- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Patrycja mnie kość ogonowa nie boli...na razie A jak sie czujesz ? Jak maleństwo ?
Troszkę się odrobiłam Zmywarka to 3 razy szła Pralka dziś tylko raz , jutro dalszy maraton
Teraz idziemy kąpac Amelkę i mam nadzieję , ze szybko zaśnie . Mam jakiegoś powera , nie wiadomo skąd się wziął , wiec chciałam jeszcze miesko na jutro przygotować
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Dobranoc Kobietki
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Dave to miłej nocki życzymy. Mój mąż to mówi że w ciąży jestem bardziej seksi. Ale wiadomo odpowiednie wdzianko pobudza zmysły
A ja chyba dziś przesadzilam z chodzeniem. Zrobiłam na nogach chyba z 15 km oczywiście pchając wózek z moim 13 kg synkiem. Nogimnie bolą że masakra, wręcz nie wiem czy zasnę. Ale chociaż Wam życzę spokojnej nocy.
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
musze sobie jakies nocne zajecie wymyslic.
no to do rana:-) juz coraz blizej.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
przy pierwszej ciazy jest ten plus ze mozna wiecej odpoczac i skupic sie tylko na sobie:)
ja wczoraj okropnie sie czulam bylo mi mega niedobrze do tego glowa mnie bolala i mialam uczucie ze zemdleje az czulam mrowienie w nogach nawet po Julke nie poszlam do zlobka bo sie balam i tesciowa mi ja przyprowadzila a ja w lozku lezalam caly dzien a Julka naszczescie grzeczna byla i ogladala bajki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave ja z kolei mam tak , że mogłabym przespać chyba i 12 godzin pod rząd Tak mi się wydaje . Niestety moje noce nie wyglądają różowo , bo Amelka mi sie wybudza non stop . Odkąd się urodziła , to nie przespałam pod rząd nawet 3 godzin !
Fajnie , że z Mężusiem zaszaleliście . Ja do czwartku mam zakaz . Potem ginekolog zadecyduje czy możemy . Od czasu szpitala abstynencja była nakazana
Moniaaa ja wczoraj też się nie najlepiej czułam . U Nas ciśnienie leciało i wiało niemiłosiernie . Głowa mnie bolała nieustannie cały dzień Aż w nocy musiałam zażyć pół paracetamolu , bo spać nie mogłam
Mam nadzieję , z edziś czujesz się lepiej .
Kasia śledzie ??? Toż to tortury Ci Mąż zrobil Ja też nie mogę znieść ich zapachu fleeee
Ja odprawiąłm Paulę do szkoły,Męża do pracy , zjadłyśmy z Ami śniadanko i teraz każda z nas ma chwilę dla siebie Ama robi demolkę , a ja korzystam z neta
Dziś rano zaczełam dzień niepotrzebnie od ważenia się i dół nie z tej ziemi Mam już 6 kg na plusie Jak tak dalej pójdzie , to pobiję swój rekord A mialam przytyć jak najmniej .
Co do bóli , to mnie w poprzedniej ciąży męczyla rwa kulszowa ... okropieństwo . I mega skurcze łydek,które niestety już się zaczynają Musze mocny magnez kupić .
Miłego dnia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
u nas z kolei sliczna pogoda sloneczko wczoraj swiecilo i dosyc cieplo bylo dzis jeszcze nie wiem jak jest ale rano nawet przyjemnie bylo
agi wspolczuje ci nieprtzespanych nocek a ja myslalam ze Julka dlugo sie w nocy budzila na szczescie od jakiegos czasu nawet ladnie spi oczywiscie zdazy sie jej obudzic ale przewaznie wystarczy ze ja przyjde p[rzykryc i spi dalej.
ja sie najbardziej boje jak beda 2 bobasy i czeba bedzie do pracy wrocic i jak sie tak maly bedzie budzil co kilka godz to jak ja na 6 do pracy wstane
a jak to z tym macierzynskim jest nas to obejmie ze rok????ja jakbym mogla pewnie bym skorzystala bo z JUlka tez rok bylam w domu i to taki optymalny wiek ze moze isc do zlobka tylko nie wiem jak z praca
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja sie wczoraj ruszac nie moglam, bol nie do wytrzymania ale cala noc spalam na brzuchu i nie bolalo, mysle ze dzidzi sie na nerwie ulozyl i dal mi popalic
a czuje sie dobrze ,malenstwo chyba dobrze, okaze sie 29 bo mam wizyte