BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #721726 przez KarinaM
No to zaczęłam ćwiczenia weidera. Ściągnęłam aplikację na telefon. Ciekawe czy wytrzymam.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #721755 przez KarinaM
Siedzę z Iriną i Igorem na podwórku w cieniu ale mimo wiaterku jest strasznie gorąco. Wiatr jest tak ciepły że nie daje ochlody.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #721757 przez munnecabrava
heh ... kolejny z pomysłów mojej teściowej. Mamy się zapytać lekarza czy jak będa mieli małą to mogą ją do jacuzzi włożyć ... czy tylko dla mnie jest oczywiste, że nie można ...

oczywiście trochę wybuchnęłam i pojechałam po teściowej i małż sie oburzył i obraził na mnie ... ale nie umiem już spokojnie reagować na te jej pomysły...

11 lata 4 miesiąc temu #721841 przez joasia10015
Nooo nie tylko dla ciebie m-brava jest oczywiste ze dziecko w jacuzzi to pomyłka :unsure: :cheer: :ohmy: Jak dobrze ze moja sie do mnie nie odzywa ...i mam koniec nerwów zwiazanych z jej pieprzeniem bez sensu ;)

Dziewczyny widziałam gdzies u was na fotkach ze wasze dzieci maja takie (nie wiem jak to nazwac )maskotki-kocyki-szmatki takie małe ,,kocyki,,z główkami co chyba maja pachniec mamą ...czy to jest to co mysle? Widzialam to w H&M ale niestety nie wzięłam -tylko że czaje sie na to na allegro -sprawdza sie?????

11 lata 4 miesiąc temu #721850 przez munnecabrava
Joasiu polecam rossmana super są te szmatko przytulaczki ;) i niedrogie bo 16 zł ja mam osiolka i moje bejbe takie zawsze wtulone ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #721852 przez tysiiiak
JOASIA u nas się sprawdza na tyle że Kubulek lubie sobie coś trzymać i jak nie ma co to ciągnie się za bodziaka a tak to trzyma swoją przytulankę :) Ja tego nie 'zaznaczałam' swoim zapachem raczej chcę żeby to było takie jego :) ale może to dobry pomysł :)

Boooooooże moje dziecko dzisiaj jedyne co robi to marudzi, marudzi i marudzi :dry:
Zje, pośpi wstanie i zobacze może jeden uśmiech i zaraz marudzenie aż do następnego zaśnięcia. Przy cycu marudzi w kąpieli też no poprostu wysiadam. Teraz chyba zasnął.
Jeszcze nie mieliśmy takiego dnia :cheer:
Mam nadzieję na spadek temperatury bo się oboje zamęczymy :( Biedactwo. Mam nadzieję że to tylko z powodu temperatury bo kupki też ma wodniste dziś :unsure: :(

ooooo płacz słysze :huh:

11 lata 4 miesiąc temu #721903 przez tweety
ja dziewczyny wysiadam. mój M pracuje cale dnie. ja siedze u rodziców ale chciałam wracac do wawy. tyle ze nie mam do czego. jak on jest w pracy o 7 do 21 a jeszcze liczyc dojazd to i tak nie widzialby małego. az chce mi sie plakac. do dupy takie zycie i takie małżeństwo. a najgorsze ze M nie widzi w tym problemu. piep...ony pracocholik. sorki za słowa. ehhh...

11 lata 4 miesiąc temu #721912 przez tweety
o czym to ostatnio pisalyscie? ja mam przytulanke z capalla (jak to sie pisze?) ale Kacper ja olewa. woli chwytac pieluchy lub body. jak narazie. z glowka jest ok, nie podtrzymuje tylko asekuruje. podnosi ladnie. dopiero 2 dni temu zaczął brac piastki do buzi i cieszy sie jak trafi. za tobardzo ulewa. nie jest chory zrobiliśmy badania. chyba trzeba to przetrwac. uwielbia kapiele. lezy w wannie nawet 15 min i ciagle dolewamy mu wody. najfajniejszy moment dnia jak dla mnie. upaly masakra. slabo spi w dzien ale dajemy rade. dzisiaj tez pierszy raz siedzial w nowo pozyczonym lezaczku. i od razu byla kuoa. ha ha. dobrze was sobie poczytac, widze chociaz ze nie jestem sama.

11 lata 4 miesiąc temu #721930 przez Alex_87
Też ostatnio patrzyłam na te szmatko-przytulanki tylko w Pepco, skoro mówicie, że się sprawdza, bo Zuzka ostatnio tak ciąga pieluchę.

A ja jestem w szoku, bo moje dziecko chyba najlepiej ze wszystkich w domu zniosło ten upał, w domu było chłodniej ale ona chciała tylko w hamaku :D dziś odwiedziła mnie kumpela z córeczką, powinny być w tym samym wieku z Zuzką, ale ona urodziła miesiąc wcześniej, Zuzka jest młodsza o miesiąc ale cięższa o dobre 2 kg :) no i moja córka o dziwo była taka grzeczniutka, tamta marudziła, a moja miała na wszystko wywalone :D

M-brava czy Twoja teściowa też miała takie głupie pomysły wychowując Twojego męża, czy na starość jej padło na głowę :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tweety współczuje sytuacji z mężem, będzie później żałował że nie widział jak szybko dorasta jego synek, ale pewnie jest taki uparty, że nawet żadne rozmowy go nie są wstanie przekonać. A nie będę Ci doradzala, że musicie pogadać, bo pewnie już rozmawiałaś z nim o tym tysiące razy. Echh faceci są czasem tacy uparci, chociaż on pewnie czuję się w obowiązku żeby Was utrzymać i dlatego tyle pracuje.

11 lata 4 miesiąc temu #721941 przez KarinaM
My z M pojechaliśmy na zakupy do Auchan. Takie potrzebne na wyjazd. Irinę po kąpieli i nakarmieniu i oczywiście uśpieniu zostawilam z mamą i okazało się że bardzo płakała. Nie wiem jak Ona to robi że wie kiedy mnie nie ma w domu.

Moja przytulankę dostała od mojej siostry ale jutro pójdę do Rossmana i zobaczę jakie są jeszcze inne.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #721948 przez pauluska
tweety mam to samo !!! Ehhh już mam wszystkiego dość, jeszcze te upały przecież nie da się normalnie funkcjonować !

11 lata 4 miesiąc temu #721949 przez KarinaM
Alex a fajne w tym Pepco te przytulanki i po ile?

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #721975 przez Sevilla
anek napisał:

Sevilla u mnie tez fałda wisi ale po pierwszym dziecku tez tak bylo i po cwiczeniach po ok 3/4 msc duuzoczmniejszyła się.mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie.ja własnie licze sobie.a jak tą aplikacje moge sobie wgrac na tel boja z tym ciemna jestem.
U mnie tez staniki z h&m nie daja rady.teraz mam bardzo duzybiust , mysle ze po karmieniu wroci do swoi ch rozmiarów.wogole mi nie trzymaja i pod pachami na szwie tak dziwnie sie marszczã.
Nocka 21-24-3-5 do 7nie spała.
Dziewczyny jakie nosidełka polecacie? Tez mysle cos kupic.

Anek jak masz smartfona to nie ma najmniejszego problemu, powinnaś mieć tylko połączenie do internetu i funkcję sklep play. Po jej wybraniu wyszukujesz 6weidera i ściągasz na telefon :) A co do staników dokładnie masz rację pod pachami jakoś dziwnie się układają ... Ja mam bardzo malutką fałdkę, prawie nie odznaczającą się, ale ja ją widzę i mi przeszkadza ...

11 lata 4 miesiąc temu #721996 przez joasia10015
Oooo to w Pepco i Rossmanie też są te szmatki -przytulanki??? I to jest dowód na to że takie forum to ZAJEBISTA SPRAWA -gdyby nie wy to bym szukała na allegro albo Bóg wie gdzie :cheer: :ohmy: Dzieki rybenki ;)

Tweety nie zazdroszcze sytuacji z małżem (a dziś w ROZMOWACH W TOKU był taki temat-o mężach pracoholikach co nie widują nawet dzieci i z żonami baraszkują raz na 3 msc.-przykra sprawa :( )Ja mam podobnie pod tym względem że mojego WCALE nie ma przez 4 tyg,i jestem zdana TYLKO na siebie :( ...tyle tylko że on tak samo jak ja baardzo nad tym ubolewa i gdybyśmy mogli sobie na to pozwolic to nigdy wiecej by nie wyjechał :)
Każdy wyjazd to płacz,i tęsknota ...on nawet czasem nie chce rozmawiac z synem bo mu serce pęka -jest strasznie za Miłoszem i najchętniej by go zapakował do walizki ;) Kiedy wraca na 2,3 tyg.to Miłek prawie na mnie uwagi nie zwraca :ohmy: Grają w piłe,koszą trawę,naprawiają auto,jedzą razem ,kąpią sie razem i milion innych rzeczy...Jestem pewna że jak Miki podrośnie będę zgraną trójką :kiss: :kiss: :kiss:

Achhh ale sie rozpisałam :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #722011 przez vika
ja mam przytulanke z c&a i tez jestem z niej zadowolona Tosia chyba tez bo przed snem ma na czym sie wyzywac:Du nas przytulanka idzie w parze z pieluszka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka