- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem u mamy to moge cos wiecej napisac.
Moja Mala smoczka nawet nie rusza, za to butelke zaczyna lapac (nie zawsze , ale wazne ze probuje)
Spi mi ladnie. Po kapaniu kolo 21 zasypia przy cycu i wstaje o 5 ( budzi Ją budzik ) daje cyca i do 8 a nawet czasem do 10 pospimy Pozniej godzinka dwie aktywnosci i drzemka 3 czasem 3,5 godz.
Piastki wcina juz od dawna i strasznie sie przy tym slini. Oczywiscie kurz i paproszki to stali bywalce w jej raczkach, staram sie na czas je oczyszczac .
Teraz widze ze zaczyna przewracac sie z boku na bok i troszke podnosi glowke na brzuszku, wczesniej nie bylo o tym mowy.
Gdyby pieluchy tetrowe byly czyms co na prawde mozna zjesc to bym na nie nie wyrobila bo ciage jakas podgryza.
A i pisalam kiedys ze mamy ciemieniuch , nie chce zapeszac ale juz prawie nam zniknela z czego jestem zadowolona bo nie moglam sie tego pozbyc.
Alexa mam taki sam lezaczek tylko z lwem. Jak dlugo Twoj maluszek w nim siedzi bez marudzenia ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
alex Twoja uwielbia w hamaku to pewnie w chuscie tez by lubiła
moja nyna na hustawce o 12 ma jesc wiec czekam jak zacznie sie dopominac
Klaudia głowkę już bardzo wysoko podnosi, nawet jak leży na pleckach to podnosi głowkę, a jak lezy na podwyzszeniu np na poduszce to juz siada mam problem teraz bo ona czuje sie silna i nie moge juz jej nosic na rekach na lezaco bo odrazu siada a jak ja jej nie pozwalam bo to za wczesnie to ta sie złości na maksa :/ ehhh wiec sporo nerwow mnie czeka przez okolo 2 miesiace dopoki bede mogla pozwolic jej usiasc...
ale za to nie umie jeszcze sie przekrecac z brzuszka na boki czy plecki... poczekamy
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzięki niemu jestem w stanie ugotowac obiad:)
Czasami nawet w nim zaśnie i lubi te zabaweczki na palaku guga do nich i zauwazylam ostatnio ze je kopie. A jak trafi to smiech w drugim pokoju slychac.
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
jakich biustonoszy używałyście do karmienia piersią?
jest taki wybór,że nie potrafię się zdecydować
Lepiej zapłacić więcej czy wystarczą takie najzwyklejsze?
jak to było z Wami?
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Mbrava zarejestrowałam się ale nie wiem czy dobrze!!
Tymuś już powoli chwyta jak sie mu macha czyms przed noskiem a jak juz to złapie to od razu pcha do buzi I jak lezy na plecach to odpycha się nogami, podnosi dupke i sie przekreca na bok na chwile
Upały jakoś znosimy (zamkniete i zasłoniete okna i wiatrak włączony cały dzień ) na spacery wychodzimy o 18
Ja juz 3 razy byłam w mopsie załatwiac becikowe i zasilek rodzinny. Ciągle czegoś brakuje!!
Chrzciny na 18 sierpnia mamy zalatwione
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Domiś91 Tymuś ma dłuższe włosy jak moja gwiazda:) śliczny chopak
ja też chrzczę 18 sierpnia i co się wczoraj okazało razem ze swoją przyjaciółką która ma synka z 9 lipca w tym samym kościele będziemy dzeciaczki razem do chrztu pójdą śmiejemy się,że do komuni też i babcie oczywiście już ślub razem zwiastują
DZIEWCZYNY JAIE MACIE ZAWIESZKI W WÓZKACH CZY FOTELIKACH W SAMOCHODZIE??? chce malej coś kupić takiego do łapania i nie wiem co wybrać,myślę o jakichś płąkach czy grzechotkach bo takie pojedyncze to mam.
Tośka wstała o 11.30 pojadła pobawila się z babcią i padla mi na rączkach teraz śpi w najchłodniejszym pokoju,mojej chyba upał dokucza wcześniej chyba nie odczuwala tego tak bardzo bo potówki zaczely jej się pokazywać dopiero od kilku dni.
A i dostala jakiegoś uczulenia chyba na proszek,polożylam ją na babci ręcniku i tak sobie spala 2 godz a jak wstala to cały bok miała w takiej drobnej kaszce już dwa dni ją kąpie w rumianku i znika po woli,kurcze wcale mi się to nie podoba bo starsza też była taka delikatna i do 7 roku miała ciągle jakieś uczulenia i skaze teraz niby wyrosla ale lekarz mówi,że to może wrócić z podwojoną siła w okresie dojrzewania
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja sie zastanawiam nad tym pałakiem. chociaz na razie malej wystarczaja pojedyncze zawieszki
allegro.pl/luk-palak-z-zabawkami-tiny-lo...ele-i3438236521.html
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
ogolnie mamy jakis kipeski dzien:(
wczoraj Lena zrobiła 4 kupki(co jej sie nie zdarza) a dzisiaj juz 3 i jest bardzo marudna, brzuszek ja chyba boli.malutko zjada, nieiwim czy to upały czy jakis wirus sie przypałetał.
u nas smoczek gra bardzo istotna role w zasypianiu:)ale po usnieciu wypluwa.
Domis moja tez ma krótsze wloski Tymka.super chlopczyk.
oooo juz sie zbudzila maruda...
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
vika
Ja sie zastanawiam nad tym pałakiem. chociaz na razie malej wystarczaja pojedyncze zawieszki
fajny ten pałąk, mam z tej firmy karuzele i jest bardzo fajna.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Karolcia ja kupowałam na allegro staniki do karmienia za jakieś grosze, wogóle nie byłam do nich przekonana, ale jak już zaczęłam nosić to są takie wygodne, teraz muszę sobie jeszcze kupić z jeden. Ale tak na wyjście to kupiłam sobie taki ładniejszy normalny.
Domiś ale Tymkowi dobrze nad tym jeziorkiem
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vika
PAŁĄK FAJNY właśnie ogldam wszystkie inne przedmioty tego użytkownika,takie to wszystko ładne ....wszystko bym chciala
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do zabaweczki na nosidełko i wózek mój skarb ma allegro.pl/tiny-love-sloneczny-spacer-lu...ami-i3429361962.html i uwielbia go szczególnie ten wiatraczek na nim i lusterko.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Mamuśki mam kolejny problem-dylemat
jakich biustonoszy używałyście do karmienia piersią?
jest taki wybór,że nie potrafię się zdecydować
Lepiej zapłacić więcej czy wystarczą takie najzwyklejsze?
jak to było z Wami?
Karolcia ja kupiłam na allegro firmy Mizet, wpisz w wyszukiwarkę na allegro. Są śliczne, takie z koroneczką i bardzo wygodne. Mam 4 szt i cały czas je noszę.