- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Lalka to już widzę że na całego rozpędzasz się do porodu jeszcze ciut ciut i bedziesz miała Jagusie
Joasia piękne takie wzruszające to zdjęcie z synkiem przy piersi
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- zancia
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja niestety jeszcze nie podzielam Waszego szczęścia, związanego z noszonym pod sercem dzidziusiem, ale mam nadzieję, że po studiach będę mogła poczuć jak to jest na własnej skórze .
Mam wielką prośbę, mieszkam w Olsztynie, ale studiuję psychologię na Uniwersytecie Gdańskim, jestem obecnie na końcówce 3 roku i prowadzę moje pierwsze badanie, które dotyczy satysfakcji kobiety z porodu Z tym wiąże się także moja prośba, poszukuję kobietek w ciąży od 35 tygodnia w z wyż, które, pijąc na przykład poranną kawkę, mogłyby wypełnić moją elektroniczną ankietkę. W ankietce należy podać kontakt do siebie, gdyż moje badanie jest dwuetapowe, będę musiała przebadać te same kobietki - już w roli mamy ok 3 tygodni po porodzie, w ten sam sposób, czyli poprzez wypełnienie ankiety.
Jeśli któraś z przyszłych mam zdecyduje się mi pomóc, to zapraszam do wypełnienia ankiety, klikając w poniższy link - to naprawdę potrwa chwilę, a mi bardzo pomoże
www.ankietka.pl/ankieta/111204/czynniki-...fakcji-z-porodu.html
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Heh już go nie mogę udzwignąc, a stał się o 4 cm wiekszy od momentu robienia zdjęcia:)
Mam pytanie- czy któraś z Was stosowała kiedykolwiek nasiadówki z kory dębu w ciąży? bo na necie znajduje bardzo sprzeczne opinie i nie wiem co robić... a do lekarza dodzwonić się nie mogę :/[/quote]
Wiem , że kolezanki takie nasiadówki stosowały w połogu i przemywały się takim naparem ale w czasie ciazy na inne dolegliwości to nie mam pojecia.
Tym razem cos mi nie wyszło z cytowowaniem:)
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Znalazłam cos takiego forum.gazeta.pl/forum/w,22462,102627682,...ECIECE_W_POLSCE.html
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sisina Wszystkiego naj najlepszego:):*
Kurcze dziś jak i wczoraj w nocy obudziłam się z takim bólem całego brzucha że masakra ruszyć się nie mogłam a po chwili przeszło, ale aż boję się dzisiejszej nocy że znów się to powtórzy i nie wiem czy coś się dzieje....
Ach jak ja bym zjadła sobie grilla albo chociaż kiełbaskę z ogniska ale mieszkam w mieście i nie mam za bardzo gdzie:( zazdroszczę wszystkim mieszkającym na wsi ja zawszę chciałam mieszkać i mam nadzieję że uda mi się w końcu wyprowadzić kiedyś....
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Na poprawę humoru wycisnęłam sobie sok z dużą ilością wit C grejpfrut + pomarańcza + czerwona pomarańcza PYSZNOŚCI
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Dziewczyny stworzyłam na facebook'u tajną grupę Majówki 2013 żebyśmy mogły się też tam informować i utrzymywać kontakt. Jeżeli chcecie dołączyć to zapraszam. Wystarczy mnie znaleźć Joanna Lasek (Ryki)i dać mi znać, a ja powysyłam Wam zaproszenia do grupy
ja jestem za, ale coś mi się pierdzieli z facebookiem ... jak możesz wyślij na Sewila Józefiak
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
JoannaL napisał:
Dziewczyny stworzyłam na facebook'u tajną grupę Majówki 2013 żebyśmy mogły się też tam informować i utrzymywać kontakt. Jeżeli chcecie dołączyć to zapraszam. Wystarczy mnie znaleźć Joanna Lasek (Ryki)i dać mi znać, a ja powysyłam Wam zaproszenia do grupy
ja jestem za, ale coś mi się pierdzieli z facebookiem ... jak możesz wyślij na Sewila Józefiak
wysłałam ci zaproszenie do znajomych, jak je akceptujesz to będę mogła Cię dołączyć Ane i tysiak już się przyłączyły
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna