BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #514993 przez HERI
jak mówię, że trzeba umyć okna to się pyta po co...
jak mówię, że trzeba posprzątać to patrzy na mnie jak na ufoludka - ale co Ty chcesz sprzątać?
dopiero jak powiem, że odkurzyć trzeba to wie co się z tym robi :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #515007 przez agat
Witam czwartkowo. Ja dziś ciut świt się zerwałam na morfologię i obciążenie glukozą i strasznie przez to śpiąca jestem teraz, chyba się zdrzemnę niedługo.
A sama glukoza nie jest straszna, nie ma co demonizować. Ulepek słodki, ale z cytryną smakuje ok.

Jutro wyniki, mam nadzieję, że wszystko w porządku. No a po południu wizyta :) Nastawiam się na usg, mam nadzieję, że lekarz zrobi :/

12 lata 3 miesiąc temu #515103 przez patrycja280791
witam

co do mężów to moj jak tylko go zlapie przeziebienie to wiecej symuluje niz jest chory, i sam sie przyznal ze czasami udaje bo lubi jak mu robie herbatke z cytrynka jak on lezy w luzku, ahh te chlopy ;) ja wczoraj ogladalam ciuszki sa takie piekne ale co jak niewiem dalej co bedziemy miec :( kupilam tylko 2 pary pajacykow uniwersalny kolor i czapeczke biala do szpitala na wyprawke

12 lata 3 miesiąc temu #515176 przez Anabelle
Wczoraj wpadliśmy z M do carefoura i ubranka dziecięce były na kupkach od -30 do -70% i ja oczywiście na speedzie od razu do tych ubranek, a za chwile M mnie capnął za rękę i ciągnie w drugą stronę :)
Wiem, że nie powinnam kupować ubranek bo szwagierki mają już 5 dzieci i obydwie mówią, że mi wyślą ubranka dla niemowlaków, bo to mały raz założy, dam do prania i już za małe będzie - więc staram się nic nie kupować, ale to tak kusi! ;)

Ja też zrobiłam się nadwrażliwa - wczoraj wywrzeszczałam się na M, bo z wielką łaską mnie przytulił jak coś nudziłam, że mnie nie przytulał od rana. Tak się wkurzyłam! Szkoda gadać. Opierniczyłam go, wywrzeszczałam się, popłakałam i poszłam spać plecami do niego. Jak wyjeżdżał do pracy o 4 i mnie przytulił przed wyjściem to leżałam jak zwłoki. Kiedyś nie potrafiłam być zła przez dłuższy okres czasu, a teraz na samą myśl o M jestem wkurzona. Nie zamierzam wspominać nic o przytulaniu oraz nie będę go przytulać o ile on nie zacznie pierwszy, o! ;) Łaski bez.

Idę wypić herbatkę i muszę jechać na pocztę za chwilę ;)

12 lata 3 miesiąc temu #515327 przez Azja
weszłąm dzis na styczniówki poczytac jak tam dziewczyny sie czuja i jak sie szykuja :)

A dziewczyny ostro wzieły sie do roboty juz trzy urodziły i kolejne dzis sie szykuja, juz sie nie moge doczekac jak bedzie kwiecień i przyjdzie nasza kolej :laugh:

Anabelle wiem ze koło małych ciuszków nie sposób przejsc obojetnie ja mam to samo, ale ja narazie nie kupuje bo mam duzo dostac po siostrzeńcu wiec nie ma co szalec :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #515370 przez agi-p
Azja mówisz , ze styczeń już rozpoczęty ? Woow . Ani sie nie spostrzeżemy , a już kwiecień będzie i u Nas będą pierwsze relacje z porodów . A , ze dużo osób ma termin na początek , to Maluchy już w marcu będą się pojawiały .

Anabelle ja też jak to mówi mój Mężuś jestem nadpobudliwa i skora do fochów :P Też potrafię się tak obrazić o pierdołę , jakby mi jakąś wielką krzywdę zrobił :P ;) A o brak czułych gestów i słów , to już w ogóle :P :P :P

Agat daj jutro znać jak tam wyniki . Mam nadzieję , ze wszystko ok .
Ja też miałam obciążenie 75g ... trzymam kciuki , zeby u Ciebie wyniki były dobre :)

A ja mam lenia ...okropnego i paskudnego . Siedzę jak troll na fotelu i ledwo się ruszam :P Dobrze , ze Amelka już chodzi i przychodzi do mnie , nie musze za nią latać :P

12 lata 3 miesiąc temu #515435 przez kaikai
Witam:)

na fb już się pochwaliłam teraz tu pokażę Wam mojego synka :)

12 lata 3 miesiąc temu #515441 przez kaikai
Dawid 24 tydzien :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #515443 przez kaikai
Dawid 24 tydzien :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #515461 przez Suzi
O, kaikai, jakie cudeńko nam pokazujesz. :)
Ja też miałam 4d ale nie wyszło tak ładnie, a właściwie brzydko wyszło wiec nie będę zamieszczac, jak jakiś nieudany plastuś mój synek wyglądał :P
Ale Dawidek śliczny :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #515466 przez Anabelle
Ale Dawid wygimnastykowany! ;)
Super! :)

Ja szukam gimnastyki/jogi/pilatesu dla kobiet w ciąży w swojej okolicy - nadal nic. Najbliższe samochód+tramwaj. No ale mało się ruszam, miednica i żebra już dokuczają, więc muszę się gdzieś zapisać, choćbym miała godzinę dojeżdżać :/

12 lata 3 miesiąc temu #515469 przez kaikai
mój tez się odwracał cały czas i trudno było buźkę zobaczyć, ale w końcu się udało :)

12 lata 3 miesiąc temu #515490 przez malwinsien
kaikai :) piękny dawid :) no ale jego pozycja robi wrażenie :)

12 lata 3 miesiąc temu #515530 przez monia89
Dawidek piękny jest :)
Ja po wizycie Antoś (nadal) 820 żywej wagi :)
Rożnica rączki 3mm tylko już i widać falbanke nadal :D
Zła wiadomość to ta że mam skurcze i nie wiadomo czy szpitalem nie zakończy się :(
Jak na razie są co około 17 20 25min nieregularne szyjka w porządku.
Jutro idę na ktg więc zobaczymy czy po zastrzyku uspokoi się.

12 lata 3 miesiąc temu #515551 przez Azja
Kaikai DAwidek mały gimnastyk super pozycja :lol:

Monia89 dobrze ze Antoś ma sie dobrze, ale uważaj Ty na siebie moze musisz wiecej odpoczywac :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka