- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nie zagladalam do was kilka dni bo walczymy z pokoikiem dla malego, dzis zajrzałam i trafilam na ostra wymiane zdan
co do ruchow to ja uwielbiam jak Maly mnie kopie, odrazu lapie sie za brzuch i sama do siebie sie usmiecham a najbardziej mi sie podoba jak tylko przytule sie do meza i maly kopie jego hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ide wziac cipla kapiel troche ulgi na chwile.
Co do tematu aborcji to nie chce nawet myslec o tym.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Jestem natomiast mocno przeciwna wolnej amerykance. Jeśli kobieta zaszła w ciąże prawidłowo, maluch dobrze się rozwija - to nie powinna mieć prawa do usunięcia dziecka. Jeśli nie chce podjąć się jego wychowania, to powinna urodzić i dziecko oddać - ale na pewno nie zabijać. Trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny - a ciąża może być konsekwencją współżycia.
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
ja juz w szpitalu i czekam na wynki,maluchy rosna sobie fajnie.a teraz czekanie
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Suzi KOCHANA Ty jesteś jak najbardziej normalna.Bardzo podoba mi się Twoja postawa!!!! Tak się cieszę, że są ludzie, którzy tak jeszcze myslą!!!! Masz 100% racji!!!! Nie widziałam co piszą na Grudniówkach ale z tego co piszesz sytuacja jest baznadziejna...nie wiem dokąd zmierza ten Świat Zostałam tak wychowana i tak też uważam, że ABORCJA to MORDERSTWO i tak będę też wychowywać moje dzieci.
Poza tym Kochane co do zgrzytu na naszym wątku to przecież nic się takiego nie stało...każda z nas reaguje zbyt emocjonalnie....wiadomo hormony....jestem pewna, że nikt tutaj nie chciał nikogo urazić....każda wyraża tutaj swoje troski i obawy a za razem radości. Ja sama jakoś nie panikuje, ponieważ to moja druga ciąża...w pierwszej trochę panikowałam i wszystkim się przejmowałam....może dlatego, że jestem już mamą to też jestem silna i do tego nic złego mi się nie przydarzyło więc nie mam żadnych fobii...
Rozumiem inne kobietki....każda ma swój bagaż doświadczeń i tym się w życiu kieruje.
Annabelle mnie to też przeraża .....tutaj aborcja jest legalna!!!! Czy wiecie że niektórzy emigranci np z Indii zabijali swoje nienarodzone dzieci do nie odpowiadała im płeć!!!!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
nie rozumiem jak kobiety moga uwazac to to wolny wybor!!!jak sie nie chce miec dzieci to teraz sa takie czasy ze antykoncepcja nie jest tematem tabu i kazdy dorosly chyba wie jak sie zabezpieczyc przed ciaza!!!!!dopuszczam jedynie tak jak Anabell aborcje jesli ciaza zagraza zyciu matki lub dziecko jest bardzo chore.
dla mnie nawet tabletki wczesnoporonne sa czyms strasznym!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba kazdy kto decyduje sie na wspolzycie ma swiadomosc jakie to moze niesc konsekwencje przeciez nie zyjemy a wfryce gdzie ludzie sa niedouczeni!!!!!!!
a zabijac dziecko z powodu plci...straszne i brak slow!!!
tylko jak kobieta usunie dziecko bo jest "za mloda" a jak dorosnie i chce miec dziecko a zajsc w ciaze juz nie moze (bo skrobanka byla przez jakiegos pozal sie boze lekarza zchrzaniona) to wtedy jest placz i zgrzytanie zebami
jak bylam w ciazy z Julka to pracowalam na stazu w takim stowarzyszeniu katolickim ktore organizowalo wystawe zdjec dzieci po aborcji i naprawde to bylo straszne!!!takie poobrywane nozki i raczki...przeciez w tak poznym tygodniu to juz jest maly czlowieczek i wyglada taks amo jak my!!!
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Zagrożenie dla życia matki, nieodwracalne uszkodzenie płodu, gwałt - na to się zgadzam. Nie zgadzam się za to na możliwość usunięcia ciąży, bo to wpadka, bo w nieodpowiednim momencie, z nieodpowiednim mężczyzną, itp itd. Sorry, każda myśląca osoba powinna zdawać sobie sprawę z tego, że z seksu mogą być dzieci i tyle. Trzeba ponosić konsekwencję za swoje czyny.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Każdą traktuje indywidualnie i jednoczę się w radość i bólu.
Mimo, że to kolejne moje dziecko czuję się w ogromie spraw jak pierwszak. Często zadaję durne pytania.
Żadna z nas nie zna na tyle "tej drugiej" by móc besztać za jej zdanie. Nie wiemy jaką sytuację ma inna osoba siedząca na drugim końcu "kabla".
Więc proszę dziewczyny, nie boczcie się jedna na drugą. Bez sensu. Tu mamy znaleźć takie nasze inne okienko na świat i naszą obecną sytuację.
Co do kamieni - serdecznie współczuję - chociaż nie potrafię wyobrazić sobie tego bólu. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze a bólu jak najmniej.
Klaudia - już czekasz na maluchy. Masz trochę nadrabiania, ale napisz coś więcej co u Ciebie
Aborcja - to dla mnie ciężki temat. Można by rozważać różne aspekty i sytuacje i rozwodzić się nad nimi.
Ja to skwituję, że dla mnie to zabijanie i tyle.
Udało mi się pospać 1,5 h. Och jak przyjemnie. Maż zajął się Mają, a teraz "zrzucił" ją babci. Więc idę zobaczyć co porabia.
I tu sobie ponarzekam, że dziś jestem jakaś wyjątkowo zmęczona
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Klaudia super , ze sie wreszcie odezwałaś Mam nadzieję , ze Piotruś , Pawełek i Maja jeszcze sobie w brzuszku u Ciebie posiedzą Ja się czujesz ? Jak Amelka ?
Dave ja też czasami czuję się jakby to była moja 1 , a nie 3 ciąża Każda jest inna i to jest w tym najlepsze
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Aborcja/zabójstwo dla mnie to jedno i to samo!!!
Rozumiem wada dziecka która nie pozwala mu samodzielnie żyć gwałt zagrożenie dla matki.
Sama stanęłam przed ta "propozycją" i dziękuję Bogu codziennie że odrzuciłam ją.
Czekam z utęsknieniem na mojego Antosia 1400 żywej wagi pięknego jedynego wymarzonego może dla innych nie będzie doskonały ale dla mnie jest IDEALNY I KOCHAM GO BEZ WARUNKOWO!!!.
Anabell ja mam biustonosze z tej firmy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mąż cały dzień pracuje na naszym poddaszu, ale końca nie widać :/
No... pobawiłam się z Antkiem ;D Ja pukam, on kopie ;P A teraz muszę się wziąć za naukę. Nie mam wyjścia. Trzymajcie się zdrowo mamusie
Ja mam w czwartek wyniki - mam nadzieje, że dobre.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa