- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Chyba w końcu sobie zrobię jutro bo nie wytrzymam.
A tak bym chciała, żeby na następnej wizycie waga była taka jak miesiąc wcześniej. Tak jak pisałam, jakoś apetytu szczególnego nie mam, ale dziś sobie ze słodyczami pofolgowałam. A normalnie to mnie nie ruszają.
No a dobre niedzielne jedzonko teżmi dziś jakoś bardziej smakowało.
Ale te frytki, no normalnie nie wyrabiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam nadzieję ,ze chociaż Wy się wyspałyście . Ja czuję się jakby mnie coś przejechało , chyba czołg A to tylko moja kochana córeczka mnie tak załatwiła .
Czasami mam wrażenie , ze Ona ma na celu wykończenie mnie . W każdym razie idzie jej to świetnie
Trzeba sie ogarnąć , bo ruchu mam jakies spowolnione
Miłego poranka
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- eisenQ
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak tam wasze plany sylwestrowe, ruszacie gdzieś czy w domku zostajecie, ja niestety ide na impreze na która ochotę straciłam najlepiej bym się zamknęła sama w domku i poszla spac ale mój M mi nie pozwoli
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
My z M jedziemy do znajomych dzis na Sylwka, ale powiem Wam szczerze ze wcale mi sie nie chce mam nadzieje ze wieczorem zmienie zdanie
Najchetniej to ubrałabym dresiki i walneła sie na kanapie przed TV i popijała Picollo o północy
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
My idziemy do przyjaciół Mają 6 miesiecy starszego synka od Naszej Ami , wiec będzie wesoło W tamtym roku tez z nimi sylwka spędziliśmy
Ale pociesze Was , ze jak się tak nie chce gdzies iść , to potem zabawa jest rewelacyjna
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
W kwestii sylwka, to my zostajemy w domu, ale do nas przychodzą znajomi. Na szczęscie naznoszą wszystkiego więc z przygotowań zostanie mi odkurzyć i nakryć stół. Najlepsze ,ze nie wszyscy z nich jeszcze wiedzą co się u nas szykuje, więc będziemy szokowac, wprawdzie jak się umiejętnie ubiorę to trudno uwierzyć, ale i tak miny to bezcenna rzecz!!
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Pozniej was nadrobie bo mam troche zaleglosci przez weekend a z telefonu nie lubie pisac.
Teraz musze wstac i brac sie za sprzatanie i wyszykowac sie zanim piotrus wroci z pracy.
Milego dnia
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dzisiaj nie mam na nic ochoty dopiero co wrocilam do zdrowia i juz mnie brzuch znowu cos pobolewa;/ mala nie chce sie dzisiaj cos ruszac , a przed wczoraj az mnie laskotala jak na boku lezalam. My albo idziemy do znajomych albo idziemy do mojego do domu...najbardziej mnie denerwuje to ze u znajomych wszyscy pala;/ i to w pokoju ostatnio jak bylam przesiaklam calym smrodem wlosy nawet mi smierdzialy sie domyc od tego smrodu nie moglam ;/ tak mi przeszkadza taki smrod ze az nie dobrze mi sie robi a ja sama palilam kiedys i nie zdawalam sobie z tego sprawy jak to smierdzi.
Picollo juz zakupilam sobie o smaku truskawkowym ;D tylko musze go schlodzic sobie,osttanio caly czas mam ochote na zimne napoje i najlepiej gazowane
Dziewczyny co sadzicie o : allegro.pl/fisher-price-karuzela-rozowa-...tor-i2882069076.html odlozylam sobie sianko i malej chce kupic:)
Dzisiaj w rossmanie normalnie szal ludzie sloiczki z papkami kupuja jak szaleni jest promocja -20%
A w biedronce pol godziny w kolejce czekalam i powiedzilam ze dzisiaj juz do zadnego sklepu nie ide !!!
Suzi no to znajomi padna z wrazenia jak Cie zobacza 20 kazdego miesiaca wklejami zdjecia naszych brzuszkow wiec za niedlugo i Twoj pewnie ujrzymy;)
Ja tam w ogole nie czuje ze sylwester dzien jak dzien chyba juz za stara jestem a moze tak ciaza mnie zmienila ;)ze bardziej "dojrzalam" za pewne gdybym byla bez brzuszka bym zaczynala sie szykowac haha ale dziekuje Bozi ze mala tam jest ze mna ;* jestem najszczesliwsza na swiecie i nikt mi tego nie odbierze
Azja ja tez najchetniej w dresie bym poszla chociaz nasi znajomi nie mieli by nic przeciwko kupilam sobie sukienke ale nigdzie rajstop u mnie ciazowych nie ma a taki normalne mnie cisna i nie chce sie narazac ;)wiec cos bede musiala wymyslic
Jeszcze dzisiaj na 16 przychodzi na makijaz mojego siostra wiec godzina mi zejdzie i dopiero sie zabiore za siebie nigdzie mi sie nie spieszy nawet nie wiem o ktorej wychodzimy
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
dziewczyny zycze wam aby ten nadchodzacy nowy rok byl dla was najpiekniejszym a zwlaszcza nasz wyczekiwany miesiac kwiecien
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Wszystkim życzę szczęśliwego Nowego Roku by był lepszy od tego
Ps. I tak będzie bo przyniesie nam nasze Maluszki