- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.bajkopisarze.pl/produkt.php?id=3&typ=bajka&o=personalizacja
Warto? w sumie pamiątka świetna, ale co do tego?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki pytanie z troszeczkę innej beczki do tych co już miały chrzciny i nie tylko. Chrzest Polci dopiero w okolicach wrzesnia, ale moj Piter bedzie chrzesnym w polowie lipca. Co Wasze maleństwa dostawały od chrzestnych w prezencie, bo nie wiem co mamy kupic. Macie jakies pomysły? Myślałam o takiej spersonalizowanej książeczce:
www.bajkopisarze.pl/produkt.php?id=3&typ=bajka&o=personalizacja
Warto? w sumie pamiątka świetna, ale co do tego?
Mój syn dostal od chrzestnych łańcuszek, zawieszke krzyżyk i bransoletke lancuszek na rączkę. Oczywiście wszystko odpowiednio większe, zeby było na lata i z tego co wiem córcia teraz na chrzcinach dostanie to samo.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zobaczymy czy poskutkuje
Co do maty to sama myslę czy kupic ,narazie Miki mało co interesuje sie ,,zabawkami,,-nawet bujaczek spełnia swoja role tylko w połowie bo lubi na nim zasypaic jak włącze wibracje,a same zabawki ,świecidełka i bajery go nie ruszaja
Dziewczyny dziś sobie myślałam ile nas ,,ucichło,,w sensie że sporo dziewczyn odpadło nam z forum Szkoda CIekawe co u Kiniaczka ,u lalki ,Zelinki,Anabelle ,czy u tweety która z tego co pamietam miała ciezki poród... Mam nadzieje że u nich wszystkich ok.że nie odzywaja sie bo nie mają czasu ,a nie z innych powodów
Hmmm małemu wyskoczyło jakieś uczulenie -i teraz myśle od czego -truskawki,czekolada albo orzechy i migdały z czekolady -tak,tak wiem wszystko to co najbardziej uczula ...ale nie zjadłam tego kilogramami tylko troszke...ale jak widac coś mu zaszkodziło Położna kazała odrzucic mleko i jaja i wszyatko w tym temacie ale ja wątpie że to białko-bo białko jem z normalnych ilosciach od samego poczatku ...Noo zobacze ,odrzuce alergeny i sprawdze.Acha kazała małęgo wykąpac w krochmalu -kąpała któraś? Pomogło,jak to zrobic dokładnie?
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Łańcuszek kolczyki fajny pomysł bo to ładna pamiątka. My dostaliśmy kase też się przydaje
Kasę sie wyda, a to ma być pamiątka od chrzestnych
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zaraz szykuję kąpiel, bo niestety jestam zmuszona sama sobie radzić i muszę wszystko przyszykować
joasia no szkoda że tak dziewczyny pouciekały... i to te najbardziej aktywne swego czasu
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co,chyba jakas nieporadna matka jestem bo na Mikiego nie bardzo działa 5 metod Z koca sie wykopał ,kołysanie go uspokoiło na chwile ,szum radia uśpił na 15 min.,smoczek ciagle mu wypada ...ajjj nie wiem sama
Dzis kąpiel w krochmalu -mam nadzieje że mu zejda chrostki
Ps.ewela na fejsie na fotce wygladasz na prawde rewelacyjnie -ja przy tobie to jak ,,spiaca królewna,,-bo w piżamie albo jak dresiasz -bo w dresie z włosami w kucyk ...jakas masakra Jak małż wróci to ide do fryzjera,kosmetyczki,pojde na zakupy bo nie moge patrzec na siebie
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Muszę się pochwalić że karmię piersią. Nie dokarmiam i Irina spokojna i przesypia 3h.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie mam otulaczkow a maly wymachuje klonczynami jak oszalaly. nie karmie juz piersia bo... wlasnie, bo chyba nie umialam, sama nie wiem. sciagam malemu pokarm ale niewiele jego jest wiec dokarmiam mlekiem. teraz ma bole brzuszka. nie wiem juz po czym. zmienilam mleko, ograniczam jedzienie, dodaje mu zageszczacz do pokarmu bo ulewa, podaje espumisan na gazy. no walcze z tym jego bolem ale z marnym skutkiem, widac tak ma byc. ah to macierzynstwo.
a ja mam cos takiego. allegro.pl/red-castle-materac-cocoonabab...dlo-i3341646447.html nie dziala jak otulacz ale malemu w tym wygodnie. spi w nocy tylko bo w dzien klade go w wozku i jestem bardziej mobilna.
pozdrawiam was, moze troszke podczytam wstecz.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super że idzie dobrze karmienie cysiem
Joasia Nie przejmuj się ja jak tylko wracam ze spaceru wbijam się w drechy nie jesteś sama
a Ewela rzeczywiście kwitnąco wyglądasz