- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kiniaczek nareszcie jesteś-jupi,jupi jejjjjj

To mnie teraz nastraszyłaś POLNĄ-jak to nazwałaś-KOŁCHOZ?????Już sie boję ,tymbardziej że TY taka twardzielka i z baaardzo pozytywnym ,bojowym nastwieniem byłaś -ja to tam będe wiecznie zdołowana

Czekamy oczywiście na fotki małego

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Brzuch nadal się spina, krwi ze sluzem malutko na podpasce.. Jakoś 17-18 mnie bolały plecy chwile, teraz o 23 znowu zabolaly .. No zobaczymy, może coś się powoli zaczyna

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja musiałam zrobic tylko na swiezo morfologie i mocz, jutro ide odebrac wyniki, na ktg a potem do lekarza. Ale jestem ciekawa co mi powie... ale obawiam sie ze powie "jeszcze daleka droga"

Ane a już myslalam ze tulisz malenstwo, no nic jeszcze sie doczekasz

Domis widze ze nie próżnujesz, tak trzymaj i zdawaj relację co i jak

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moniiiak wierze ze nie chce Ci sie lezec, ale pomysl sobie ze juz niedaleko do rozwiazania i ze robisz to dla dzidziolka

No nic trzeba uciekac spac bo rano trzeba sie szykowac na wizyte. Dobranoc pchły na noc!

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Idę spac bo jutro rano na badania a przy okazji muszę kupic pomidorki i truskaweczki do ogródeczka

Może któraś sie jutro rozpakuje?????
Domiś jakiś numerek z mężem i 7 maj jest twój i Tymusia

Już,już brac sie bo przestój sie robi

Dobrej nocki moje rybeńki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ide tez dzisiaj zameldowac do urzedu sprzedaz autka. slyszalam ze wczoraj padly im systemy wiec troche osob sie wycofalo wiec bedzie pewnie czekac w urzedach dzisiaj. kurcze, musze mocno wystawic brzuch, troche postekac, moze najwyrzej zadzwonie do meza i bede marudzic ze czuje sie srednio to moze ktos mnie pusci. bo tak to sa numerki, wiec ciezko nawet sie zorientowac kto czeka przed toba w kolejce.
Powodzenia wszystkim ktore maja dzisiaj wizyty, dajcie znac co slychac u majowych pociech.
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie pogoda jak narazie szara i brzydka.
Ja dzisiaj na badania i jeszcze z Igorem do pediatry. Muszę zaraz go zarejestrować.
A jutro do lekarza. Zobaczymy co powie.
Noc lipna bo czuwałam nad Igorem a po drugie brzuch twardniał ale bez dużych bóli. Ale co przysnęłam to albo Igor kaszlał i leciałam zobaczyć co się dzieje albo brzusio twardniało. Raz czy dwa musiało boleć bo mnie obudziło (ale nie mocno).
- lili91
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja wlasnie wstalam. Pogoda jakas taka szara.
Kiniaczek ja tez czekam na opis.

Karina dzisiejsza noc moze bedzie spokojniejsza. Lekarz da Wam leki to synkowi bedzie lepiej.
O 10 mam dzwonic do Gina umawiac sie na wizyte. Ma mi powiedziec ile moja Mala bedzie przy porodzie wazyla az sie boje.
Ciekawe moze i mi tam podlubie i cos sie ruszy...chciala bym tulic malenka jak najszybciej i ten porod miec za soba:)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- aleksandraludw
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
witajcie kochane. Moja noc też raczej kiepska, trochę bolał mnie brzuch i 7 razy bylam siusiu. To chyba faktycznie odpada mi ten czop bo w nocy podczas sikania wypadł taki większy kawałek. Jutro rano muszę iść do tego szpitala więc tej nocy pewnie w ogóle nie zasne. Chciałabym dzisiaj urodzić żeby nie podawali mi tej oxy..
Ola moze wyda i sie to glupie ale szczyp brodawki. Tylko dlugo trzeba. Po ok 15 min kazda brodawke non stop przyszczypywac. Potem odpoczynek i za godzinke powtorzyc. Tylko tak zeby same brodawki a nie piersi bo mleko bedzie ci leciec. Mi pomoglop podtrzymac skurcze tylko trzeba byc wytrwalym

Wtedy tez wydziela sie oksy tylko jaturalnie.
A z tym myciem okien itp trzeba bardzo uwazac zeby lozysko sie nie odkleilo podobno.
Ja odpuszczam do przyszlego tyg. Jeszcze jeden weekend sie wyspie i polatam na randki z mezem.
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
My już na nogach
Niestety dalej cisza
bara - bara z mężem nie wchodzi w grę, bo krocze torszke mnie uciska ;( Zreszta jak mam 2cm i nisko łowke to się boje że Tymciowi coś zrobimy
Czop schodzi powoli..
Dalej czekamy ...
Domis nic sie nie boj. Ja tez mam 2-3 cm i szyjke prawie calkiem zgladzona. Pytalam meza czy czul dziecko mowi ze nie! Czul sie tak jak przed ciaza. Ja tez nie czulam ruszania sie dziecka.
Zrezzta jak gin zaleca to musi byc bezpiecznie

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Joasia dzieki za zainteresowanie dziś troche lepiej ale i tak humor nie za ciekawy

choć pogoda słoneczna,nie moge tyle myśleć bo w głowe zajde kurde jak moja siostra 19 latka sobie radzi z Lenką i poród przeżyła to ja też dam rade tak dam rade trza być twardym a nie mietkim

Kiniaczek dobrze że już w domku jesteś z malutkim ja cie rozumiem w tym szpitalu to masakra leżeć człowiek zamiast odpoczywać to sie stresuje tylko u mnie na patologii są takie 2 pizdy nie przyjemne mam nadzieje ze na nie nie trafie

Dobrze że mam te położne swoje wybrane

Jutro wizyta zobaczymy co ginek mi powie
Nocka u mnie jako tako miałam jakąś kolke bo mały mnie uciskał siedziałąm na łozku i płakałam taki ból ale na szczescie przeszło i jest ok
Macie jakieś pomysły na szybki obiad bo ja nie mam dziś pomysłu

Ewela86 napisz mi złotko nazwe tych tabletek z wiesiołka i ile mniej wiecej kosztują