- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
załamka nawet niewiem kiedy mam test zrobić żeby był wiarygodny
staram sie nie stresować na zapas dla mojego synka ale ciężko mi jest nie myśleć o tym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz wystawilam wózio na taras i siedzimy sobie i sie dotleniamy. W PIATEK MAMY UMOWIONA WIZYTE U ZIELARZA podobno potrafi idealnie dobrac mleczko do dziecka, moze wtedy te przeklete kolki znikna...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Nas kolki też nie ominęły, kupiłam delicol, czy ktoś się orientuje czy można to podawać bez konsultacji z lekarzem??? Jak narazie piję herbatę z kopru włoskiego, tak jak kazała położna i dziś noc przespana, ale nad ranem znów brzuchol spięty i nerwowość ...
Sevilla można. Delicol jest bez recepty, mi położna go zapisała na wizycie patronażowej. Delicol jest bardziej na trawienie laktozy. Dlatego pewnie nie do końca działa na kolkę.
A z herbatką z kopru uważaj bo u mnie nasiliła bąki (bo działa wiatropędnie) a były bolesne więc się mały spinał.
Po tym naszym leku co zażył wczoraj i dziś rano (Debridat za 19 zł) miał od 11 do 12 godzinkę aktywności to pobawiliśmy się na brzuszku trochę i w windę i znów cycuś i zasnął no po prostu jakby inne dziecko, kolek zero. Bąki są, ale go nie budzą. Trochę mniej kupki robi tylko ale robi.
czekam aż się wybudzi, nakarmię i na spacerek hej!
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
demoniqe staram sie masowac brzuszek chociaz nie jest to latwe bo mala prezy sie podkurcza nozki wiec musze sie troszke z nia silowac ale jak tak troszke poprzesuwam w dol baczki i wsadze rurke to mega duzo powietrza schodzi( bez masazu duuuzo mniej)
Daaarika a kiedy stosujesz te rurki? Rano? wieczorem? czy jak ma atak?
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Byliśmy u pediatry, osłuchała Małego, ale mówi, że nic nie słychać i gardełko też ma ładne, więc to raczej ta sapka. ALe mam obserwować...
Za to mnie dziś w nocy dopadł ból gardła... jak nie jedno to drugie
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
A orientujecie się czy to cos o becikowe może wystawić obojętnie jaki lekarz czy musi być konkretnie prowadzący ?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
jestem przyszła mamusia z forum wrzesniowego a dokladnie termin mam na sam koniec sierpnia zajrzałam do was bo szukam mamuś z warszawy ktore rodziły w szpitalu międzyleskim i mogły by sie podzielic swoja opinia co do tego szpitala?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja byłam zważyć młodą i jakież moje zdziwienie. Waży 3600. A w tamtym tygodniu ważyła 3250.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A ja się dziś ważyłam z małą i wyszło, że waży ok. 5 kg, czyli przytyła jakieś 800g, ale w poniedziałek się okaże dokładnie na wizycie u pediatry. Kurcze to dopiero niecały miesiąc a z niej taki klocek jest, że już powoli mi ciężko czasem
Tysiak też czytałam o tym Bobotic, że dobre opinie, może następnym razem wypróbujemy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dawno nie było Joasi.
Mój mąż wrócił ale biedak całe podniebienie ma zszyte. Mieli robić laserowo a zrobili chirurgicznie żeby pobrać wycinek. Nie może gadać, jeść.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karinka jestem,jestem czytam was co dzien ale nie zawsze moge napisac -sama wiesz jak to jest z dwójką dzieci
U nas po malutku-Mikuś śpi różnie...Bywa że pół godzinki ,a bywa że 3,5 wiec wszystko zależy czy czuje mamusie czy nie
Jutro idziemy do lekarza ,zobaczymy ile przytył i też sprawdze co ma tam w nosku ..bo nocami sie męczy Ale jak była położna to kazała mu dawac Oscillococillum bo stwierdziła że jakaś mała infekcja bo ,,gilki,,zielonkowate
Achhh dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez mają kupki żółte ale z takimi jakby białymi drobinkami? Bo wczesniej też miał żółtą ale chyba bez tego białego
W poniedziałek byłam ściągnąc szew po cc.Okazało sie że miałam rozpuszczalny i wystarczyło tylko odciąc koncówki-co wcale nie bolało ...a byłam pewna że zemdleje z bólu
Kurcze od kilku dni boli mnie głowa,i jeszcze alergia która ogranicza mi wychodzenie na spacery bo mam ochote wtedy wydrapac oczy
Laski od kilku dni podjadam z drzewka przy domku CZEREŚNIE -i jakoś Mikuś (odpukac)dobrze sie czuje ...Oby tak dalej
Ocho ,mały książe sie budzi ...zmykam !!!!!