- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja myślałam, że Lenka to zdrobnienie od Lana (tak ma na imię chrześnica Mojego) ...
Wdaje mi się że Lenka może być zdrobnieniem od Mileny, Leny, a nawet Magdaleny- jak się ktoś uprze
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Lenka może być zdrobnieniem od innych imion jak ktoś się uprze. Ale tak naprawdę Lena to całkiem osobne imię.
Mnie osobiście też się podoba Maja, ale fakt, że oklepane trochę. Milena nie jest tak często spotykana.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Mi się bardziej podoba Maja, ale racja dużo małych dziewczynek ma tak na imię. Ale co tam moja będzie Zuzanna i też jest w czołówce nadawanych imion. Ważne żeby rodzice byli przekonani do imienia
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi się bardziej podoba Maja
no i z termometrem dylamatów ciąg dalszy hehe
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poziomka witamy, rozgość się u nas
Mi się bardziej podoba Maja, ale racja dużo małych dziewczynek ma tak na imię. Ale co tam moja będzie Zuzanna i też jest w czołówce nadawanych imion. Ważne żeby rodzice byli przekonani do imienia
Moja będzie Julia i zdaje się że zajmuje chyba 1 miejsce pod względem popularności, ale w sumie mam to gdzieś. odkąd pamiętam postanowiłam sobie że jeśli będę mieć córkę to dam jej na imię Julia i na szczęście męzowi się bardzo spodobało imię. Ładnie się komponuje z nazwiskiem, ładnie się zdrabnia. a poza tym nasz Julcia będzie wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju- bo NASZA
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie też pogoda licha..
Dziewczyny doradzcie jaki termometr kupić dla niemowlaka?? kupiłam na podczerwien i jest centralnie do duuuu...y!!!!
Myli się nawet o 1 stopien!!! pomózcie i coś doradzcie
ja też mam problem z termometrem...
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Alex_87 napisał:
Poziomka witamy, rozgość się u nas
Moja będzie Julia i zdaje się że zajmuje chyba 1 miejsce pod względem popularności, ale w sumie mam to gdzieś. odkąd pamiętam postanowiłam sobie że jeśli będę mieć córkę to dam jej na imię Julia i na szczęście męzowi się bardzo spodobało imię. Ładnie się komponuje z nazwiskiem, ładnie się zdrabnia. a poza tym nasz Julcia będzie wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju- bo NASZA
Moja też miała być Julia ale szwagierka rodziła wcześniej i nazwała tak swoją córkę więc zakosiła nam imię, teraz się ciesze, bo mój mąż już wymyślił 1000 zdrobnień do Zuzki poza tym ja jestem Aleksandra i też było w tamtych czasach popularne, a jakoś nie przeszkadza mi, że tyle dziewczyn nosi takie imię
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dziś zamówiłam lampkę nocną Led z czujnikiem ruchu żeby w nocy cokolwiek widzieć bez potrzeby zapalania rażacego światła:)
Kiniaczek podaj link do tej lampki bo jestem na etapie poszukiwania i jak narazie to miałam kupić takie allegro.pl/ikea-smila-lampa-scienna-dla-...tek-i3166178035.html
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Majek jest teraz dużo za to Milenek nie wiele Oby dwa imiona są ładne, jednak wybrałabym to drugie
Jeszcze tylko 14 dni do terminu mi zostało Już bym chciała Teraz jedyne czego się boję, to że nie poznam ze to już Wiem że kazda ma inny poród, ale laski te co już rodziły, opiszcie tak na chłopski rozum czego się spodziewać??
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lkasiula ja wybrałabym Maja, chociaż Milenka też ślicznie:) i nie martw się - nie jesteś sama, ja też nie mogę się zdecydować. cały czas się waham między Hania i Diana. chociaż wcześniej już podjęłam ten temat z dziewczynami i dzięki ich pomocy stanęło na Hani, ale do tej pory ta Dianka gdzieś mi siedzi w głowie:) jeszcze miesiąc...