BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510321 przez Dave
Suzi - jaką zimę na leżąco?? W zimie to już będą nieźle szaleć w wózku albo na sankach :silly: :silly:

Agi - a co się mam chwalić. Kolejna 18-tka i tyle :kiss: :kiss: :kiss: :lol: :lol:
Dziękuję :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #510324 przez Suzi
Heri, czy Ty też spodziewasz się Mikołajka? A kto jeszcze, bo piszesz , że kolejny?

A która z Was ma termin zbliżony do mojego czyli 26.04?

12 lata 3 miesiąc temu #510328 przez Suzi
No dobra Dave, moze na półsiedząco, ale i polezeć i pospac bedą chciały dlatego obawiałam sie ze w tym całym rynsztunku gondolka Mutsy może byc za mała.
Dave, Ty świetujesz jak slyszę? to i ja sie do zyczeń dołączam, w końcu jak 18tka to 18tka;-)

12 lata 3 miesiąc temu #510338 przez MoNiaaa
Suzi dziekuje :)

Dave wszystkiego najlepszego w takim razie no widzisz w ciazy jestes bo mozna by ci bylo sie napic czegos mocniejszego jak to na 18 :D:D:D

chyba larca mnie troche do pionu postawila i powiedziala ze u niej takie blade co miesiac wychodzily wiec ona mi nie gatuluje..:(

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #510340 przez agi-p
Dave ja zawsze swietuję 17-stkę kolejną , więc wychodzi , ze starsza ode mnie jestes :P

Suzi Amelkę w czerwcu urodziłam i w zimie już w spacerówce śmigała . Gondoli nie lubiła od początku , zbyt ciekawska świata była :P
A Mikołajka Kasia będzie miała . N a1 stronie naszego wątku zjadziesz suwaczki Nas wszystkich z datami porodu :)
U mnie wychodzi 28/29.04, tyle że i tak rozwiązanie nastąpi w połowie kwietnia .

12 lata 3 miesiąc temu #510344 przez agi-p
Monia u mnie kak bladzioch wychodził , to tylko na ciążę . I u Ciebie inaczej tez nie będzie :)

12 lata 3 miesiąc temu #510345 przez Dave
Suzi - gondolka na teraz wystarczy, a na zimę to już dawno spacerówka w ruchu będzie.
Chociaż wiem, że potem w tych wszystkich kombinezonach to lepiej żeby spacerówka była jak najszersza. Wygodniej maluchowi.

Nie bronię Mutsi nic, a nic. Teraz jakbym kupowała to chyba jakiś inny. Sama nie wiem. Mi potrzebna jest właśnie terenówa, a ten jest nie do zajechania. Czy muldy, krawężniki czy mega zaspy wszędzie się wyjedzie. Ale jak wiecie, lekki nie jest. Chociaż powiem Wam, że mam taką malusią spacerówkę i jak mam iść na spacer to wolę Mutsy, jakoś lepiej się prowadzi. Podstawa to pompowane koła!!!

Dziękuję :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #510349 przez Suzi
A skąd Agi wiesz, że w połowie kwietnia???

ja w sumie chciałabym Twoją datę bo u mnie obydwoje "starszaki" są z 28 :laugh: tyle ze Magda z marca a Jasiek z września, gdyby jeszcze Mikołaj dołączył ze swoim 28 kwietniem to byłby czad :lol: :lol: :lol:

W sumie z ta gondolą to racja, pamiętam że Jasiek też nienawidził... w zw z czym spacery na rączkach, wózek brzucuem pchany a zakupy w zebach... :P

12 lata 3 miesiąc temu #510350 przez Dave
MoNiaa - ja wierzę w tego bladziocha. Przy Majce też taki cień miałam, ale czułam że to to.

Spokojnie. Czekamy na jutrzejszy teścior, zobaczymy czy krecha rośnie w siłę. A jak co to mówiłam Ci o tej becie.

Agi - to tylko roczek różnicy :silly:

Ja postaram się wrzucić tabelkę, to się Suzi zapozna z naszymi statystykami :) :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #510352 przez Dave
Wybaczcie, że nie chronologicznie, ale tak na już wrzucałam. Muszę przysiąść i zrobić porządek :silly:

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #510359 przez agi-p
No i coraz bardziej różowo się robi ;) Chociaz przewaga chłopaków widoczna gołym okiem :P

Suzi ja będe miała cesarkę i już mi zapowiedzieli , ze z 2 tygodnie przed terminem , czyli w 38 tygodniu będe rodziła :)

12 lata 3 miesiąc temu #510361 przez patrycja280791
dzien dobry,
a mnie cos dzisiaj przezieienie lapie, gardlo mnie boli i jakas taka nie do zycia jestem,

MONIA- kochana gratuluje z calego serduszka,

ja mam termin na 25 kwietnia ale ostatnio lekarz mowil 23 kwietnia,

12 lata 3 miesiąc temu #510369 przez agi-p
Amelka zasnęła jak Anioł :) Musze wykorzystać ten moment i tez się położę . Ta nocka była niekończącym się koszmarem pt "wybudzenia" :P
Do później :)

12 lata 3 miesiąc temu #510370 przez eisenQ
Witam
Trochę ostatnio was zaniedba łam ale już zaczynam nadrabiać zaległości
Dav wszystkiego najlepszego
Monia gratulacje, wszystko jest możliwe pod warunkiem ze nie robimy tego na sile, zobaczysz kochana wszystko będzie dobrze
A co tabelki to ja mam termin 18 kwietnia i dalej mam niespodziankę w brzuszku ale się cieszę bo imię odzyskałam i będzie Majeczka albo Filip

12 lata 3 miesiąc temu #510372 przez Dave
Eisen - Ok. uzupełnione. No i nie zaniedbuj nas tak.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka