BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #517453 przez monia89
Monia tak mi przykro Kochana. Ale nie poddawaj się tylko daj organizmowi trochę czasu na regeneracje. :) Aga ale jaja :P Ale lepiej teraz że wyszedł siusiak niż potem :D
Klaudia pisz kiedy chcesz bez względu na humor :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #517502 przez agi-p
Dave te mebelki to możesz sobie skompletować jak chcesz . My za zestaw , który wybraliśmy zapłaciliśmy niecałe 1300 zł . Biurko chyba Ci jeszcze niepotrzebne . Możesz wybrać pare elementów i czasem coś dokupić :)

11 lata 11 miesiąc temu #517531 przez Dave
muszę poszperac w ofertach i możliwościach.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #517572 przez MoNiaaa
wiem ze u mnie to bylo na wariackich papierach ale mialam nadzieje ze tamta strate szybko nadrobie ciaza i bedzie mi lzej niestety sie tak nie stalo:(
teraz minimum 3 miesiace przerwy i pod kontrola lekarza za 2 tyg mam isc na kontrole bete wtedy robic bete czy napewno wsyztsko sie usunelo pozniej za miesiac powtorka bety a pozniej zobaczymy.

boje sie troche ze moze cos ze mna sie podzialo ze nie moge utrzymac ciazy ?:(

agi fajne mebelki:)
teraz jest ten plus ze mozesz sobie dobrac elementy jakie ci pasuja :)
dave napewno znajdziesz cos fajnego i w przystepnej cenie:) a moze odloz ten zakup najakis czas i daj sobie chwile na przemyslenie

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #517671 przez Azja
Moniaa a robiłas sobie TSH?? bo dużo poronien na poczatku ciazy jest własnie z powodu tarczycy...

11 lata 11 miesiąc temu #517905 przez Dave
Dobry wieczór!

Jak się kobietki mają?? Weekendowa cisza opanowała ZP :side:

11 lata 11 miesiąc temu #517942 przez Anabelle
Monia, u mnie po poronieniu w 7 tc wyglądało to tak
Beta -> usg macicy i jajników (czy się oczyściło) -> beta czy wróciła do normy. Później zrobiono mi badania w tym wymazy, cytologia!! ;) tsh, tam cała masa innych rzeczy - hormony, przeciwciała itd czy wszystko w normie...
Myślę że najrozsądniej odczekać jedną miesiączkę, porobić badania, zobaczyć jaka wyjdzie cytologia, mi się tak ładnie oczyściło, że wyszła mi I.

co do podziania to nie ma takiej opcji. torbieli nie masz... a czasami obumieranie ciąży to nie Twoja wina tylko albo odrzuci organizm, albo komórka jajowa była kiepskiej jakości albo plemnik, albo się źle zagnieździło...

Głowa do góry! Immunolog mówił mi, że obecnie 80-90% ciąż ulega odrzuceniu, zazwyczaj kobiety nawet o tych ciążach nie wiedzą.

Ja pracę skonczylam o 19 - teraz będę się opierniczać ;D

11 lata 11 miesiąc temu #517947 przez Dave
Anabelle - opierniczanie się jak najbardziej wskazane i zasłużone :side:

11 lata 11 miesiąc temu #517986 przez MoNiaaa
nabelle ja chodze na nfz wiec pewnie tylu badan co ty nie bede miala zreszta ty mials ten pakiet to pewnie dlatego lekarz sobie pozwolil od razu na kompleksowe badania moj powiedzial ze po 3 poronieniach dopirro sie robi jakies sczzegolowe narazie bedziemy monitorowac czy wszystko wrocilo do normy

nie wiem czemu ale boje sie ze juz nie uda mi sie donosc ciazy:(
nie wiem co sie podzialo terz ok moze za wczesbnie ale ta poprzedbnia ciaza????co bylo nie tak????szczerze to jestem zalamana i mam wsyztskiego dosc najchetniej zamknelabym sie w domu i nie wychodzila z lozka :(

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #517995 przez Dave
MoNiaa - nie możesz się tak nastawiać.

Ja też nie wiem dlaczego poroniłam.

Być może Twoja macica po prostu musi się dłużej zregenerować. Poczekacie, zrobisz badania, poobserwujesz i myślę, że jeszcze w tym roku będziesz się zastanawiać nad wyborem wózka :)

Przytulam mocno :side: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #518172 przez kasia1329
Witam się wieczornie.
Ja dziś po ciężkim dniu. W końcu mam chwilę więc się odzywam. Co prawda nie nadrobie Was bo pisze z telefonu, ale chociaż dam znać że jestem :)

Dziś pełną chatę gości miałam, dużo przygotowan i wrażeń. Z tego wszystkiego dzidzius się zbuntowal i nie chciał się ruszać a do tego brzuch mi się bardzo stawiał. Teraz już leżę i jest ok. Mały też sie odzywa więc pewnie u niego wszystko w porządku.

Dziś się okazało że moja druga babcia się połamała :( leży w szpitalu ze złamanym obojczykiem. No i niech mi ktoś powie że nie jest tak że nieszczęścia chodzą parami. Babcia ta ma75 lat. Aż się boję co to będzie. Jutro jadę ją odwiedzić. Proszę Was o trzymanie kciukow i modlitwę za babcię.

Odezwę się jutro po powrocie.
Dobrej nocy.

11 lata 11 miesiąc temu #518174 przez Dave
Kasiu - odpoczywaj i myśl pozytywnie.

Przytulam :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #518255 przez agi-p
Dobry wieczór :)

I ja sie melduję na moment .

Kasiu kciuki mocno zaciśnięte . Daj zaraz znac co u Babi . Musi być dobrze , tylko się nie denerwuj !!!

Monia nie doszukuj się wyjaśnień dlaczego tak sie stało , bo zwariujesz . Moze było za wcześnie , może organizm nie gotowy ,może za bardzo sie nakręcałaś ... może ... nie ma co tego roztrząsać . jesteś mloda , zdrowa , jeszcze Wam sie uda . Pewnie nawet szybciej niż myslisz :) Tylko na spokojnie :)

Dobrej nocy :)

11 lata 11 miesiąc temu #518288 przez agi-p
Dzień dobry :)

Wyspane ??? Ja jak zawsze nie bardzo :P Ale wierzę , ze kiedyś się wyśpię .

Brzucholek nadal twardnieje , ale nie jest to juz takie bolesne stawianie jak wczoraj . Jestem troszkę spokojniejsza .
Ale widzę , ze wczoraj był jakiś dzień na skurcze i twardnienie brzucha ! Nie tylko mnie dopadło .

Życze udanego dzionka :)

11 lata 11 miesiąc temu #518296 przez Dave
witam w niedzielę:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka