- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Nie będę niczego wyjaśniać ani szukać Twoich wpisów bo mam zdecydowanie inne ciekawsze zajęcia i nie mam czasu na pierdoły. W sprawie znacznia słów odsyłam do słownika języka polskiego.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Czy aż tak Wam przeszkadza to co każda ma tu na napisania?? Czy jest to radość, smutek, złość czy to, że jest komuś źle z najróżniejszych powodów, chyba każdy może tu wylać swoje uczucia.
I żadna z nas nie ma prawa oceniać tej drugiej. Nikt nam nie dał takiego prawa.
Weźmy traktujmy się poważnie, ale i ze zrozumieniem.
A ja wyskoczyłam jednak na spacer z Mają. Ładnie na chwilkę słonko wyszło więc szkoda w domu siedzieć.
Trzeba się przewietrzyć.
Kaikai - daj znać co tam u Ciebie.
Ja kibicuję każdej z Was i nie chcę aby tu były jakieś jazdy. Czekam na wiadomość od każdej z Was z niecierpliwością
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
U mnie niemiły poranek na szczęście dnia nie zepsuł, ból głowy przeszedł, ból ucha na szczęście też. Jesteśmy po pysznym obiadku (polędwiczki w sosie musztardowo-miodowym robiłam), teraz relaxik a wieczorkiem mam nadzieję, że weźmiemy się za składanie komódki
Miłego wieczoru
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Qwa.... wszyscy bliscy wiedzą, że Maja nie śpi w dzień i 18 to czas kąpieli i spania.
No i co, oczywiście ding, dong!!! Punkt 18 o goście.
Zazwyczaj mam ich w dupie i normalnie uciekam z Mają spać. Ale dziś przyjechała siostra z dzieciakami, no i weź odciągnij dzieciaki od zabawy.
Maja na koniec się rozhisteryzowała, bo już była pora na spanie. No Qwa, ale mam nerwy.!!
Nic nie zjadła, zasnęła w wielkich szlochach. Wrrrrrr.................
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agat komoda już dla Małego ???
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Dave współczuję....też bym się wkurzyła...rutyna musi być inaczej jest sajgon...
U nas dzionek minął świetnie:-) byłyśmy na zajęciach w baby centre a potem na placu zabaw. Elizia się wyszalala az miło:-) potem spała 3 godziny a ja się relaksowalam
Dobrej nocki!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak, taki słupek wąski z szufladami i półeczkami - akurat w rogu przy łóżeczku się zmieści. Także młody będzie miał ten słupek i większość dużej komody.Agat komoda już dla Małego ???
Poćwiczyłam na piłce, bo mnie plecy bolą. Jutro rano idę badania zrobić. Kiedy macie najbliższe wizyty?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Malwinsien widzę , ze zajęcia w szkole rodzenia macie bardzo róznorodne Rozwijające wyobraźnię też Super brzusio świetna pamiątka
Ula ale sobie Elizia odespała Widać BC dobrze jej robi To chyba najlepszy sposób rozładowania energii
Dobrze , ze i Ty się zrelaksowałaś
Agat ale Ci fajnie , ze już słupek masz gotowy . Ja to jeszcze nawet komody nie kupiłam
A co do wizyty to mam 12 i 18 lutego . Strasznie mi sie dłuży ten czas , bo jeszcze nigdy tak długo nie musiałam na wizytę czekać
Miłego dnia
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
mimo wieczornych ekscesow i pojscia spac na glodno. Mają przespala całą noc i to do 7:30. więc jesteśmy wyspane.
ja mam wizytę 12. musze zrobic badania. i doczekac sie tej wizyty jakos wyjatkowo nie moge.
milego dnia:-)
- Urszula
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Elizia jeszcze spi..dziś znowu luźny dzień.....mam nadzieję
Miłego dnia!!!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Sobie też
U mnie pięknie słonko świeci to od razu humor lepszy
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pogoda nadal lipna, jedynie kalosze się sprawdzają.
Czekam na paczkę z pościelą oraz ciuszkami ze Smyka. Na wózek będziemy musieli poczekać ze 3-4 tygodnia, bo nie mieli naszego koloru i muszą wyprodukować W sumie i lepiej, co tu z tym wózkiem w domu robic tyle czasu w domu
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dave zazdroszczę słonka bo u mnie szaro Współczuje też wieczornego nalotu gości... następnym razem nie otwieraj
Agi a co ile masz wizyty???
Ja mam dzisiaj USG a w środę i wizytę Cieszę się, że dzisiaj popodglądam Maryśke, bo jestem ciekawa ile waży
Mąż w szkole rodzenia musiał namalować to co mu się kojarzy z naszym dzieckiem, więc szybciutko na moim brzuchu powstała łódka bo na niej właśnie została poczęta Maryśka
Dzisiaj będzie o bankowaniu krwi pępowinowej... co o tym sądzicie???? Bo ja byłam kiedyś pewna, że zbankuje a teraz się zastanawiam bo to zakładanie z góry, że dziecko będzie chore... Niby można pobrać to też przy drugim dziecku ale my raczej drugiego nie planujemy...
Aaaaa i mam takie pytanie: czy któraś z was już rodziła lub zamierza rodzić w prywatnej klinice????