- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
monia sliczna coreczka i piekne wloski ma
A ja juz wrocilam z usg, bede miala synka zdrowy i wazy 360 g ))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Kaikai gratulacje synka, duży juz chłopczyk, ciekawe czy u mnie jutro gin dalej bedzie widziała syncia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
A Martynka jeszcze Maluszka sie naogląda , wiec dobrze , ze jednak tym razem wybrała wycieczkę
Paletka czyli już zdecydowaliście się na Celinkę ? Oryginalnie
Czas przed świąteczny leci bardzo szybko i jak zawsze pracowicie
Kaikai już gratulowałam , ale co tam... jeszcze raz mogę , bo jest czego,a raczej kogo Super , ze synys taki duzy i zdrowiutki
Azja za Was jutro kciuki trzymam
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
a ja leze w lozku z ksiazka. dzis jakis dziwny dzien. musialam sie w dzíen polozyc na chwilke,bo tak mnie brzuch dziwnie bolal,taki ciezki byl,tak jakby mi wszystko na dol napieralo. blee. zapodalam nospe,ale caly dzien jakas do tylu. a odpoczac nie ma kiedy.dzis bylo montowanie kuchni.budowlancy wchodza od poniedzialku.
maly gdzies od wczoraj mi tak grzebie,gdzies z tylu,w dole,ze jakos mi ciagle nie wygodnie. dzis na jakis nerw sie wepchal,ze sie ledwo ruszalam. ale sie na szczescie szybko zwinal:-)
i maz mnie wkurza. Maja ma taki katar,ze non stop buzia oddycha,nawet spokojnie zjesc nie moze. ja o swoim stanie nie wspomne jak i o ilosci rzeczy,ktore trzeba do pon.ogarnac. ale on koniecznie chce do swojej mamusie jechac. no szlag mnie jasny trafia!!!!!!!!!
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Moniaaa Ty to się.chyba musisz.starać o synka żeby bronił siostry, bo pewnie pełno kawalerów będZie za nią biegać.
Dave biedna jesteś. A te nasze maluszki w brzuszku niby takie małe.a już sprytne, bo wiedzą jak mamusi uprzykrzyć dzień. Widzę że Ty też masz przeprawy z M. Chyba ich dopadło jakieś przesilenie zimowe!
A ja dziś miałam.troszkę pracowity dzień. Jutro zapowiada się nie lepszy. Ale.byłam też trochę na.dworze z Matim tylko zimno potwornie. Ja to zmarzluch jestem i zawsze jak spadał śnieg to chodziłam w.spodniach narciarskich. W tym roku.się.niestety nie dopinam i nogi marzną.
Dziś też.zauważyłam że na brzuchu powiększa mi się taka malutka brodawka którą mam od urodzenia jak byłam w ciąży z Matim to miałam.podobnie.z tym że brodawka była.w głowie i jak Mati miał 6m-cy to musiałam usunąć bo już mi wystawała spod włosów i haczyłam przy czesaniu.
Wtedy mi lekarz mówił że od.hormonów szalejących w organizmie.
Teraz pewnie będzie powtórka z rozrywki
A Mati dziś był bardzo pobudzony na moje nieszczęście. Ciągle broił. Niedawno w końcu zasnął. Dodam że troszkę mu zszedł ten wyprysk z nóżek. Wygląda to dziś lepiej. I nawet po wczorajszej kłótni M w końcu skontaktował się z.tą drugą lekarką.
No nic to tak na tyle chyba.
Uciekam spać.
Dobranoc
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
kaikai gratuluje, ja tez bede miec synka, az sie wzruszylam bo wiedzialam jak moj M chcial miec chlopca, bo ja myslalam ze dziewczynka wiec dla mnie niespodzianka.
No to również gratulacje!!!
To tatuś przeszczęśliwy
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
kasiu-na naszych M,to chyba jakies przesilenie przyszlo
moniaa-corka jak z okladki.
a ja sie przebudzilam i mam nadzieje,ze szybko zasne.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave mi tak Mała na nerwy napiera i potem na łopatkę mi promieniuje i drętwieje cała .
A Twój Matek pewnie wyczuł , ze jesteś zdenerwowana i się buntował,stąd ten ból brzuszka .
Mężowie , to czasami potrafią nieźle wkurzyć !!!
A ten katarek u Majki to nadal wodny tylko ?
Kasia dobrze , ze Mąż dziś sie zreflektował i załatwił z tą lekarką . A najważniejsze,że jego nóżki już lepiej wyglądają . To chyba te maści od koleżanki pomogły ? Czy zmieniłaś mu jedzonko ?
Mam nadzieję , ze ta brodawka nie powiekszy się jakoś znacznie . Kurcze my kobiety to mamy ... cały czas coś . A faceci jeszcze tacy okropni chwilami .
U Nas prawdziwa zima ... - 17 stopni,biało i nieprzyjemnie Jedziemy dziś na zakupy,któe mieliśmy już wczoraj zrobić . Ale na samą myśl wyjścia na ten mróz , to odechciewa mi się wszystkiego
Miłego ranka
- juliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
w srode zrobilam badania na TSH i cukier i wyszlo ze tsh mam 1.92 ale przy wyniku glukozy bylo napisane " niski poziom glukozy we krwi prosze powtorzyc badanie"
myslalam ze zalicze kolejny pobyt w szpitalu ale obylo sie. Cos mnie tknelo bo czasami slabo mi sie robilo i ciemno przed oczami, a przede wszystkim jestem ciagle blada jak sciana. mam bladsze dlonie niz moj Sebus plecy i mialam dziwne uczucie kolatania serca;/;/
Dzwonilam do lekarza i mowil zeby powtorzyc w poniedzialek i miec cos slodkiego przy sobie w razie gdy slabo mi sie zrobi ...
I zaczynam sie martwic czy to nie odbije sie na Malej..;(
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najlepiej podnoszą cukier węglowodany . Mi w takich przypadkach szybko pomaga coca-cola .Jak nie mam coli , to szklanka wody z cukrem . A ostatnio jak byłam u lekarza i spadł mi cukier na 47 to mi szybko glukozę podali . Wszelkiego rodzaju ciastka podnoszą cukier , ale bardzo powoli w porównaniu z glukozą czy colą,a czasami czas odgrywa zasadniczą rolę .
A nie miałaś w ostatnim czasie wstretu do jedzenia lub wymiotów ? To mogło się przyczynić do spadku cukru . Tak jak zwiekszony wysiłek fizyczny . Ja nawet jak za dużo spaceruję lub się denerwuję , to mi cukier spada .
Jeżeli jednak potwierdzi sie wynik , to będziesz musiał kontrolowac cukier . Jeżeli będziesz to robiła i przestrzegała kilku zasad , to Małej nic nie grozi .
Tu na forum jesteśmy już 3 z cukrzycą i Nasze maluchy sa super zdrowe , więc nie jest to takie straszne jak na początku się wydaje .
No i pewnie po ciaży Ci to minie całkiem .
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
kasia super ze matiemu troszke lepiej moze sie tak nie bedzie meczyl i bedzie spokojniejszy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Całą noc mojego kaszlenia i smarkania nie zaczął narzekać, a rano sam z siebie wstał, zrobił mi herbatę z miodem i cytryną oraz kanapki z masłem i miodem na gardło
Moje zdumienie nie znało granic.
Przejął się strasznie bo rano pobolewał mnie brzuch. Na szczęście wszystko przeszło.
Niestety flegme mam dalej, do tego żółty katar - okropność!
Też sobie muszę chyba cukier zbadać. Powinnam też zbadać mocz przed wizytą u ginekologa... ale to choróbsko!
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Pomóżcie je jeszcze utrzymać, już tylko tydzień do końca głosowania pozostał
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
Oto dowód:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
własnie nie dawno wrócilam od lekarza:)
jak nic widać dalej chłopczyka, jak narazie wszystko w porzadku rozwija sie prawidłowo
waży 388g, a stópke ma prawie 4 cm i jest wiercipieta ruszał sie i wiercił na USG