BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #510207 przez Azja
Moniaa super gratuluje, jak czytam to sie ciesze, jak to ja bym test zrobiła:) :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #510208 przez MoNiaaa
jejq dziewczyny strasznie wam dziekuje!!!jestescie kochane ze znosicie mnie tyle czasu moje zale i smutki a teraz cieszycie sie razem ze mna :):):)

agi na to wychodzi ze otwieram wrzesnien ale narazie boje sie zakladac suwaczek czy otwierac watek chyba nie dowierzam oby jutro sie nie okazalo ze juz bedzie I..

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #510216 przez HERI
MoNiaaa napisał:

wczoraj mezus podobno musial ja budzic przed 10 bo wcale nie chciala wstawac jeszcze:P
a w sobote jak my dluzej spimy to norma jest do 9 pospac :)

CHYBA sie udalo!!!!
rano zrobilam test i zobaczylam bladziutka druga kreseczke :):) nie moge w to uwierzyc i mam nadzieje ze to naprawde to i kreska jutro bedzie ciemniejsza!!!

Moniu! Jakby to powiedzieć?!? Noooo... OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! Ty to masz farta :) Co strzał to w 10 ;) Tym razem napewno będzie wszystko dobrze :)

A Mężusiowi bym proponowała byś powiedziała o północy w sylwestra ;) Tylko jak Ty wytrzymasz do poniedziałku? :P
Taaaaaaaaaaaaki by miał prezent na nowy rok :D

SUZI - witam się i ja z Tobą i nic się nie przejmuj różnicą wieku między dzieciakami. Moja mama urodziła się jako 5 dziecko w rodzinie, 19 lat młodsza od swojego najstarszego brata, a jej mama miała 47 lat! Skończone :)

Wszystko dla ludzi ;)
Gratulacje i niech Mikołajek zdrowo rośnie :) Kolejny Mikołajek ;) I kolejny chłopaczek :)

Co do wózka - ja mam taki mętlik w głowie, że szok... początkowo byłam zdecydowana na x-landera x-move, ale teraz to już zupełnie nie wiem....

Jejuuuu... jak mnie wkurza brak tych maili z forum :|

12 lata 3 miesiąc temu #510217 przez agi-p
no suwaczka jeszcze bym nie zakładała . Ja czekałam do wizyty u gina . Ale to Twoja decyzja . Ginekologa masz już w końcu wybranego ?

12 lata 3 miesiąc temu #510219 przez kasia1329
Monia super wiadomość! Widzisz czasami trzeba kilka.dni dłużej zaczekać żeby się druga kreseczka pojawiła :) masz piękny świąteczno noworoczny prezent :)
Teraz tylko uważaj na siebie :)
Oby jak najwięcej takich wieści z rana :)
A co do smutkow i żali to po to tu jesteśmy żeby.się wspierać.
Wy mi też bardzo pomoglyscie po stracie babci.

To ja jeszcze dodam że moja przyjaciółka też jest w.ciąży :) 7 tydzień. Trochę stresów ją czeka do pierwszych prenatalnych ale mam nadzieję że.będzie wszystko w porządku. Musi być.

MonIa gratuluję raz jeszcze!!!!

12 lata 3 miesiąc temu #510220 przez MoNiaaa
tylko w sylwestra nie bedziemy sami noi nie wiem czy wytrzymam zobacze jak bedzie jak sie spotkamy po pracy :P znajac moja nature to najchetniej juz bym mu smsa napisala :side:

a do lekarzy bede chodzila 2 jeden na NFZ ten u ktorego bylam ostatnio i prywatnie do lekarki ktora pracuje rowniez w szpitalu i jest naprawde fajna tylko jak sie do niej dostane :huh:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #510221 przez kasia1329
Suzi my się.zdecydowaliśmy na wózek Coletto Marcopolo.

A tak w ogóle to dziś mi się śniły.wózki i że moja mama mi jakiś brzydki wybrała i nie pozwoliła mi jechać kupić innego. Ehhhh te.sny durne.

12 lata 3 miesiąc temu #510225 przez agi-p
Monia to najlepiej do tej prywatnej dzwoń zaraz w nowym roku ...

Kasia Ty to masz sny :P

12 lata 3 miesiąc temu #510226 przez kasia1329
Suzi my się.zdecydowaliśmy na wózek Coletto Marcopolo.

A tak w ogóle to dziś mi się śniły.wózki i że moja mama mi jakiś brzydki wybrała i nie pozwoliła mi jechać kupić innego. Ehhhh te.sny durne.

12 lata 3 miesiąc temu #510228 przez MoNiaaa
bede probowala sie przez rejestracje zapisac a jak nie to poprosze kuzynke zeby mnie jakos wkrecila bo ona jest jej pacjetka wiec predzej najwyzej ona sie zapisze a ja pojde za nia czy cos:P

a do tego na NFZ hmm sama nie wiem kiedy isc??ok 7 stycznia czy pozniej?

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #510235 przez kasia1329
Monia w granicach 6 tygodnia wg om bo wcześniej może nie.być.nic.widać na usg

12 lata 3 miesiąc temu #510255 przez MoNiaaa
tak mniej wiecej jak patrzylam to w poniedzialek bedzie juz 5 tydzien :ohmy: wiec z tydzien stycznia odczekam i sie zapisze :)

w swieta bylam u mojej kuzynki ktora jako nieliczna wie ze sie staramy i nie pilam nic.a ona do mnie jak wychodzilismy ze mi sluzy i ladnie wygladam...ja mowie ze nie wiem o czym mowisz a ona wiesz wiesz :D nie wiem czy tym alkoholem sie zasugerowala czy cos wyczula :woohoo:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #510270 przez monia89
Moniu Kochana Gratuluje z całego serduszka :)

12 lata 3 miesiąc temu #510314 przez agi-p
Moniu ak jak Kasia pisze idź nawet w 7 tygodniu . Żeby juz było fasolkę pięknie widac , bo potem będziesz sie stresowała niepotrzebnie :)

Dave Kochana a Ty tak cichaczem siedzisz i nic się nie chwalisz , ze dziś świętujesz :) Wszystkiego naj naj naj :)

12 lata 3 miesiąc temu #510319 przez Suzi
Witam i ja z rana, wczoraj nie dane mi było się z Wami pożegnać bo małż "na chwileczkę" do kompa musiał no i .....ehh

Przede wszystkim MoNi pogratulować muszę bo jak juz mówiłam podczytywałam juz od jakiegoś czasu forum to tu to tam i historię MoNii z grubsza poznałam więc BAAAARDZO GRATULUJĘ i też sie cieszę i 3mam kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze, ale jak ma w koncu byc MoNiu? jesteś młoda piekna mama więc szanse są ogromne :lol:
Jeszcze raz dziękuję za miłe powitanie w kwietniówkowym gronie :kiss:
Heri miło Cię poznać

Co do wózka, to chciałam wczoraj wstawic linka do obrazu tegoż pojazdu ale za chiny sie nie chciał post z tym linkiem wysłać :dry:
to jest Emmaljunga City Cross Polar Performance. Wzięliśmy w kolorze żółto grafitowym.
Mutsy Urban Rider też oglądałam i nawet jakiś czas był nr1 ale taki jakis maciupci mi si e wydał zarówno gondolka jak i siedzisko w spacerówce a nasze dzieci jeszcze zimę na leząco w końcu zaliczą, że staneło na tej Emmaljundze

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka