- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- eisenQ
- Wylogowany
- gaworzenie
Malwinsien śliczne zdjęcie, może i ja kiedyś się odważę i wstawie swoje, bo jakoś nie lubię swoich fotek i zawsze ich unikam
Jak któraś ma fotkę tego rogala chętnie bym zobaczyła bo jakość z niczym mi się nie kojarzy
Kasia nie tylko ty nie masz weny na pisanie ostatnio często lapie mnie skurcze w rękach wiec nawet nie dotykam się klawiatury, a imiona oryginalne ważne byście wy byli zadowoleni, moja koleżanka dala podobne imię synkowi Kasjan i jest zadowolona, a co do położnej dla mnie nie warto bo mama jest w szpitalu pielęgniarka wiec mam jakieś znajomości
Aga obyś szybko doszła do siebie i wróciła do domku
I takie ostatnie moje dyskretne pytanie, jak to bywa u was z współżyciem, bo nie wiem czy można a mój M to się boj o bobasa i nie chce
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Dziewczyny współczuje Wam tych nocy nieprzespanych, ja narazie spie jak zabita mam nadzieje ze sie to nie zmieni, czasem sie rozbudze w nocy ale chwila moment i usnę
Co do pulsu to ja mam zazwycZaj mały tylko jak ide do lekarza na wizyte to mi skacze kolo 90
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Co do położnej to są różne praktyki w różnych szpitalach. Ja muszę dowiedzieć się jak to jest w szpitalu, w którym ja będę rodzić. Wiem, że u nas nie wynajmuje się położnych, ewentualnie mozna coś dać położnej, która jest na dyżurze, żeby była bardziej "ludzka".
Poczytałam o globulkach i właśnie Clotrimazolum może powodować pieczenie i jest to normalne.
Mój maluch dziś spokojny, wczoraj szalał cały dzień a dziś chyba odpoczywa Ale parę razy się poprzekręcał więc w ogóle się nie martwię.
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiaq81
- Wylogowany
- gaworzenie
monia89 brzusio śliczny
aga trzymaj się w tym szpitalu,dobrze,że chociasz masz neta bo w szitalu na głowe mozna dostac. Ja się boje co bedzie jak bede szła na cesarke i bede musiała zostawić chłopaków samych
eisenQ jesloi lekarz uważa że nie ma przeciwskazan to można
Ja dzis znowu poszłam spać po 2 a wstałam przed 7 ,żeby chłopaków do szkoły wyprawic,wiec jakaś taka niedorobiona jestem mała w brzuchu szaleje strasznie
Dziewczyny a o co chodzi z tym FB jak tam można dolączyć do tej grupy no i jak ją znalezć bo niewiem
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Kasia moja babcia która została mi jedna i ma ponad 90 lat tez połamana. Przed świętami wyszła z psem i złamała rękę , bidulka w gipsie a to takie ciężkie no i teraz nie wiadomo kiedy kość się zrośnie bo to już taka staruszka , pewnie do końca życia będzie miała problemy z ta ręka bardzo mi jej szkoda i to prawa ręka , moja mama i ciocia muszą jej we wszystkim pomagać
Dave ja to mam kołatania serca codziennie rano i wieczorem, wybieram się do lekarza i wybrać się nie mogę , a gin kazała mi iść natychmiast , bo powiedziała ze takie rzeczy to nie przez ciąże tylko ciąża nasila takie objawy i muszę mieć ekg , jutro już się zapisze na pewno bo już i magnez nie pomaga
malwinsien super brzuszek
monia Twój brzuszek z Antosiem i pieskiem tez cudny
Aga szkoda ze odwiedziny zabronione, człowiek niby odpoczywa a tęskni się jeszcze bardziej.
eisenQ co do twojego pytania to tak jak pisałam na fb , ja miałam zakaz do 16 tygodnia i tak już zostało ,mój boi się ,a tak na sile to ja nie chce , ale jeśli Tobie lekarz nie zabrania to korzystaj
Agat ja tez teraz ciągle mam infekcje, dopiero co skończyłam pimafucin 6 globulek i znowu jakieś upławy mam
Ja dziś w nocy tez nie pospałam do 4 rano się męczyłam i o 6.30 już musiałam się obudzić, potem trochę pospałam do 12 ale nie lubię tak , bo w nocy znowu będę miała problem ze snem i tak w kolko
Dzidziuś słabo kopal w nocy i strasznie się denerwowałam, ale rano trochę się poprzeciągał wiec chyba jest wszystko dobrze .
później jadę pooglądać wózki , wczoraj w centrum widziałam fajny wózek navington cadet strasznie mi się spodobał, porównam go z x landerem
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5518 co myślicie o tym wózku ?
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiaq81
- Wylogowany
- gaworzenie
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
kaikai już wysłałam prośbę o dołączenie do grupy wózeczek fajnty i kolor tez mi sie podoba ten fiolet. Ja ostatnio coś się zawiesiłam na TAKO LARET jak narazie to jest mój nr 1
Kasiu, ja też na Tako Laret jestem nastawiona, aczkolwiek jeszcze w tym tygodniu jedziemy obejrzeć Tako Alive... Z tym, że jego bardzo trudno znaleźć, bo nie mogą prowadzić sprzedaży internetowej (producent zakazał) i większość sklepów ma go w swojej ofercie, ale na zamówienie... Przed zamówieniem nie masz możliwości obejrzenia go
- kasiaq81
- Wylogowany
- gaworzenie
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Za każdym razem Laret wygrywał i się upewnialiśmy co do niego
Jeszcze tylko tego alive chcemy obejrzeć... Może on faktycznie lepszy? Podobno wózek idealny...
A Laret? Laret rewelacyjnie się prowadzi, jedną reką można go obsługiwać, latwo sie sklada... Co prawda do najlzejszych nie nalezy, ale sie tego nie czuje... Zupełnie, no chyba, że trzeba go wnosic na ktores pietro
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Czy wygląda ciężko? Nie wiem... Napewno porównywalam obsługe go z innymi znacznie lżejszymi (ok 4kg roznicy) i wypadalo na korzysc Lareta
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Miłego popołudnia
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img