- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Też wole teraz bo później to mogę nie być w stanie załatwiać a tak to to już będzie z głowy chociaż ta kartkalili91 ja też zapytam się jutro czy wystawi mi te zaświadczenie teraz czy już po porodzie. ja wolałabym teraz.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lili91
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Kiniaczek, gdybym miała córeczkę, to koniecznie musiała by poznać Twojego przystojniaka, ale kto wie, może za dwa lata zrobimy laseczkę dla Twojego Huga

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

U mnie też słońca brak, chociaż jest ciepło. Wczoraj sobie spiekłam stopy trochę

Kiniaczek no pzystojniak z tego Twojego synka, śliczny

Ja biorę zaświadczenie od lekarza do becikowego za tydzień na wizycie, bo moja lekarz sama mówiła, że wystawia na ostatniej wizycie, żeby kobieta mogła sobie jak najszybciej załatwiać tą cała papierkologie.
Ciekawa jestem kiedy mi wypłacą kaskę z Zusu, 10 maja będzie już 3 miesiące jak czekam

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
dzień dobry:)
sisina oto tabletki które ja zażywam a poleciła mi je Kiniczaek:) www.doz.pl/apteka/p1765-Wiesiolek_Naturkaps_kapsulki_60_szt
a co do obiadu to sama mam zagwozdkę... może usmażę piersi z kurczaka z pieczarkami, dodam śmietankę i koperek i do tego makaron...(mąż byłby zachwycony bo makaron w roli głównej
)
tweety fajny plan sobie obmyśliłaśmam nadzieję że Ci się powiedzie w tym urzędzie
demonique możesz tak w skrócie napisać o co chodzi w tym planie bo książki nie czytałam a bardzo mnie zainteresowałaś...
Podaj maila kochana to ci zeskanuje przy okazji moze albo opisze jak wrocr do domku
KINIACZEK CUDO!!
- Sysia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Co do zaświadczenia o becikowe ja już dostałam 2 tyg temu od gin. po porodzie mam tylko date dopisać

Buziaczki :*
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mój czop to brązowy śluz.. Lekarz powiedział że moge troche krwawić więc to chyba normalne

Mam dzisiaj okropny dzień. Prasowanie i sprzatanie czeka i nawet bym to zrobiła gdybym nie zasypiała na siedząco..! Masakra, oczy mi się same zamykają...

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Kiniaczek fajnie, że już jesteś w domku. Pięknego masz synka

Alex Ty ciągle na ten ZUS czekasz? Patologia jakaś...
Moja noc dziś masakra... mam nadzieję, że ten antybiotyk zacznie już działać, bo się wścieknę. Położyłam się o północy, nie wiem o której zasnęłam, a o 3 już wstawałam na siku, potem znów męczenie się, w końcu mąż mi mleko po 4 zagotował i po nim jakoś zasnęłam, ale tak na pół gwizdka do ósmej.
Boli mnie gardło jak cholera, nos zatkany, że nie mam jak oddychać.
I do tego wszystkiego ciągle się zastanawiam, czy przez to wszystko z Maluszkiem wszystko dobrze....
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Alex biedna jesteś z tym Zusem

Mooniak oby ten antybiotyk szybko zadziałał

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Powiem Wam dziewczynki, że chyba zwołałam myślami panią z Zusu bo przed chwilą dostałam telefon, że już wszystko jest w porządku i wypłacą mi pieniądze za wszystkie dotychczasowe zwolnienia po 14 maja. No już nieważne kiedy, ważne, że w końcu sprawa zakończona. Gdyby nie to, że w firmie mają ogarniętą księgową, to by jeszcze się ciągnęło. Bo ona powiedziała, żeby od razu zanieść też jakiś papier ze skarbowego, bo tak to by jeszcze sprawdzali i znowu czegoś potrzebowali.
Niezły przypływ funduszy mnie czeka

Domiś a może jeszcze się zdziwisz i Twój synek jednak zdecyduje się wyjść

Ja to w nocy wpadłam w jakąś panikę, zaczęłam myśleć o tym szpitalu, porodzie itd. Mąż był w pracy, a ja mu klepałam smsy z tymi moimi obawami. Na szczęście napisał, że będzie ze mną w szpitalu ta długo jak się da

- lili91
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Tak jak kiedys stalam z mama pod blokiem , czekalysmy na brata , a sasiadka do mnie po raz milionowy KIEDY SLUB BIORE a mama niewiele myslac taka zla mowi do niej A MY TO SIE PYTAMY KIEDY POGRZEB PANI BEDZIE MIALA? I od tamtej pory chociaz z ta jedna stara landara mam spokoj.
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moniak a jak wkurzaja takie baby siedzace pod blokiem. Ja przechodze i slysze O JESZCZE NIE URODZILA CIEKAWE KIEDY URODZI itp. Mam chec im cos odpalic ale jakos wytrzymuje.
Tak jak kiedys stalam z mama pod blokiem , czekalysmy na brata , a sasiadka do mnie po raz milionowy KIEDY SLUB BIORE a mama niewiele myslac taka zla mowi do niej A MY TO SIE PYTAMY KIEDY POGRZEB PANI BEDZIE MIALA? I od tamtej pory chociaz z ta jedna stara landara mam spokoj.
hahahah dobra akcja z tym pogrzebem. teks jak sie patrzy. super

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36