BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #489688 przez kaikai
Glikomama dobrze ze z coreczka lepiej.
Ciala ketonowe sa od czestych wymiotow i jak sie malo je, ja mam czesto. Teraz tez mam,nie ma sie czym przejmowac.

Trzymam kciuki za wizyte

Kasia ale mi smaka narobilas rety jakbym zjadla takie smakolyki :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #489697 przez Dave
A ja się odkopałam z ciutki zaległości blogowych. Ale walczę dalej. Mój mąż na drugim kompie, który w końcu zadziałał. Więc mamy biuro w domu.

Ale już tak naprawdę marzę o łóżku, tylko co z tego jak znowu spać nie będę mogła :dry: :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu #489705 przez Azja
Dave współczuje Ci z tym spaniem, ja to śpie jak zabita :)
jedynie co mnie wnerwia w nocy to chodzenie do łazienki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #489711 przez Dave
Ja jak pójdę ok. 23 to mam do rana spokój. Póki co mnie to nie męczy więc lajt :)

12 lata 1 miesiąc temu #489715 przez monia89
Kasia gołąbki mmmmmmmm i ciasto z brzoskwiniami :P Narobiłaś ochoty.
Czekam na relacje po waszych wizytach u gin.
I ja mojego M zamierzam od razu wprowadzać w tajniki tacierzyństwa bo mam zjazd 5-7 kwiecień na który może pójdę i 26-28 na których mam egzaminy i muszę iść tak więc nie ma wyboru. :P

12 lata 1 miesiąc temu #489752 przez kasia1329
Azja mój mąż tak jak się miał Mati urodzić to mówił że będzie przewijał i w ogóle. Ale gdy przyszła pierwsza porządna kupa to musiałam go.wycofać bo jeszcze po nim.musiałabym sprzątać :)
On tylko zawsze.chodził z workami i pampki z kupą od razu szczelnie pakował :)

Teraz nie spodziewam się.poprawy w tej kwestii :) mam tylko nadzieję ze częściej będzie się.zajmował Mateuszkiem.

12 lata 1 miesiąc temu #489762 przez kasia1329
No nic ja uciekam spać. Dobrej nocy :)

12 lata 1 miesiąc temu #489840 przez agi-p
Dzień dobry :)

Z tym Tatusiowym przewijaniem,kąpaniem itp to najlepiej nic nie planowac ...samo wychodzi i tak jest najlepiej . Prawda jest taka , że każdy mężczyzna doskonale sobie poradzi jak zostanie zostawiony z dzieckiem sam .
Mój Mężuś przewijał pierwszą kupkę tzn smółkę , jeszcze w szpitalu , a potem zawsze juz mnie wołał :p No chyba , ze mnie nie było to nie miał wyboru :P

Ide zrobić "kawkę" i puścić pralkę . Ami w nocy wymiotowała i wszystko do przebrania poszło . Katar jej spływa i drażni gardło...tak biedna kaszlała , ze ją naciągło . Na szczęście w momencie kiedy Mężuś poszedł po nią na górę i zeszli na dół .

Miłego poranka :)

12 lata 1 miesiąc temu #489853 przez HERI
Dzień dobry :)

Miłej środy :)

12 lata 1 miesiąc temu #489858 przez Dave
Dzień dobry :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #489860 przez kaikai
Dzien dobry

Agi biedna Amelka, nie lubie jak dzieci tak choruja a jeszcze jak wymiotuja, maja taka biedna minke wystraszona :(

Ja jeszcze poleze poogladam ddtvn a sniadanie moze samo sie zrobi ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #489867 przez kasia1329
Witam.
Agi biedna Amcia.

Mój Mati dziś też miał ciężką noc. W końcu ok 4 wzięłam go do siebie a on do mnie " mamo tu nie, ja chce sam i pokazywał na swoje łóżko" dopiero nad ranem zasnął i nie stękał.
A mnie w nocy brzuch bolał od tego przejedzenia :)

Za oknem duzo śniegu i jakos w domu się chłodniej zrobiło, chyba pora kaloryfery odkręcić.

No nic ja się zbieram do sklepu po pieczywo i potem delikatne sniadanko .

Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #489879 przez klaudia_286
witajcie
spac juz nie spie kawke pije,jutro do tego cholernefgo szpitala wcale mi sie tam nie usmiecha jechac ehh

Moje malenstwa :)

12 lata 1 miesiąc temu #489906 przez glikomama
Dzień dobry dziewczyny:)

Dzięki za wsparcie duchowe :)
Martynka wstała wesolutka tylko kaszel ma ale to chyba zaległa flegma jej sie odrywac zaczyna.
No ja juz kilka razy miałam przyjemnosc zostawiac małą z M ale nie na tak długo:).
Ale powiem Wam że po przyjeździe go wychwaliłam dziecko nakarmione wesolutkie wybawione i w domu nawet sprzątali czyściutko ze aż lśniło:)
Wiecie ja sie dodatkowo troche bałam bo moja mała jest strasznym alergikiem z astmą na dodatek wiec u niej choroby wygladają różnie. A mój M nie jest biologicznym tatą Martynki i cały czas w tajniki jej leczenie sie wdraża.Ale spisuje sie jak tylko może najlepiej już za którymś telefonem to dostałam ochrzan że po co tak czesto dzwonie oni sobie przecież świetnie radzą :).

Ja zaraz szykuje sie na wizytę.To te ciała ketonowe to pewnie z mojej diety.Wczoraj sobie z wielką nadzieją spróbowałam ciasta sernika i momentalnie skoczył mi cukier a juz miałam nadzieje że mi minęła ta cukrzyca :/

12 lata 1 miesiąc temu #489910 przez eisenQ
Witam :laugh:
Z tym tatusiowym przewijaniem wątpię by u mnie się sprawdziło, niestety Rafal nie umiał posprzątać bo malym szczeniaku bo zwracałam a co dopiero po dziecku, a gdybym wpadla na genialny pomysl zostawi ich samych szybko by znalazł opiekunkę do dziecka
Tez bym chciała aby śniadanka same się robiły ale niestety jak zwykle sama siedzę w domku i nikt mi nie zrobi

A z kawami jakie pijecie :unsure:

Glikomama świetnie ze masz tak zaradnego faceta, ja się boje ze mój się nie sprawdzi w nowej roli i będę musiala robic wszystko sama :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka