BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 4 tygodni temu #491226 przez kasia1329
Na emolienty to ja już majątek wydalam i też nic.

A co do szpitala to cZemu zakladasz że,będą gdzieś dziecko transportować? Przecież jak wszystko jest w porządku w ciąży to raczej nie ma się.czym martwić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #491249 przez kaikai
Biedne te dzieciątka wasze są :( teraz to alergie, astma itp. bardzo często występują u dzieci

jutro już w końcu połówkowe o 15. 20 :) mój bobasek od rana wyraźnie daje znać o sobie i biedactwo czkawka meczy często .

zrobiłam sobie wczoraj sernik na zimno ,mmmmm pycha :)

12 lata 4 tygodni temu #491267 przez agi-p
Kasiu a ten Lorinden A miałaś ? On jest bardzo tłusty . Ja miałam teraz wysypkę , strasznie suchą skórę , swędziało okropnie . 2 dni smaruję i jest duża poprawa .

Moniaaa oby u Julci to nie były żadne powikłania . Ale skontrolować musisz .

Glikomama super , ze z dzidzią dobrze :) Najważniejsze , ze prawidłowo się rozwija , płec to jeszcze poznac zdążysz :)

Ja rodze w Bielsku w wojewódzkim . Tutaj też maja wszystkie oddziały i w razie komplikacji zajmą się mną i nie rozdzielą mnie z Mają .
Ja w poprzedniej ciąży tez tam rodziłam i miałam jaja z cukrem ... wariował okropnie , byłam non stop monitowana , nawet w nocy miałam pomiary cukru . Poród jest strasznym obciążeneim dla organizmu i wszystko może się zdarzyć .
A Glikomama Ty rodzisz przez cc czy sn ?

12 lata 4 tygodni temu #491287 przez Anabelle
Ja też jutro jadę na połówkowe - nareszcie :) Jednak nie dość, że wczoraj dostałam infekcji gardła przez którą nie zmrużyłam oka, dzisiaj dostałam lekkiej flegmy i mówić nie mogę - boję się, że to angina. Umówiłam sobie jutro internistę.
Jakby tego było mało to w szpitalu na dermatologii (termin dostałam rok temu więc dzisiaj poszłam) okazało się, że mam jednego pieprza na łydce do wycięcia i ginekolog musi wystawić mi zgodę :ohmy: Na dodatek jeszcze dostałam mandat - bo nie wiedziałam, że przed szpitalem jest strefa parkowania - rok temu jej nie było :ohmy:

Generalnie jestem zła i jeszcze ten ból gardla!! oszaleję :/

12 lata 4 tygodni temu #491291 przez kasia1329
Agi, ale ten Lorinden A to maść sterydowa.

12 lata 4 tygodni temu #491292 przez agi-p
Anabelle ale miałaś przygody ! Współczuje .I jeszcze do tego to choróbsko . Oj panosza się et wirusy .
Ale jutro podglądniesz Maleństwo i Ci sie humor poprawi :)

12 lata 4 tygodni temu #491293 przez kasia1329
Anabelle to Mikołaj był dziś dla Ciebie hojny inaczej :( przykro mi
Mam nadzieję, że to jednak nie angina Cię dopadła.

12 lata 4 tygodni temu #491317 przez glikomama
Ja własnie ze względu na tą cukrzyce boje sie jakis komplikacji. I dlaetego wole sie zabezpieczyc choc jeszcze porozmawiam z moimi lekarkami diabetologiem i ginem nastepnycm razem.

Ja tez juz sie umówiłam na połówkowe na wtorek tylko o godzine musze jeszcze dzwonic
Dziewczyny wy brałyście swoje starsze dzieci na usg bo własnei tak myślke czy nie zabrac moje małej żeby zobaczyła dzidziusia.

12 lata 4 tygodni temu #491319 przez Anabelle
agi-p napisał:

Anabelle ale miałaś przygody ! Współczuje .I jeszcze do tego to choróbsko . Oj panosza się et wirusy .
Ale jutro podglądniesz Maleństwo i Ci sie humor poprawi :)

Na to liczę kochana :laugh:
Mam nadzieję, że jak zobaczę maluszka to mi troche sił przybędzie :) Oby!

Kasia - no niestety Mikołaj średnio mi się udał ;) Straż Miejska powinna dzisiaj rozdawać upomnienia :D Też mam nadzieję, że to nie angina - ale ból gardła mam straszny - taki jak 2 lata temu podczas anginy właśnie :/ No ale odpukać, żebym sobie nie wykrakała.

Glikomama - fajny pomysł ze starszym dzieckiem na usg :)

12 lata 4 tygodni temu #491321 przez agi-p
Glikomama moja Paula to juz duża dziewczyna . W poprzedniej ciąży jak byłam , to miała 10 lat i bardzo chciała być na usg :) Oczywiście ją zabrałam i była pod ogromnym wrażeniem :)

12 lata 4 tygodni temu #491324 przez kaikai
ja tez chciałam wziąć moja Ole , ale jutro ma w szkole mikołajki a ja z domu muszę wyjść o 14 wiec chyba się nie wyrobimy razem :(

12 lata 4 tygodni temu #491334 przez glikomama
Czyli myślicie że to fajny pomysł:) Niechciałabym przerazic mojej zwariowanej 6 latki że mama jakiegos kosmite ma w brzuchu bo wiecie jak to widac choc zdjecia ogladała i była pod wrazęniem wiec jak jeszcze zobaczy ze sie kreci to chyba same pozytywy:)

12 lata 4 tygodni temu #491341 przez agi-p
Glikomama wydaje mi się , ze Martynka będzie zadowolona . Zwłaszcza jak zobaczy , ze Maleństwo się rusza i macha do niej rączką np :)

Kaikai jak jutro nie zabierzesz Oli , to kolejnym razem moze się uda . W końcu ejszcze troszke z brzuszkiem pochodzisz , to okazji bedzie sporo :)

12 lata 4 tygodni temu #491349 przez MoNiaaa
my wrocilysmy od lekarza i na szczescie juz dobrze i osuchowo czysciutko:)))))) kaszlec jeszce moze jakis czas tak juuz jest po oskrzelach.trafilysmy na fajna pania dr zagadala julke i nawet sie jej podobalo:) w poniedzialekmoze juz isc do zlobka :)

i czekamy teraz na mikolaja :)

a z zabraniem starszego dziecka na usg super:)
sama chcialabym kiedys julke zabrac ale ona chyba za mala

http

]

12 lata 4 tygodni temu #491356 przez agi-p
Moniaaa to super , ze Juleczka zdrowa :) Cieszę się :) Kamień z serca pewnie Ci spadł :)

No jeszcze chyba Jula za mała na zabrnaie jej na usg . Ja Amci nie biorę , bo Ona to juz w ogóle nie wie o co kaman :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka