BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #447183 przez klaudia_286
pati mnie kosc nie a bodra moze maluszek gdzies uciska to tak czujesz

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #447196 przez agi-p
Klaudia no to taką zniżkę dla Ciebie , to ja rozumiem :) Super :) Bez porównania z niedawnymi kosztami .

Patrycja mnie kość ogonowa nie boli...na razie :P A jak sie czujesz ? Jak maleństwo ?

Troszkę się odrobiłam :) Zmywarka to 3 razy szła :P Pralka dziś tylko raz , jutro dalszy maraton :P
Teraz idziemy kąpac Amelkę i mam nadzieję , ze szybko zaśnie . Mam jakiegoś powera , nie wiadomo skąd się wziął , wiec chciałam jeszcze miesko na jutro przygotować :)

12 lata 2 miesiąc temu #447213 przez klaudia_286
no dokładnie róznica a to tylko na 10 dni bo tyle w paczce jest

12 lata 2 miesiąc temu #447220 przez klaudia_286
ehh a mnie dzie męcza wzdcia tak ze masakra hehe,

12 lata 2 miesiąc temu #447297 przez agi-p
Spokojnej nocy Mamusie , ja zmykam , bo kręgosłup już mi podupada .

Do jutra :)

12 lata 2 miesiąc temu #447331 przez monia89
Dobranoc :)

12 lata 2 miesiąc temu #447343 przez Dave
A ja lecę do łóżka. Wystroiłam się, Maja szybko zasnęła. Bp kto powiedział, że babka w ciąży nie może być seksi :unsure: Oj, będzie się działo :P :P :P

Dobranoc Kobietki :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #447349 przez malwinsien
Patrycja - przepraszam, że to powiem ale NARESZCIE :) Jesteś pierwszą osobą która ma to samo co ja. Ta kość ogonowa to okropieństwo, podobno to ból kręgosłupa i zdarza się w ciąży szczególnie jeśli kiedyś ją sobie stłukłaś. Moja mama cierpiała na ten ból całą ciążę i niestety potem przełożyło się to niekorzystnie na poród bo się bardzo nasiliło w tym miejscu :) Ale spróbuj rozgrzać amolem :)

12 lata 2 miesiąc temu #447357 przez kasia1329
A mój mąż sobie właśnie wymyślił śledzie. Chyba go zatluke. Nie mogę znieść tego zapachu. Mam nadzieję że za,moje cierpienia pozmywa dziś naczynia :)

Dave to miłej nocki życzymy. Mój mąż to mówi że w ciąży jestem bardziej seksi. Ale wiadomo odpowiednie wdzianko pobudza zmysły :)

A ja chyba dziś przesadzilam z chodzeniem. Zrobiłam na nogach chyba z 15 km oczywiście pchając wózek z moim 13 kg synkiem. Nogimnie bolą że masakra, wręcz nie wiem czy zasnę. Ale chociaż Wam życzę spokojnej nocy.

12 lata 2 miesiąc temu #447366 przez kasia1329
A mnie zamiast kości ogonowej bolą stawy biodrowe, czasami to mam wręcz wrażenie jakby im smarowania zabraklo :) ale w ,1 ciąży miałam to samo i niestety im większy przyrost masy tym większy ból :(

12 lata 2 miesiąc temu #447497 przez Dave
jest po 4,a ja dalej nie śpie. to mnie wykonczy!!! w pierwszej ciazy mialam to samo. spałam max po 3-4 godziny i to z przerwami,tylko ze moglam rano odespajc. a jeraz nie ma opcjí. ogolnie to w dzien jakos leci,wieczorem czasem padam. ale jak jest to juz ze 4 taka noc to moc mnie opuszcza. ale coz juz taki to moj objaw ciazowy.
musze sobie jakies nocne zajecie wymyslic.

no to do rana:-) juz coraz blizej.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #447498 przez MoNiaaa
Dave wspolczuje bezsennosci to chyba najgorsze co moze byc ja naszczescie spie jak zabita ostatnio tyl;ko tak mnie kaszel i katar meczyl ze co usnelam to sie obudzilam bo sie dusilam kaszlem albo katarem..;/

przy pierwszej ciazy jest ten plus ze mozna wiecej odpoczac i skupic sie tylko na sobie:)

ja wczoraj okropnie sie czulam bylo mi mega niedobrze do tego glowa mnie bolala i mialam uczucie ze zemdleje az czulam mrowienie w nogach nawet po Julke nie poszlam do zlobka bo sie balam i tesciowa mi ja przyprowadzila a ja w lozku lezalam caly dzien a Julka naszczescie grzeczna byla i ogladala bajki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #447507 przez agi-p
Dzien dobry :)

Dave ja z kolei mam tak , że mogłabym przespać chyba i 12 godzin pod rząd :P Tak mi się wydaje . Niestety moje noce nie wyglądają różowo , bo Amelka mi sie wybudza non stop . Odkąd się urodziła , to nie przespałam pod rząd nawet 3 godzin !

Fajnie , że z Mężusiem zaszaleliście . Ja do czwartku mam zakaz . Potem ginekolog zadecyduje czy możemy . Od czasu szpitala abstynencja była nakazana :(

Moniaaa ja wczoraj też się nie najlepiej czułam . U Nas ciśnienie leciało i wiało niemiłosiernie . Głowa mnie bolała nieustannie cały dzień :( Aż w nocy musiałam zażyć pół paracetamolu , bo spać nie mogłam :(
Mam nadzieję , z edziś czujesz się lepiej .

Kasia śledzie ??? Toż to tortury Ci Mąż zrobil :P Ja też nie mogę znieść ich zapachu fleeee :P

Ja odprawiąłm Paulę do szkoły,Męża do pracy , zjadłyśmy z Ami śniadanko i teraz każda z nas ma chwilę dla siebie :P Ama robi demolkę , a ja korzystam z neta ;)

Dziś rano zaczełam dzień niepotrzebnie od ważenia się i dół nie z tej ziemi :( Mam już 6 kg na plusie :( Jak tak dalej pójdzie , to pobiję swój rekord :( A mialam przytyć jak najmniej .

Co do bóli , to mnie w poprzedniej ciąży męczyla rwa kulszowa ... okropieństwo . I mega skurcze łydek,które niestety już się zaczynają :( Musze mocny magnez kupić .

Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #447512 przez MoNiaaa
DZIS POKI CO CZUJE SIE LEPIEJ A W PRACY JESTEM DO 12 TO MOZE ZDAZE SIE PRZESPAC ZANIM PO jULKE POJDE :)
u nas z kolei sliczna pogoda sloneczko wczoraj swiecilo i dosyc cieplo bylo dzis jeszcze nie wiem jak jest ale rano nawet przyjemnie bylo :)

agi wspolczuje ci nieprtzespanych nocek a ja myslalam ze Julka dlugo sie w nocy budzila na szczescie od jakiegos czasu nawet ladnie spi oczywiscie zdazy sie jej obudzic ale przewaznie wystarczy ze ja przyjde p[rzykryc i spi dalej.
ja sie najbardziej boje jak beda 2 bobasy i czeba bedzie do pracy wrocic i jak sie tak maly bedzie budzil co kilka godz to jak ja na 6 do pracy wstane :unsure:
a jak to z tym macierzynskim jest nas to obejmie ze rok????ja jakbym mogla pewnie bym skorzystala bo z JUlka tez rok bylam w domu i to taki optymalny wiek ze moze isc do zlobka tylko nie wiem jak z praca :unsure:

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #447526 przez patrycja280791
dzien dobry:)

ja sie wczoraj ruszac nie moglam, bol nie do wytrzymania ale cala noc spalam na brzuchu i nie bolalo, mysle ze dzidzi sie na nerwie ulozyl i dal mi popalic

a czuje sie dobrze ,malenstwo chyba dobrze, okaze sie 29 bo mam wizyte

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka