- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
a co do kryzysu... to My już 7 lat razem jesteśmy i różnie to bywalo... przed weselem było gorzej... ale po ślubie też kilka awantur było...;/ nawet ze dwa razy mega kłóciliśmy się jak byłam w ciąży... tyle przykrych słów w nwrwach było że ło...;/
teraz odpukać jest ok. myśle, że też troche dało to że Marcin był przy porodzie... ale to moje zdanie...
a zapomniałam napisać, że mój klocek waży 5530 :PPP
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tez nie mam nikogo z kim bym mogla chodzic na spacerki
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczynki współczuje sytuacji z facetami! czasem są jak dzieci i po prostu nic nie rozumieją... u nas jak narazie wszystko dobrze się układa. mój mąż raczej z tych nie pijących i przynajmniej z tym mam spokój i raczej woli spędzać czas z nami tymbardziej że przyjeżdża tylko na weekendy... oczywiście do ideału dużo brakuje i kłótnie to normalka ale wszystko w miarę rozsądku. życzę wam aby wszystko wam się poukładało i żeby w końcu poszli po rozum do głowy
dzisiaj z koleżanką robiłam odlew rączki i nóżki Diany, bo kupiła w prezencie. i oczywiście jedną formę spierdzieliłam i została tylko rączka czekam aż zgęstnieje - mam nadzieję że chociaż to wyjdzie
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My też mieliśmy nie złe kryzysy ,i pewnie nie jeden przed nami ale póki co...odpukac
Karina tak czytam twoje/wasze przejscia z piciem mleczka i teraz sie sama zastanawiam czy mój Mikuś sie najada ... w dzien ładnie nawet śpi ,ale w nocy mam wrażenie że cały czas lezy na mnie ... ale kurcze jak mu daje mm wieczorem i robie 90ml.to on najwiecej wypił 40,a najczesciej wypije 30ml.i zaczyna mi ssac ręke albo sie wygina bo mnie czuje i chce mimo wszystko cyca -chyba jak by był głodny to by pił do oporu co nie???
Sama nie wiem
Dziewczyny ciągle bym coś jadła,podjadała,podgryzała...tez tak macie???Tyle tylko że juz zgłupiałam i nie wiem co jesc żeby Mikiego brzusio nie bolał
Acha,któraś wspomniała o ,,oczyszczaniu,,sie -ja nadal nosze podklady ale takie mniejsze -takie podpaski zwykłe z Belli bo mam dzien że nie leci nic a mam chwile że poleci jak z kranu Zauważyłam że jak przy czymś nacisnę brzuch,albo ukucnę,albo jakiś wysiłek ,albo jakaś dziwna pozycja to mi leci ... Bez wkładek albo podpasek sie nie obędzie póki co
Zmykam spac,Miki usnął,a Miłosza cięzko zaciagnac do lóżka bo pozno wstał...obiecałam że mu wymyślę bajkę wiec pewnie sie zaraz skusi
Ps.Aaaa jak by wszystkiego było mało zauważyłam że mam nową koleżankę w domu -koleżanka MYSZ...myślałam że mnie h.. strzeli
Apropo koleżanki-to ja tez nie mam z kim spędzac czasu -jest jedna sąsiadka ,ale jakos nam nie po drodze...wiec szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie-jak byśmy sie do kupy zebrały to łoooołłł -działo by sie
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak zjadła o 20:30 tak obudziła się o 00:30. Zjadła cyca i narazie śpi. Ciekawe o której się obudzi?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas juz regularnie kolki, dalej o 18 zaczeła sie ale grzalismy brzusio, masowalismy +bobotic i po godz przeszło.płakac mi sie chce jak to am trwac do 3msc.w nocy i rano tez sie pręzyła ,brzuszek ja bolał ale juz nie było takich krzyków.nawet jesc za bardzo nie chciała.pojde dziisja do doktorki, moze cos nam jeszcze przepisze.czytałam o jakis czopkach vibrukol czy cos, zobacze co powie.
oj faceci, u nas tez było róznie ale jakos nie wyobrazam sobie zebym mogła odejsc od M.i on chyba tez tak mysli.zawsze są kłotnie, raz mniejsze raz większe i pewnie jeszcze wiele ich przed nami.zycze Wam/Nam zeby nasi faceci czasami bardziej pomysleli o Nas a nie o swoich potrzebach i swoich zachciankach.
co do kolezanek, to ja tutaj mam kilka i sie odwiedzamy, czasami nawet mam nadmiar gosci bo chce sobie odpocząc jak Mała spi a tu zawsze ktos przyjdzie.zreszta rodzine tutaj mam i niedaleko mieszkaja wiec przyjezdzają przynajmnije 2 razy w tyg.takze na tym polu nie moge narzekac.
ide jesc sniadanie.
M.szykuje synka do szkoły wiec zjem z nimi.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też karmie butla mały sie nie najadał wypija 90 ml i spi ładnie
Mam pytanie mój mały 2 dni kupki nie robił i widze ze go to meczy jak moge mu pomóc 2 dni temu robił aż 4 razy w ciagu dnia a teraz od dwóch dni coś nie idzie cisnie i cisnie i nic tylka bąki puszcza i to takie konkretne.
Co do mężów to ja też z tych samotnych mąż w trasie ale w sobote zjezdza i zostaje troche dłuzej bo mu auto ciezarowe nawaliło.
Co do kłótni to narazie odpukać choć był kryzys po wyjsciu ze szpitala pokłocilismy sie konkretnie ale potem już było ok
My szczepienie mamy 10 lipca i też bierzemy płatne
Co do spacerów to ja też nie mam zbytnio z kim ale jest chociaż siostra moja to zawsze na jakis spacer wyskoczymy choc u nas od 2 dni leje
a ja nawet na zakupy nie moge wyjs lodówka pusta chleb mi splesniał i na sniadanie dziś zjadłam zupe mleczna dobrze ze mleko było dobre
Ale mama mi dzis zrobi zakupy dobrze ja mam blisko to tak nie wiem jakbym sobie poradziła
Napiszcie mi co mam zrobić zeby mały kupke zrobił zeby sie nie meczył bo a z mnie serce boli jak widze jak sie meczy
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawałam w nocy cyca. Tak jak pisałam. Po kąpieli i zjedzeniu o 21:00 obudziła się o 01:00 a potem to już o 02:30 i 04:00. I dawałam cyca. O 05:00 dałam mm i wypiła tylko 30ml. No i rano o 7:30 i właśnie je cyca.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Okropna pogoda...