BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #489578 przez glikomama
czesc dziewczyny
Ja niedawno wróciłam z pogrzebu.MArtynka całe szczescie noc miała spokojną lek zac zął działac:).A zachorowała najprawdopodobniej na Angine dokładnie lekarka nieokreśliła ale powiedziała ze ma bardzo brzydkie gardło.
Dzisiaj cały dzien spedzili z M i było wszystko dobrze dopiero koło 17 dostała lekkiej temperatury.A wiec najgorsze chyba zażegane:).

JA jutro mam wizyte u gin wiec tez prosze o kciuki żeby juz mi powiedziała cos wiecej na temat mojego mieszkanca :)
Odebrałam wczoraj wyniki i wyszła mi słaba hemoglobina bo 10,4 i ciała ketonowe obecne w moczu.Wiecie co to oznacza?

Pozdrawiam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #489586 przez Dave
Gliko - super, że Martynka już powraca do sił. No i dzielny tata dał sobie radę.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu #489587 przez Anabelle
glikomama - niestety nie miałam podobnych wyników więc ciężko mi powiedzieć, będę natomiast trzymała kciuki za wizytę. mi też się zbliża moja wizyta i bardzo się z tego powodu denerwuję. powodzenia! czekamy na dobre nowiny :)

12 lata 1 miesiąc temu #489589 przez agi-p
Glikomama cieszę sie , ze Martynka ma się lepiej :) Szybko się z tym dziadostwem uporała :)

A wyników nie analizuj , bo zwariujesz . Jutro lekarz Ci wszystko wyjaśni na spokojnie .
Oczywiscie kciuki zaciśnięte :)

12 lata 1 miesiąc temu #489613 przez kasia1329
Ja wróciłam od mamy i taty. Objadłam się strasznie, ledwo się ruszam. Nie wiem jak wejdę i wyjdę z wanny :)
Że dziś dzień górnika i tata miał święto to same rarytasy. I jeszcze tata moje ulubione whisky postawił ale z wiadomych powodów ja nie piłam.
Jutro chyba muszę sobie jakąś dietę zapodać ;)

12 lata 1 miesiąc temu #489616 przez Anabelle

12 lata 1 miesiąc temu #489620 przez kasia1329
Glikomama dobrze że Martynce lepiej. Na hemoglobinę może Ci lekarz zleci żelazo. A ciał ketonowych nie miałam w moczu więc nie pomogę w tej kwestii.
Ja ostatnio Mateuszka pierwszy raz zostawiłam z M na tak długo jak jechałam do babci na pogrzeb. Wyjeżdżałam o 3 rano i wróciłam następnego dnia o 2. 23h byli sami. Ale i Mati i tatuś byli cali i dom też :)

12 lata 1 miesiąc temu #489623 przez kasia1329
Anabelle na obiad rolada z kluskami i kapustą, później tort smietanowy, sernik na zimno z brzoskwiniami i na kolację gołąbki z sosem pomidorowym. Dziś zamiast zdrowego soku wybrałam colę do picia i mam dość :)

12 lata 1 miesiąc temu #489625 przez MoNiaaa
kasia ale bym zjadla takich smakolykow:)))
a whisky ja strasznie nie lubie..bleeee:P
faceci tak maja ze jak sie ich rzuci na gleboka wode to sie okazuje ze daja sobie ze wszystkim swietnie rade a w domu zawsze mowia zrob ty bo lepiej zrobisz albo on nie umie itp..

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #489642 przez Dave
Kasiu - mniam, maniem :laugh: Uważaj w tej wannie :blink:

Ja męża zostawiałam sam na sam, czy to w dzień czy w nocy, jak musiałam do pracy wrócić. Czyli Maja miała 7 miesięcy. I spisywał się doskonale :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #489647 przez kasia1329
A ja właśnie tylko whisky z colą ewentualnie piwko innych alkoholi nie lubię. A whisky najbardziej ballantines :) uwielbiam

A tego przebywania samemu z tatą Mateuszka to się bałam, bo mój mąż np nigdy go nie przebierał z kupki bo ma odruch wymiotny. Teraz Mati robi kupę.na nocnik albo do kibelka i woła ale.dupcię trzeba wytrzec. Poza tym mój M nie ma wyczucia czasu i sam potrafi nie jeść cały dzień :). A czasami jak coś robi przy kompie to zapomina o bożym świecie.

12 lata 1 miesiąc temu #489654 przez MoNiaaa
Julka by sie juz nie dala przyglodzic:P jak jest glodna sama sie dopomina i nie je o okreslonych godzinach:P
ja zostawialam Jule z moim M jak w pracy bylam ale jakos dziwnie sie czulam ze oni sa beze mnie :P choc zawsze sie dobrze spisywal..i z kupkami tez tak bylo jak julka mala byla to nie chcial przebrac a jak zostal sam to przebral i ukapal i nic mu nie smierdzialo :side:

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #489669 przez Anabelle
Widzę, że na M to najlepsza terapia szokowa tj. zostawić z dzieckiem na cały dzień i nie będzie miał wyjścia - przewinie, wykąpie, nakarmi :D

12 lata 1 miesiąc temu #489670 przez Dave
Dzielnych mężów mamy :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #489682 przez Azja
Moj M narazie mówi ze bedzie przebierał i robił w ogole przy dziecku, ale najbardziej sie boi jak dziecko bedzie płakało i nie wiadomo dlaczego:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka