BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #488518 przez agi-p
Kasiu gratulacje :) Super , ze wszystko ok :) 400 g to kawał chłopa już :) Matek będzie zadowolony , ze to brat :)
No i fajnie , ze wyniki lepsze :)

Glikomama a ile Martyna ma lat , bo mi gdzieś umknęło ?
Jak moja Ami miała ostatnio takie wysokie gorączki , to niczym nie mogłam jej zbić , była słaba jak muszka :( Dopiero po antybiotyku zaczęło przechodzić .
Myśle , że możliwe , ze ja boli mimo podania leków . Przy chorobie to boli każdy mięsień . Ja jak byłam niedawno chora , to może to głupio zabrzmi , ale odczuwałam nawet ból cebulek włosowych . Wszystko mnie bolało , a dziecko to juz w ogóle ,nie potrafi sobie radzić z bólem i komunikować go w inny sposób .
Też myślę jak Dave , ze jednak pediatra musi ją zobaczyc .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #488535 przez Dave
Kasiu - super :laugh: :laugh: Czyli trochę podnosimy statystyki chłopaków. Oj, będą mieli w czym wybierać :silly:

Maja padła w ciągu 5 minut. Ja już odpoczywam, i jakoś się dziś czuję słabo. Jakiś katar i ciągle kaszel :X :evil: No i zauważyłam, że coś Majce zaczęło z noska lecieć. Mam jednak nadzieję, że to może na te trójki, które już zaczynają być widoczne przez dziąsełko.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 miesiąc temu #488598 przez Dave
Ale z Was koleżanki :angry: Jak mam czas i jestem to wszystkie gdzieś polazły :cheer:

:lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #488602 przez MoNiaaa
ja jestem :)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #488616 przez MoNiaaa
ja sie zastanawiam jak terazmamdojsc do tego kiedy bede miala oulke??dzis mam 6 dzien cyklu i dopiero konczy mi sie @ a raczej krocej u mnie to trwalo :unsure: liczyc ze 14 dc to owulka???

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #488619 przez klaudia_286
a mnie dalej choroba trzyma teraz to juz nawet uszy mnie bolą :(((

Moje malenstwa :)

12 lata 1 miesiąc temu #488625 przez kasia1329
No to jestem ponownie.

Eisen ja to w większości się komunikuję z forum przez telefon, więc co jakiś czas zaglądam :)

Dave dzięki za namiary na sprzedawcę. Ja lubię kupować u sprawdzonych, co prawda nie przejrzałam jeszcze wszystkich jego aukcji, ale widzę, że ceny ma przystępne :)
A lekarz mi powiedział, że ponoć statystycznie więcej chłopców się teraz rodzi. I sobie od razu pomyślałam, że u nas na forum to królują kobietki :)

Monia89 ja żadnego pasa poporodowego nie stosowałam. Raz założyłam majtki obciskające i dostałam bardzo silnego krwawienia więc zrezygnowałam z takich pomysłów. Po 4 miesiącach od porodu (c.c) zaczęłam ćwiczyć i brzuszek wrócił do normy, przy normalnym porodzie można wcześniej.

Julia ja mam tak samo, nie muszę nic płacić dodatkowo ani jeździć bo mój gin wszystko mierzy i dokładnie sprawdza. Dziś też przemierzył maluszka z każdej strony. A co do wyjazdu to ja bym chciała wyjechać i z moim M spędzić troszkę czasu. Mateuszka zawsze mogę na weekend zostawić u moich rodziców, ale zazwyczaj nie ma czasu, a jak już się znajdzie to brak funduszy...
A co do imion to ja nie czytam znaczeń w ogóle. Jakoś nie wierzę w horoskopy i inne takie pierdołki :)
Wózek jak już pisałam mamy wybrany.

Glikomama życzę zdrówka dla Martynki. Dzieci są biedne z tymi gorączkami...

Moniaaa to zależy od długości cyklu. Moja ciotka zaszła w ciążę w 7 dniu licząc od początku miesiączki :)

12 lata 1 miesiąc temu #488628 przez kasia1329
Klaudia bidulko kuruj się i Ty Dave też. Przydałoby się trochę mrozu żeby pozabijać te zarazki.

12 lata 1 miesiąc temu #488632 przez MoNiaaa
do tej pory mialam regularne cykle 28 dniowe ale po tym zabiegu t kto wie jak bedzie?

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #488635 przez Dave
Monia89 - ja też nie miałam takiego cuda. Brzuszka nie miałam już wychodząc ze szpitala, więc spoko.

Kasiu - tego z czystym sumieniem mogę polecić, a ceny ma super.

Kaludia
- to trzymaj się dzielnie. Mnie też dalej męczy.

MoNiaaa
- nie mam pojęcia, ale jak miałaś w miarę regularne wcześniej, to ja bym liczyła normalnie. A tak w ogóle to teraz działajcie cały czas. Widzisz jak u mnie było, zagadka totalna. Więc spokojnie przytulaski, nie jak narwańce ale minimum co dwa dni :silly: :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #488645 przez agi-p
Dave u Amy teraz katar króluje właśnie przez wychodzące trójki . Jedna delikatnie przebita , a reszta napiera z całych sił .

Moniaa nie licz owulki w tym miesiącu . Wrzuć na luz i szalej ...bez liczenia , patrzenia i pełen spontan . Teraz owulkę bedziesz mogła policzyć pewnie dopiero od kolejnego lub jeszcze nastepnego cylku . Zobaczysz co ile dni @ i wtedy wieksza pewnosć będzie . Teraz jeszcze organizm moze troszkę zaświrowac .
Ja tym razem zaszłam w ciąże w 11 dniu cyklu , poprzednio w 14 dniu cyklu . O ile można temu wierzyć .

Klaudia biedna Ty . A leki jakies masz ?

12 lata 1 miesiąc temu #488646 przez MoNiaaa
a moj M wlasnie na nocke sie zalapal...i mozliwe ze jak bedzie juz czynny wyciag narciarski to bedzie mial same nocki i bedzie nasniezal stok...jak to dzis uslyszalam to zdebialam :side:
ale slowo sie zeklo i bedziemy sie starac:)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #488651 przez Dave
MoNiaaa - no to teraz tak musicie zorganizować czas, żeby móc się poprzytulaskować jakoś :laugh:

Kochane tylko spokojnie, uda się :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #488654 przez kasia1329
Monia jak szaleć to szaleć, można w dzień i w nocy :)

12 lata 1 miesiąc temu #488660 przez kasia1329
A właśnie zapomniałam Wam napisać, że jak będzie chłopczyk to na imię damy Mikołaj :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka