- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jutro mam termin a nic a nic się nie zanosi... ale rano mam wizytę i ktg i zobaczymy co lekarz powie. może po badaniu coś się ruszy
gratuluje noworozpakowanym choć mam sporo nadrabiania w postach więc nie wiem dokładnie które już po:) zaraz postaram się nadrobić
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Ja zaplanowane wywołanie mam na 24 czyli piątek na 8 rano i już sie stresuje, wolałabym jechać sama (((
Niby brzuszek troszkę pobolewa ale myśle ze nic z tego nie bedzie , moze dzisiaj zmolestuje męża pana to coś sie ruszy ????
Gratuluje tym mamusiom , które maja swoje skarby przy sobie a za resztę przyszłych mamusiek trzymam kciuki za rychłe rozpakowanie ))))
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziekuje za gratulacje. Trzymam kciuki za nierozpakowane .
Polozna powiedziala ze przezylam jakby dwa porody. Silami natury niewiele braklo a pozniej cc. Ale juz blizej niz dalej abysmy tylko doszly do siebie tzn ja bo Majeczka ma sie dobrze pomimo ze juz byla przyduszona troszke i nie dostala po 10 pkt.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja już nie śpie od 3 przez te bóle poza tym odszedł mi czop, tzn tak myśle, że to on, bo jak zrobiłam siku to w kiblu pływał taki brązowy glut (przepraszam za opis )
Na dodatek wczoraj zrobił mi się hemoroid, no sama końcówka a on musiał wyleźć
I jeszcze mam zgagę, pierwszy raz w ciąży, już od wczoraj, współczuje tym co miały całą ciążę, straszne uczucie.
To tyle mojego narzekania z samego rana...
Lili91 to dzielna byłaś, tak mało brakowało, ale dobrze, że zareagowali w odpowiednim momencie i córcia się urodziła zdrowa I chyba się wstrzeliłaś w swój termin
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Lili trzymaj się ciepło i wracaj do siebie jak najszybciej.
Ja dziś spałam całe 4 godziny... szaleństwo. Teraz usmażyłam sobie naleśniki i może spróbuję jeszcze ze 2 godzinki złapać, bo inaczej może być ciężki dzień.
Za tydzień o tej porze już będę w szpitalu....aaaaaaaaaaaaa
Sisina daj znać jak tam u Ciebie dzisiaj?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Coś nasza wróżka Joasia się nie odzywa.
Witam z rana.
Mnie brzuch boli jak na okres ale już się przyzwyczaiłam do tego i wiem że to nic nie wróży.
Ja to chciałabym wytrzymać już do piątku. Dzisiaj i jutro nie chcę bo w szpitalu nie ma mojego lekarza. W środę i czwartek mąż wyjeżdża w Polskę na te dwa dni. No to zostaje piatek.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moje bóle ewidentnie mocniejsze niż wczoraj, narazie leże, bo chciałam się przespać trochę, ale co 20 min budzi mnie (chyba) skurcz. Może jak wstanę i wezmę prysznic to trochę przejdą. Mąż pojechał do pracy, ale ma wrócić jak zadzwonię, tylko kiedy ja będę wiedziała, ze ma już wracać
Nie chcę za wcześnie jechać do szpitala, bo boję się, że pojadę a oni mi powiedzą, że takie bóle to nie bóle no ale jak skurcze będą co 10 min to już pojadę
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Alex ciekawe czy u Ciebie się nie rozkręci dzisiaj na dobre? Dawaj znać jak i co się dzieje. I nie czekaj za długo.
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Lili GRATULUJĘ SERDECZNIE wszystkiego dobrego dla Ciebie i Córeczki
Alex_87 będziesz wiedziała tych bóli nie da się pomylić z innymi...trzymam kciuki
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Szosteczka a po olejku nie goni cie do toalety? Ja planuje wziac olejek dzis wieczorem jak skurczy w dzien nie bedzie ale podobno trzeba byc blisko toalety tez slyszalam ze super dziala naskurczowo.
Alex jak masz skurcze to mozesz wzmocnic masazem brodawek. Podobno masaz wzmacnia skurcze jak juz je masz i moze rozkrecic porod.
Ja jak mam skurcze w nocy to zawsze zadaje sobie pytanie czy sie nasilaja. Jak jest caky czas taki sam poziom to staram sie zasnac. Bo czasem sa nawet czestsze ale nietety takie same.
Dzis ide spacerowac
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
:
Alex jesli to twoja pierwsza ciąża to ja bym sie tak nie spieszyla i poczekala do co 5min regolarnych i trwających min ok 30sek. to i tak jeszcze potrwa a poco siedzieć zadlugo w szpitalu chyba że cie coś niepokoi.
Demonique po olejku to tak troszke czesciej musialam chodzić do toalety ale to dopiero minimum po 2 godz. od wypicia choc to pewnie zależy indywidualnie od kazdego organizmu.