BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #488868 przez Dave
dzień dobry.

u nas też kiepska noc. katarem męczy Maje i też nie wiem co to.

czekam na wieści

fajnie nasze dzieciaki pokazują

milego dnia

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #488896 przez kasia1329
A my z Mateuszkiem wybieramy się na dwor :)

12 lata 1 miesiąc temu #488911 przez monia89
Kasia fajne imię Mikołaj :)
Kakai czekamy na wieści.
Szkoda mi dziewczyny Waszych córeczek ucałujcie Majeczkę Amelkę i Martynkę od nas :) (jak pomyliłam imię to przepraszam)
Dave Klaudia kurujcie się.

12 lata 1 miesiąc temu #488944 przez MoNiaaa
co za debil..jak mozna powiedziec ze dzieci sa slodkie jak sa chore...chyba koles ma skrzywienie zawdowe ;/

kaikai 3mam kciuki i czekamy na wiesci:)

mi julka wczoraj poszla o 23 spac :ohmy: b wczesniej zostawilismy ja u tesciowej zeby za tym [rerzentem pojezdzic n i oczywiscie o 17 poszla u niej spac :ohmy:

imie Mikolaj bardzo ladne Marcel tez mi sie podoba:)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #489046 przez Dave
Hello,
JA robię obiadek, a mąż składa meble do kuchni :)

Nie mamy kuchni na zamówienie, zabudowanej, tylko takie "gotowce". Chciałam dorobić trochę półek i w salonie mebli powiedzieli mi 700 zł za 3 półeczki. A my zamówiliśmy po prostu kolejny pełny zestaw mebli za 690 zł!!! i jaka tu logika ?????!!!!

A super trafiliśmy z kolorem. Kuchnię mamy dużą, to mamy się gdzie z tym pomieścić, chociaż jeszcze nie wiem czy użyjemy wszystkie wiszące półki.

Powoli zaczynamy się ze wszystkim ogarniać. Taki grudzień na maxa z prezentami, takimi domowymi, remontowymi itp.

12 lata 1 miesiąc temu #489085 przez kasia1329
Ja wróciłam ze spaceru. Mati padł zdążył.tylko mleko.wypić :) ja zjadłam pierogi i trochę ogarniam mieszkanie, ale skutecznie mi zgaga przeszkadza w porządkach :(

12 lata 1 miesiąc temu #489094 przez kaikai
Już jestem :dry:

nie dowiedziałam się czy to synek :(
jędza była na zastępstwie i stwierdziła ze skoro w piątek mam połówkowe to się wtedy dowiem :angry:
widziałam tylko główkę i serduszko ,ale dobre i tyle bo się trochę uspokoiłam

glukoza wyszła mi w normie 98 , dostałam już skierowanie na ten test glukozy potrójny
mocz mam erytrocyty 6 i leukocyty 2 , powiedziała " będziemy obserwować " nie wiem co to znaczy czy jest dobrze czy źle
tsh w normie 0,31 :)

o moich biednych hemoroidach powiedziała ze będę je miała do końca ciąży , bo jest ukrwienie duże i nacisk , a leki to tylko na chwile mogą pomoc , a jak tak bardzo coś chce to do proktologa na Solec mam się zapisać
ehh
wreszcie przytyłam 2 kg , sukces ;)
następna wizyta 2 stycznia , to tyle na razie , teraz czekam do piątku z niecierpliwością

dziękuje dziewczynki za kciuki , na piątek się przydadzą :)

12 lata 1 miesiąc temu #489096 przez agi-p
Kaikai grunt , ze spokojniejsza jesteś :) A do piątku blisko,więc wszystiego się dowiesz :)
Super , ze wyniki takie dobre :) Gratuluję :) I tylko 2 kg na plus ? U mnie już magiczne 10 zostało przekroczone :(

Kasiu a nie zauważyłaś , ze masz większa zgagę jak np sprztasz,masz wiekszy wysiłek czy się męczysz ? Może spróbuj się położyć ,żeby Mikołajek zmienil pozycję .
Zazdroszczę Wam spacerku :)

Dave ale fajnie , ze masz dużą kuchnię . Ja mam małą i szału dostaje . Duza zawsze była moim marzeniem , ale może jeszcze się uda :P

12 lata 1 miesiąc temu #489110 przez kasia1329
Kaikai najważniejsze że dzidzia rośnie. A do piątku kilka dni więc wytrzymasz :)
Ja mam też w moczu leukocyty 0-2 i erytrocyty nieliczne ale to jest w normie. Ważne żeby nie było bakterii i więcej leukocytów. Więc nie masz się co tym martwić! No i w końcu waga na plus :)
U mnie na razie jest plus 1 kg :)

Agi właśnie ja mam zgage cały czas od rana do nocy. Tylko jak leżę to jest mi ciut lepiej albo po lekach. Ale też leżeć całymi dniami się nie da. Muszę się męczyć. Najgorsze że zgage mam nawet po wodzie
:dry: :dry: :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #489129 przez kaikai
Agi jak Amelka się czuje ?

Kasia ja na szczęście nie mam zgagi na razie , mój bobas na pęcherzu mi siedzi cały czas , a na zgagę ja kiedyś brałam Alumag chyba , jak pasta do zębów ohyda na początku pomagało ale później piłam to litrami i nic :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #489132 przez kasia1329
Ja na zgage biorę rennie. A co do upodobania sobie pęcherza przez moje pociechy to już o tym pisałam :) z Mateuszkiem też ciągle miałam problem z wynikami moczu.

12 lata 1 miesiąc temu #489137 przez agi-p
Amlka troche lepiej . Najgorzej było w nocy . Ale kaszle trochę i katar ma . Jedziemy zaraz do lekarza , chcę żeby ją osłuchał i zobaczył . Wolę za w czasu reagować niż potem antybiotyk podawać .
I ja mam jakąś dziwną wysypkę na rękach i też niech mi to zobaczy .

12 lata 1 miesiąc temu #489148 przez kaikai
wczoraj byłam w Tesco oglądałam ubranka, bardzo fajne maja i tanie

12 lata 1 miesiąc temu #489154 przez monia89
Wskoczyłam na forum na chwilkę :)
Kaikai byle do pt :)
Dobrze że Ami lepiej.
Dave różnica ogromna.

12 lata 1 miesiąc temu #489169 przez Dave
A ja ogarniam trochę domek, choć w zasadzie tylko kuchnię. Bo Maja zrobiła nam tu klimat zimowy, wszędzie były styropianowe kulki, które wykorzytam bo mamy taką pufę, w której się już zbiły. Zamiast kupować to dam te. A jak przyjdzie Wiki - jej 6 letnia kuzynka, poproszę co by jeszcze podziałały, Będzie jeszcze więcej sprzątania, ale ile radości :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka