BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #490854 przez MoNiaaa
dave ty w nocy zasnac nie mozesz i juz na nogach?podziwiam cie !!

ale mi przez to wolne tez sie poprzestawialo i nie moge przed 24 zasnac :( a dzis o 5 czeba bylo wstac to ciezko troche

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490870 przez monia89
Dzień dobry :) Był u Was dziadziuś czerwony??? U mnie tak :D
Agi wejdź na fb w strona główna ustawienia konta po lewej stronie powiadomienia adres e-mail edytuj i zaznacz tylko powiadomienia dotyczące Twojego....... i po środku kliknij na ikonke zamknij. Bo ja wczoraj wchodzę na pocztę a tu ponad 1000 wiadomości........

12 lata 1 miesiąc temu #490872 przez MoNiaaa
u mni enie byl i pewnie nie bedzie : chyba ni ebylam grzeczna :(
monia pochwal sie co ci przyniosl??

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #490884 przez agi-p
Monia89 wczoraj juz doszłam do tego , ale dzięki :)

12 lata 1 miesiąc temu #490901 przez monia89
Mikołajka duże czekoladowego i 100 zł :)
2 przyjdzie jutro jak tata wróci :D

12 lata 1 miesiąc temu #490917 przez Dave
ja jez z tych niegrzecznych jestem;-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu #490920 przez kasia1329
A mnie dziś Mati zrobił prezent. Cała noc nieprzespana :( znów dostał tak okropnej wysypki że całą noc się drapał i płakał. Najgorsze bo nie chciał.przyjść do mnie do.łóżka bo już jest duży i chce spać sam.
Ja padam z nóg. Spałam może pół godziny :(

12 lata 1 miesiąc temu #490962 przez MoNiaaa
kasia ty bidulko i Mati tez biedny tak sie nameczyliscie :( moze za to dostaniecie wielki prezent od mikolaja ?:)
ja dawniej jak Julka budzila sie wiecej niz 1 raz to juz mowilam ze czesto sie budzi a jak was czytam to podziwiam ze macie tak bez przerwy!
Julkka za to ma chyba koszmary nocne albo jakies sny ktore nie daja jej spac..hmm wczoraj sie obudzila przed 3 i mowila ze osy sa w lozeczku i nie chce tam spac :(w koncu usnela
no i ostatnio do spania upodobala sobie ...balona :side:

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #491005 przez agi-p
Kasiu współczuje :) I Mateuszkowi też , wiem jak swędzenie moze wykańczać . Może trzeba zmienić znowu leki , maści ? Ja tak jak Ci pisałam , musiałam co tydzień zmieniać , bo organizm mi się przyzwyczajał i nasilenie było .
Teraz na wysypkę dostałam Lorinden A i fajnie zadziałał , a wydaje się , ze to taka zwykła maść . Tyle , ze Matek męczy sie przez AZS :(

Spróbuj się zdrzemnąć w ciągu dnia . Ja zawsze korzystam z drzemki Amci i też sie kłade , bo te zarwane nocki mnie ostatnio wykańczają . Ami dziś też bite 2 godziny nie spała ... kaszlała , naciagało ja o spac nie mogła przez to . Płakała ciągle .

Biedne te dzieci , bo nie rozumieją pewnych rzeczy i nie da sie im wytłumaczyć .

12 lata 1 miesiąc temu #491011 przez MoNiaaa
nie ma nic orszego niz chore dziecko i maluchy sie mecza i rodzice :( a teraz taki okres nastal ze latwiej o choroby :(

ja dzis do kontroli ide Julka jesczez czasem pokaszluje i boje sie ze jej nie przeszlo i dalej bedziemy w domu siedzialy:( tzn ona bedzie bo ja juz musialam do pracy wrocic oby sie okazalo ze to tylko pozostalosci.podobno po zapaleniu oskrzeli kaszel moze sie utrzymywac nawet kilka tygodni??

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #491012 przez MoNiaaa
kasia a jakbys go smarowala zwyklym pudrem w plynie??on zapobiega swedzeniu Julke tym smarowal;am przy ospie i ja jak w ciazy dostalam strasznej wysypki na nogach tez tym smarowalam

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #491095 przez kasia1329
Monia tylko że on ma potwornie suchą skórę. A puder zasusza a ja muszę nawilżać. Smaruje go po kilka razy dziennie. Chwilą i balsam wsiąka. Najgorsze że.robią mu się.strupki i blizny :( pije dużo.więc jest nawodniony.
A lekarka mowi ze jak nic nie pomaga to taki urok dziecka :( a on się biedny męczy a i ja przy tym.

12 lata 1 miesiąc temu #491141 przez glikomama
Hej dziewczyny
JA byłam wczoraj na wizycie niestety płci sie niedowiedziałam:( moja pani doktór powiedziała że na tym USG nic niedojrzy ale dzwonie dzisiaj zeby umówic sie na połówkowe wiec moze wtedy sie dowiem.Ale wiem że dzidzius prawidłowo sie rozwija:)Dowiedziałam sie że także mam anemie wiec musze cos z dieta pokombinowac.A ciała ketonowe to od diety cukrzycowej że czasem sie pogłodowac musze :/

Moja MArtyna tez ma teraz strasznie suchą i obsypana skórę szczególnie na buźce przy tym jest astmatykiem i alergikiem wiec full zestaw.JA kupiłam jej taką maśc w niebieskiej tubce z Wit. A.podejrzewam że to od paenia w piecu w domu wysusza sie powietrze i je skórka tez do tego mróz na dworze i swędząca skóra gotowa.

A wy wiecie juz dziewczyny w jakim szpitalu będziecie rodzic?
JEst tu jakas dziewczyna ze śląska?

12 lata 4 tygodni temu #491159 przez kasia1329
Ja jestem w Zabrza. Będę rodzić albo w Zabrzu (jeśli do tego czasu nie zamkną porodówki) albo w Świętochłowicach. U nas maść z wit. A nie działa w ogóle.

12 lata 4 tygodni temu #491165 przez glikomama
Oj to współczuje my tez miałaysmy jakąs robioną na zamówienie ale tez niebardzo dawała efekt.A macie te emolienty z oliatum albo olium tez fajnie natłuszczaja.

JA sie na Bytom nastawiam.Bo tam ponoc jest przystosowane pod mamy cukrzycowe a ja sie jakos boje tego zeby podczas porodu nieokazało sie ze maluszka mojego bedą gdzies przewozic.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka