Xtra, jest naprawdę rewelacyjna, mimo, że ma siedzisko kubełkowe.
Tak więc dalej nie wiem na co się zdecydujemy, ale jeśli na droższy to rozważymy kupno używanego bo chyba tak będzie rozsądniej.
Chcę jeszcze obejrzeć w innych sklepach. Jednak co obejrzane i pomacane to inaczej niż przez neta.
234 bardzo fajne no z tymi ubraniami masz racje ja teraz miałam wesele brzuszek spory i miałam problem...... kupiłam normalną sukienkę w wiekszym rozmiarze z gumeczkami od pleców do pupy
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi sie coś takiego podoba
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa