- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
chyba mam mało czasu na rozpisywanie się bo mój Kubuś jak w zegarku się budzi... o 9 ma jeść

u Nas coraz lepiej też, nawet zaczął troche spać w dzien, bo wcześniej potrafił nie spać od 6 rano do 22.
o 21 mamy kąpiel i po kąpieli jedzonko w wyciszeniu przy zaświeconej lampce, zje ponosze go troche zeby mu się odbiło..( czasem bardzo mu się uleje) i wkładam do łóżeczka... śpi do 3. później już pobódka co 3 godziny. czyli o 6 po tym jedzeniu zwykle idzie spać do 9... ale nie zawsze bo często męczą go te bąki.
już by mogło to minąć i uregulować się te tłocznie w brzuszku... bo taki nerwowy przy tym jest że się wybudza i po spaniu...
kreske na brzuchu teraz mam bardzo widoczną, a w ciąży nie było jej widać ;pp
okres dostałam równiutkie 4 tygodnie po porodzie. 8 maja urodziam, a 8 czerwca dostałam okres, akurat na urodziny moje....;/
u nas od wczoraj leje cay czas nawet nie mmy jak wyjść...
dzisiaj idziemy na szczepienie. napiszcie mi dziewczynki prosze jakimi szczepionkami szczepiyście? jeśli skojarzonymi to jakiej firmy? i czy były po nich jakieś obrzęki czy stany podgorączkowe?
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
to jeszcze Wam się troszke pożale...

wczoraj załapałam jakiegoś doła... siedze całymi dniami prawie sama z Kubusiem i mi tak smutno czasami... mąż pracuje teraz długo, bo kupiliśmy auto i teraz postawił sobie za cel, jak najwięcej zarobić żeby jechać gdzieś na wakacje... nie ma go od 5 rano do 19...

dopiero 2 lata mieszkamy w naszym mieszkaniu i nie mam tutaj zbyt wielu znajomych... a moje dwie koleżanki z częstochowy pracują i też nie ma ich do popołudnia...
moi znajomi i rodzina mieszka na wsi tam gdzie mieszkałam ja, ale to troche daleko i nie widujemy się dosyć często...
a jak siedze tak sama to nic mi się nie chce i nie mam na nic ochoty...
do tego mam poczucie, że tylko ja widze to jak moje dziecko rośnie, jak się śmieje i robi śliczne minki...
wcześniej myślałam, że jak urodze to będzie troche inaczej... a tu taka jakaś samotna jestem

przepraszam za te gorzkie żale...

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
A jeśli Ty odciągasz i nie dajesz jej, to może po prostu produkujesz nadal za dużo?? Nie jestem specjalistą, ale tak mi sie wydaje.
My wczoraj byliśmy pól dnia w szpitalu-masakra.
Kacper się wymęczył, a ja razem z nim...

I na USG brzuszka okazało się, że coś jest nie tak z lewą nerką i trzeba będzie go obserwować w kierunku refluksu

Właśnie zbieramy mocz na badanie.
Trzymajcie kciuki, żeby to nie było to.
Ane doskonale Cię rozumiem, też w domu siedzę sama całe dnie, znajomych w tym mieście mam niewielu, mąż całe dnie w pracy... Jeszcze po tej cesarce nawet na spacer sama nie mogę wyjść, bo po tej cesarce nie chcę ryzykować z tym wózkiem, bo najlżejszy to on nie jest niestety.
Teraz przyjechałam na tydzień do mamy, ale znów tęsknię za mężem...
I tak źle i tak niedobrze..
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Do tego Irina ulewa moim mlekiem. I za chwilę chce jeść dalej. Może ma uczulenie na moje mleko?
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Ane Twój Kubus też piękniś

ja też się często czuje samotna. Mój M. w pracy do 17-18 przychodzi zmeczony, zje troszke z Kubą posiedzi i pada spać

kurde mamy isc do tego Hepatologa a to leje od rana i nie chce przestac

- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ale rośnie jak szalony.. dziś idziemy na szczepienie to zobaczymy ile już przybrał, ale klocek z niego już

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Mówię Wam myślę że nie mam dobrego pokarmu.
Wczoraj jak zjadła z obu cyckow na wieczór to chciałam zobaczyć ile w nich zostało. I z jednego ściągnęłam tylko 10ml a z drugiego parę kropel. Czyli może mam za mało tego pokarmu?
- Ane88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

ja jak miałam za dużo to położna kazała ograniczyć zupy i picie płynów:)
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ani nie dostaliśmy skierowań na żadne badania.
Strasznie mnie wkurza, że jestem tak kompletnie zielona w kwestii dzieciaczków

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
tysiiiak, Ane88 powiem wam, że widzę duuże podobieństwo między naszymi Kubusiami

KarinaM dokładnie tak! Więcej pij i ściągaj po każdym karmieniu trochę laktatorem może. Im więcej ściągasz tym się więcej produkuje. Noo i oczywiście karm jak najczęściej.
W dzień metoda Tracy Hogg działa rewelacyjnie hehe

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny wiem o czym piszecie -że macie dołka,że same w domu że nie tak to miało wyglądac...chyba każda z nas tak ma .Gdzieś w głowie nam sie ,,umyśli,,jak to cudnie i pięknie ma byc a rzeczywistośc wszystko weryfikuje

Piszecie że wasi mężowie wracają wieczorami z pracy,że rano wychodzą i same siedzicie...pomyślcie wtedy o mnie (będzie wam lżej)-mój małż wyjechał na 4 tyg.jestem zupełnie sama z dwójką dzieci ,jestem 24h.na dobę na obrotach ...i na prawdę gdyby nie pieprzone długi,porzyczki to byśmy oddali wszystko żeby mąż mógł pracowac w POLSCE i by mógł dzieci widziec co dzien,nawet tylko przed snem...bo ucieka mu spora częsc życia naszych pociech

Któraś wspmniała że po cc nie moze nosic wózka ... święta racja-ja tez po cc i kurcze nosiłam wczoraj naprawde ciężkie rzeczy ...no i sie wrobiłam

Achhh dziewczyny -wczoraj dostałam pas poporodowy z allegro-jak często i jak długo go nosicie ?
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Joasia uważaj na siebie. Masz dla kogo o siebie dbać.
Dziewczyny pytanie z innej beczki- czy u Was już się unormowały te odchody poporodowe? Bo ja przez jakiś czas miałam spokój,a od kilku dni ciągle coś mi się ta sączy