BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #512503 przez Dave
Monisia - ja dostałam taka samą karuzelę tylko miała inne miśki ( allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misia...rem-i2899608104.html ).
I moim subiektywnym zdaniem - badziew!!! Wielka!!!, że pól łóżeczka zajmuje, nie da się jej jakoś mądrze złożyć.No i to jej montowanie :X Niby fajne ma te gadgety, ale moja Maja w ogóle na nią uwagi nie zwracała. Czasem się na misie patrzyła. Wolałabym kupić taką zwykłą taniutką, bez specjalnych dodatków, ale z fajnymi maskotkami, i żebym mogła swobodnie dziecko do łóżeczka wsadzić i wyciągnąć.
Jak miałam przewijak na łóżeczku nałożony, to wtedy Maja sobie te misie zaczepiała, ale żeby ją już do łóżeczka wpakować, to się musiałam nagimnastykować.
Ale jest wiele pozytywów o niej, i pamiętaj że to tylko moje zdanie.
Dodam tylko, że te motylki w Twojej wyglądają przesłodko :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #512523 przez agat
U mnie dziś wieczorem będą frytasy :) A do tego pieczone skrzydełka. Przychodzą dwie pary znajomych, wczoraj sie zgadaliśmy, bo żadnych planów wcześniej nie mieliśmy. Zrobiłam już jedzonko, mąż posprzątał w domu, a teraz odpoczywam i zaraz pójdę się trochę ogarnąć.

Wracając do wózków to na dzień dzisiejszy skłaniam się ku Lupo z Baby Design. Zobaczymy czy ten zostanie. Sama jeszcze muszę kupić tylko materac do łożeczka i pościel z tymi wszystkimi ochraniaczami, resztę dostanę. Wczoraj bratowa przywiozła mega wielki wór ciuszków po swojej córci, na 0-3 miesiąca nie musze kupować już nic (ale pewnie się nie powstrzymam :P ).

11 lata 11 miesiąc temu #512525 przez lalka
W NOWYM ROKU TUŻ PO BALU
OPRÓCZ ZDROWIA,SZCZĘŚCIA,SZMALU
PROŚCIE NIEBIOSA BY NAM DAŁY
DUŻO SEKSU I GORZAŁY!!!!
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #512547 przez moonisiaaa2
Dave ;) nie moglam sie powstrzymac wlasnie przez motylki i zamowilam :D zobaczymy jak sie sprawdzi a pozniej pewnie wyladuje na allegro na sprzedaz; )

Agat ja mam juz zamowiony baby design lupo w kolorze 06 ten fioletowy ;) ma przyjsc kurierem w srode lub czwartek ;D

Lalka co do Twoich zyczen :D seksu moze owszem haha ale gorzaly juz nie ;)

Ja uciekam dziewczyny bo zaraz mam szwagierke na makijaz jak juz pisalam i musze uszykowac wszystko :)

Wszystkiego najlepszego zycze Wam w tym 2013 roku , przede wszystkim duzo zdrowka, zeby ten nowy rok byl lepszy od tego...mniej problemow a wiecej radosci ;) no i o 24 stukajac sie piccolaskiem pomysle o Was ;) buziaki
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #512566 przez Dave
Monisia-ona Ci sie spodoba bardzo. i mam nadzieje,ze bedziesz zadowolona a ja to jakas dziwna jestem.

11 lata 11 miesiąc temu #512592 przez Suzi
Dziewczyny, choć mi sie nie chce, to muszę sie juz ruszyc i chociaz ten stół nakryc. W sumie wolałabym, zeby był już np luty......Nie przepadam szczególnie za tym noworoczno - sylwestrowym szalenstwem i amokiem wszedzie, wrecz działa mi na nerwy, w głupiej biedronie trzeba się nastac a ludziska wynoszą takie ilości wszystkiego jakby miał koniec świata nastąpic, ehhhh
Taaak, luty, a może i marzec.....tak bym sobie zyczyła...
a Wam moje drogie kwietnióweczki, duuuzo zdrowia, niezbyt cięzkich brzuszków, braku dolegliwości i szybko mijającego czasu do kwietnia życzę. Wielu promocji na artykuły dzieciece w sklepach, pomocnych i empatycznych ludzi wokół no i tulenia najcudowniejszych zdrowych maleństw juz wkrótce z Bożą pomocą i Błogosławienstwem w Nowym 2013 Roku :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #512611 przez Dave
MoNiaaa - może chciałaś się sama pochwalić. Wybacz, ale nie wytrzymałam.

jestem jestem przepraszam ze tyle to trwalo ale bylam jesczze u mamy pozniej u tesciowej i dopiero ok 16 lecialam z julka po winiki!!!

wynik: 43,2!!!!

z tej tabelki wynika 3 tydzien chyba

nie ukrywam ze dalej sie martwie bo z OM powinien byc ponad 4 tc ale najwazniejsze ze fasolka jest!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #512612 przez monia89
Monia gratuluje wyniku bety :)

11 lata 11 miesiąc temu #512627 przez MoNiaaa
hehe dave nic nie szkodzi ze mnie wyreczylas :):):) ale nie myslcie ze was opuszcze:P

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #512628 przez Azja
Moniaa gratulacje, chyba lepszego prezentu na Nowy Rok nie mozna chciać :)

11 lata 11 miesiąc temu #512632 przez Dave
MoNiaa - a właśnie miałam to pisać :P No musisz obskoczyć więcej wątków :lol: :side:

11 lata 11 miesiąc temu #512637 przez MoNiaaa
hehe za niedlugo polowe watkow na forum beda mna zakazone :side:

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #512643 przez kasia1329
Monia gratulacje!! Najlepszy prezent na NR...
Dziewczyny wszystkim Wam życzę spełnienia marzeń, łagodnych porodów i samych radości.
Do Siego!!

11 lata 11 miesiąc temu #512648 przez agi-p
Kochane ja tylko na chwilę .... z życzeniami :)

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
Miłość, pomyślność i spełnienie
Wszystkich marzeń, a gdy się one już
Spełnią niech dorzuci garść nowych
Marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziecie ...

Monisiaaa karuzelka bombowa :) Ja też miałam dla Ami taką wypasioną z gadżetami ,ale nie sprawdziła nam się wcale . Amelka nei była nią zainteresowana ani trochę . I nie działały na nią ani melodyjki , ani lampeczka czy inne bajery :) Więcej my się bawiliśmy pilotem do niej , niż Amelka karuzelką :P
Ale sa dzieci , które karuzelki kochają :)
No i ja na Twoim miejscu nie poszłabym do tych znajomych . Takie bierne palenie szkodzi jeszcze bardziej i Tobie i Małej . Nie wspominając o smrodzi :angry:

Suzi to znajomi będa mieli niespodziankę :) Az zazdroszcze Ci widoku ich min :P

Moniaaa już gratulowałam , ale co tam...należy Ci sie raz jeszcze :) Wielkie gratki , wszystkie sie cieszymy :) Narobilas takiego poruszenia , ze szok :)

Buziaki Kochane ...do przyszłego roku :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #512683 przez kaikai
Dziewczyny szczesliwego Nowego Roku! !!:) :)

Jednak sie nie wyrobilam i nie mam juz czasu nadrobic Was. Jutro poczytam i cos wiecej napisze :)

Monia gratuluje fasolki Super wiadomosc. :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka