BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #474926 przez Anabelle
Też muszę uderzyć po różnych sklepach - ale powiem Ci Kasia, że mam mętlik teraz. Poczytałam rankingi wózków i każdy!!!! ma zagorzałych fanów oraz zawziętych przeciwników. Wózki o praktycznie nieskazitelnej opinii zaczynają się od około 3 tysięcy za stelaż!! :D
A takie co mnie interesuje czyli 1300-2000 zł w wersji z dużymi pompowanymi kołami, amortyzowane, składane do małej objętości, bezpieczne (stabilne), zwrotne... Eh! Tragedia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #474960 przez klaudia_286
Witajcie
ja niedawno wrocilam od lekarza maluszki mają już po 300 gram rosną jak na drozdzach potwierdziła plec ze dziewczynka i dwóch chłopaków i jest ok pózniej dodam fotki bo narazie musze nakarmić maluszki bo się domagają hehehe

Moje malenstwa :)

12 lata 1 miesiąc temu #474962 przez Anabelle
Klaudia - super kombinacja :D 2 chłopców i dziewczynka. Ciekawa jestem jak wyglądają na usg :D

12 lata 1 miesiąc temu #474977 przez kasia1329
Klaudia to ładnie rosną maluszki, ja jak byłam tydzień temu to też mój dzidzi miał 300gr a Ty masz trójkę więc tym bardziej super. Oby rosły jak najwięcej to po porodzie szybko dojdą do siebie :)

12 lata 1 miesiąc temu #475013 przez klaudia_286
powiedziała że kazde z nich rośnie jak powinno i ze w pojedynczej ciązy wiec idą tak jak każdy według,tyg a szalały heheh zrszta cały czas kopia masakryczne zebra to juz mnie tak bolą ze szok hehehe,ale co sie nie robi dla maluszka

12 lata 1 miesiąc temu #475035 przez monia89
Klaudia czekam na fotki :)

12 lata 1 miesiąc temu #475060 przez Dave
Tyle wspaniałych wiadomości, a mnie nie ma. Dopiero teraz dorwałam kompa. Muszę parę rzeczy ogarną Was nadrobię :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475133 przez agi-p
Oj się rozpisałyście :P Wózek to dla mnie najgorszy zakup.Już przeglądam , czytam opinie i mam totalny mętlik w głowie .
Mogę się założyć , ze wszystkie i tak będziemy na coś narzekały :P
Ja chyba skłaniam się jednak do wózka 2w1 i osobno zakupu fotelika . Chciałabym, zeby fotelik służył tylko do transportu , a nie do wożenia Malucha po sklepie czy np na spacerze.To bardzo nie dobre dla kręgosłupa Malucha,mimo że tak wygodne dla rodziców . Ale dobro dziecka najlepsze . Mi zdarzało się nie przekładac Ami do gondoli,tylko jak zasnęła w foteliku ,to zaczepiałam go na stelaż i dawaj na zakupy (mało sypiała , a każda próba przełożenia jej na "spiocha" kończyła się wybudzeniem,wiec wolałam ja tak zostawić) ... ale teraz chcę tego unikać .

EDITT...
Klaudia oczywiscie ogromne gratulacje :) Cudowna trójca rośnie ksiażkowo :) Bosko :)

12 lata 1 miesiąc temu #475164 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #475170 przez kasia1329
Agi ja zazwyczaj Mateuszka przekładałam do gondoli i rzadko się.budził ale mimo to myślałam o wózku z tą sztywną gondolą która służy też do transportu ale ona jest strasznie mała a cena tych.wózków też pozostawia wiele do życzenia.

Też nie wiem do końca jaki zakup będZie najlepszy :(

12 lata 1 miesiąc temu #475173 przez kasia1329
Asia a jaki Ty masz wózek? I czy jesteś zadowolona?

12 lata 1 miesiąc temu #475179 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #475206 przez Anabelle
O, taka tańsza wersja: Emmaljunga Edge Duo Combi :)
Mojemu M strasznie się Emmaljunga Edge Duo Combi nie podoba, ale podobno ma rewelacyjną amortyzację, wielką gondolę, niezależne podparcie główki, pompowane opony, dużą spacerówkę rozkładaną na płasko - ale ta cena!!
Ten ma znacznie bardziej przystępną :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #475215 przez asia26

12 lata 1 miesiąc temu #475217 przez klaudia_286
teraz w czwartek mam kolejną wizyte a za tydzien w katowicach ehh ale sie naoglądam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka