BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #511817 przez Dave
A za mną od dłuuuuuższego czasu chodzą frytki :side: A teraz to non stop o nich myślę i mam ślinotok.
Chyba w końcu sobie zrobię jutro bo nie wytrzymam.

A tak bym chciała, żeby na następnej wizycie waga była taka jak miesiąc wcześniej. Tak jak pisałam, jakoś apetytu szczególnego nie mam, ale dziś sobie ze słodyczami pofolgowałam. A normalnie to mnie nie ruszają.
No a dobre niedzielne jedzonko teżmi dziś jakoś bardziej smakowało.

Ale te frytki, no normalnie nie wyrabiam :cheer: :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #512100 przez agi-p
Dzień dobry :)

Mam nadzieję ,ze chociaż Wy się wyspałyście . Ja czuję się jakby mnie coś przejechało , chyba czołg :P A to tylko moja kochana córeczka mnie tak załatwiła .
Czasami mam wrażenie , ze Ona ma na celu wykończenie mnie . W każdym razie idzie jej to świetnie :P

Trzeba sie ogarnąć , bo ruchu mam jakies spowolnione :P

Miłego poranka :)

11 lata 11 miesiąc temu #512120 przez Dave
dzien dobry,

11 lata 11 miesiąc temu #512140 przez eisenQ
Witam :laugh:

Jak tam wasze plany sylwestrowe, ruszacie gdzieś czy w domku zostajecie, ja niestety ide na impreze na która ochotę straciłam najlepiej bym się zamknęła sama w domku i poszla spac ale mój M mi nie pozwoli

11 lata 11 miesiąc temu #512165 przez Azja
Witam!

My z M jedziemy do znajomych dzis na Sylwka, ale powiem Wam szczerze ze wcale mi sie nie chce mam nadzieje ze wieczorem zmienie zdanie :)

Najchetniej to ubrałabym dresiki i walneła sie na kanapie przed TV i popijała Picollo o północy :)

11 lata 11 miesiąc temu #512192 przez agi-p
Hej :)

My idziemy do przyjaciół :P Mają 6 miesiecy starszego synka od Naszej Ami , wiec będzie wesoło :) W tamtym roku tez z nimi sylwka spędziliśmy :)

Ale pociesze Was , ze jak się tak nie chce gdzies iść , to potem zabawa jest rewelacyjna :)

11 lata 11 miesiąc temu #512206 przez Dave
moj maz dzis i jutro w pracy,wiec sylwek w domu,w szlafroku przy cherbatce.

11 lata 11 miesiąc temu #512240 przez Suzi
Dzień dobry :)
W kwestii sylwka, to my zostajemy w domu, ale do nas przychodzą znajomi. Na szczęscie naznoszą wszystkiego więc z przygotowań zostanie mi odkurzyć i nakryć stół. Najlepsze ,ze nie wszyscy z nich jeszcze wiedzą co się u nas szykuje, więc będziemy szokowac, wprawdzie jak się umiejętnie ubiorę to trudno uwierzyć, ale i tak miny to bezcenna rzecz!! :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #512286 przez kaikai
Dzien dobry :)

Pozniej was nadrobie bo mam troche zaleglosci przez weekend a z telefonu nie lubie pisac.
Teraz musze wstac i brac sie za sprzatanie i wyszykowac sie zanim piotrus wroci z pracy.
Milego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #512437 przez malwinsien
Dave!!! Rób frytki :) Ja też ide robić :) Przynajmniej nie będę miała wyrzutów, że tylko ja się dziś obżeram :)

11 lata 11 miesiąc temu #512452 przez moonisiaaa2
Witajcie moje kochane ;*

Ja dzisiaj nie mam na nic ochoty dopiero co wrocilam do zdrowia i juz mnie brzuch znowu cos pobolewa;/ mala nie chce sie dzisiaj cos ruszac , a przed wczoraj az mnie laskotala jak na boku lezalam. My albo idziemy do znajomych albo idziemy do mojego do domu...najbardziej mnie denerwuje to ze u znajomych wszyscy pala;/ i to w pokoju ostatnio jak bylam przesiaklam calym smrodem wlosy nawet mi smierdzialy sie domyc od tego smrodu nie moglam ;/ tak mi przeszkadza taki smrod ze az nie dobrze mi sie robi a ja sama palilam kiedys i nie zdawalam sobie z tego sprawy jak to smierdzi.

Picollo juz zakupilam sobie o smaku truskawkowym ;D tylko musze go schlodzic sobie,osttanio caly czas mam ochote na zimne napoje i najlepiej gazowane ;)

Dziewczyny co sadzicie o : allegro.pl/fisher-price-karuzela-rozowa-...tor-i2882069076.html odlozylam sobie sianko i malej chce kupic:)

Dzisiaj w rossmanie normalnie szal ludzie sloiczki z papkami kupuja jak szaleni jest promocja -20% ;)
A w biedronce pol godziny w kolejce czekalam i powiedzilam ze dzisiaj juz do zadnego sklepu nie ide !!!

Suzi no to znajomi padna z wrazenia jak Cie zobacza ;) 20 kazdego miesiaca wklejami zdjecia naszych brzuszkow wiec za niedlugo i Twoj pewnie ujrzymy;)

Ja tam w ogole nie czuje ze sylwester dzien jak dzien :D chyba juz za stara jestem a moze tak ciaza mnie zmienila ;)ze bardziej "dojrzalam" za pewne gdybym byla bez brzuszka bym zaczynala sie szykowac haha ;) ale dziekuje Bozi ze mala tam jest ze mna ;*:) jestem najszczesliwsza na swiecie i nikt mi tego nie odbierze ;)

Azja ja tez najchetniej w dresie bym poszla :D chociaz nasi znajomi nie mieli by nic przeciwko ;) kupilam sobie sukienke ;) ale nigdzie rajstop u mnie ciazowych nie ma a taki normalne mnie cisna i nie chce sie narazac ;)wiec cos bede musiala wymyslic ;)

Jeszcze dzisiaj na 16 przychodzi na makijaz mojego siostra wiec godzina mi zejdzie i dopiero sie zabiore za siebie :D nigdzie mi sie nie spieszy nawet nie wiem o ktorej wychodzimy ;)

11 lata 11 miesiąc temu #512453 przez moonisiaaa2
A co do jedzenia to po tym chorobsku odechcialo mi sie jesc;/ jem z przymusu zeby mala cos dostala

11 lata 11 miesiąc temu #512472 przez patrycja280791
dzien dobry

dziewczyny zycze wam aby ten nadchodzacy nowy rok byl dla was najpiekniejszym a zwlaszcza nasz wyczekiwany miesiac kwiecien :)

11 lata 11 miesiąc temu #512496 przez Dave
malwinsien - właśnie robię frytasy. W takim razie i ja nie będę miała wyrzutów :laugh: :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #512497 przez monia89
Witam :)
Wszystkim życzę szczęśliwego Nowego Roku by był lepszy od tego :)
Ps. I tak będzie bo przyniesie nam nasze Maluszki :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka