- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Od pewnego czasu podczytuje sobie to i okoliczne fora i chyba dojrzałam, żeby się tu rozgościć jeśli mnie przyjmiecie
Dołączam zatem jeśli można do kwietniówek, z terminem 26.o4.2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Witaj Suzi gratuje malenstwa Opowiedz cos o sobie. Twoja pierwsza ciaza to jest?
Wklej suwaczek
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie jest to moja pierwsza ciąza tylko trzecia
wg lekarzy spodziewam się synka - Mikołajka. Tak w ogóle widzę, ze tu chłopaki przeważają
Mnie było wszystko jedno kto to będzie bo mam już i córke i syna, i tak prawdę mówiąc ta ciąza i cała ta sytuacja to jedna wielka niespodzianka....po wieeeeeelu latach, aż wstyd sie przyznać
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak wiekszosc dziewczyn ma chlopcow ja akurat dziewczynke.
Ile lat maja twoje dzieciaczki jak mozna wiedziec przynajmniej bedziesz juz wiedziala co i jak
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sama nad nim myślę
No i z opisu wynika , ze siara juz się u Ciebie pojawiła . Ja mam spokój na razie . Nie oznacza to jednak , ze bedziesz miała dużo mleka , czy mało . Ja siary w ciaży prawie nie miałam , apotem jak urodziłam to w 4 dobie zaczęło ze mnie leciec jak z kranu i karmiłam 14,5 miesiąca Karmienie to sprawa psychiki i bobaska . Jak juz załapie co i jak , to sam rozhula laktacje
Suzi witaj i rozgość się Super , ze to Twoja 3 ciaża Tak jak u mnie I żaden wstyd , tylko wielkie szczęście Mikołajek wniesie zapewne wiele radości do Wszego domku Ile lat mają Twoje dzieciaki ?
Ja byłam na spacerku z Amelką i zimno jak jasny gwint . Niby słonko świeci ,ale chyba tylko na podpuchę
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
mi sie podoba ten czerwony. chociaz fioletowy tez jest ladniutki, sama niewiem jaki ja wybiore, w polowie stycznia idziemy z mezem poogladac i moze juz kupic
a co do siary to ja mam od 16tyg ciazy juz wycieki , raz mniej raz wiecej ale mam,
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
moonisiaaa2 ten fioletowy ładniejszy , a siarę w nocy to mam już równo od 20 tygodnia ciąży nie jest jej dużo , parę kropelek
Suzi witaj, ja mam tez dwie córki, a teraz czekam na synka i różnica wieku tez będzie spora ostatni raz rodziłam w 1999 roku
nie pamiętam już dużo jak to jest mieć noworodka , ale są tu dziewczyny z małymi dzieciaczkami i zawsze można liczyć na ich pomoc
ja od wczoraj mam wilczy apetyt , jem i jem i nawet jak jem to myślę co by tu jeszcze zjeść o rety nie mogę się opanować , chyba z tych nudów i siedzenia w domu
czekam na Piotrka chciałam gdzieś jechać może na zakupy dla dziecka i oderwać się od lodówki , a ten dzwonił i się pyta czy może pojedziemy gdzieś zjeść coś
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie leci mi codziennie ale kropelki takie co jakis czas
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Otóż moje "dzieciątka" mają jedynie 19( córka) i 16 (syn) latek, he he, więc szykuje nam sie jedynak, tyle że nr 3 i będzie miał nie rodzeństwo a de facto 2 pary rodziców...
to dla tego troche wstyd..... no i że już niewiele pamietam jak to jest miec bobasa...
No, uff, powiedziałam....
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
ja to teraz bardziej przezywam wszystko i wiem ze będę miała więcej cierpliwości
strasznie się ciesze ze będę miała dzidziusia
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Moja Paula ma 12 lat , Amelka 18 miesięcy i też czuję sie jakbym miała 2 jedynaczki w domu . Przepaść duża . Ale i pomoże jak poproszę i Amelką sie zajmie . Ale wiadomo ... już jest w wieku , gdzie woli na FB posiedzieć , czy umowic się z przyjaciółkami .
Dlatego strasznie chciałam jeszcze jedną dzidzię , zeby tym razem było im raźniej
i Suzi nadal nei uważam tego jako wstyd . Sa tu Mamy an forum , akurat nie na naszym wątku , które mają taką różnice jak u Ciebie Będzie super . Wszystkiego szybko się nauczysz , resztę przypomnisz i będzie dobrze . Ja też musiałam sobie przypomniec wiele rzeczy i dostosować do nowych wymogów
Coraz więcej jest par z taką duzą różnicą wieku miedzy dziećmi , wiec głowa do góry
Kaikai oj jak ja chętnie poszłabym gdzieś na miasto zjeść
Patrycja to też ten lupo kupujesz , czy ogólnie jedziecie się rozejrzeć ?