- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Otrzymane podziękowania: 0
oczywiście trochę wybuchnęłam i pojechałam po teściowej i małż sie oburzył i obraził na mnie ... ale nie umiem już spokojnie reagować na te jej pomysły...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny widziałam gdzies u was na fotkach ze wasze dzieci maja takie (nie wiem jak to nazwac )maskotki-kocyki-szmatki takie małe ,,kocyki,,z główkami co chyba maja pachniec mamą ...czy to jest to co mysle? Widzialam to w H&M ale niestety nie wzięłam -tylko że czaje sie na to na allegro -sprawdza sie?????
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Boooooooże moje dziecko dzisiaj jedyne co robi to marudzi, marudzi i marudzi
Zje, pośpi wstanie i zobacze może jeden uśmiech i zaraz marudzenie aż do następnego zaśnięcia. Przy cycu marudzi w kąpieli też no poprostu wysiadam. Teraz chyba zasnął.
Jeszcze nie mieliśmy takiego dnia
Mam nadzieję na spadek temperatury bo się oboje zamęczymy Biedactwo. Mam nadzieję że to tylko z powodu temperatury bo kupki też ma wodniste dziś
ooooo płacz słysze
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A ja jestem w szoku, bo moje dziecko chyba najlepiej ze wszystkich w domu zniosło ten upał, w domu było chłodniej ale ona chciała tylko w hamaku dziś odwiedziła mnie kumpela z córeczką, powinny być w tym samym wieku z Zuzką, ale ona urodziła miesiąc wcześniej, Zuzka jest młodsza o miesiąc ale cięższa o dobre 2 kg no i moja córka o dziwo była taka grzeczniutka, tamta marudziła, a moja miała na wszystko wywalone
M-brava czy Twoja teściowa też miała takie głupie pomysły wychowując Twojego męża, czy na starość jej padło na głowę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tweety współczuje sytuacji z mężem, będzie później żałował że nie widział jak szybko dorasta jego synek, ale pewnie jest taki uparty, że nawet żadne rozmowy go nie są wstanie przekonać. A nie będę Ci doradzala, że musicie pogadać, bo pewnie już rozmawiałaś z nim o tym tysiące razy. Echh faceci są czasem tacy uparci, chociaż on pewnie czuję się w obowiązku żeby Was utrzymać i dlatego tyle pracuje.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja przytulankę dostała od mojej siostry ale jutro pójdę do Rossmana i zobaczę jakie są jeszcze inne.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Sevilla u mnie tez fałda wisi ale po pierwszym dziecku tez tak bylo i po cwiczeniach po ok 3/4 msc duuzoczmniejszyła się.mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie.ja własnie licze sobie.a jak tą aplikacje moge sobie wgrac na tel boja z tym ciemna jestem.
U mnie tez staniki z h&m nie daja rady.teraz mam bardzo duzybiust , mysle ze po karmieniu wroci do swoi ch rozmiarów.wogole mi nie trzymaja i pod pachami na szwie tak dziwnie sie marszczã.
Nocka 21-24-3-5 do 7nie spała.
Dziewczyny jakie nosidełka polecacie? Tez mysle cos kupic.
Anek jak masz smartfona to nie ma najmniejszego problemu, powinnaś mieć tylko połączenie do internetu i funkcję sklep play. Po jej wybraniu wyszukujesz 6weidera i ściągasz na telefon A co do staników dokładnie masz rację pod pachami jakoś dziwnie się układają ... Ja mam bardzo malutką fałdkę, prawie nie odznaczającą się, ale ja ją widzę i mi przeszkadza ...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tweety nie zazdroszcze sytuacji z małżem (a dziś w ROZMOWACH W TOKU był taki temat-o mężach pracoholikach co nie widują nawet dzieci i z żonami baraszkują raz na 3 msc.-przykra sprawa )Ja mam podobnie pod tym względem że mojego WCALE nie ma przez 4 tyg,i jestem zdana TYLKO na siebie ...tyle tylko że on tak samo jak ja baardzo nad tym ubolewa i gdybyśmy mogli sobie na to pozwolic to nigdy wiecej by nie wyjechał
Każdy wyjazd to płacz,i tęsknota ...on nawet czasem nie chce rozmawiac z synem bo mu serce pęka -jest strasznie za Miłoszem i najchętniej by go zapakował do walizki Kiedy wraca na 2,3 tyg.to Miłek prawie na mnie uwagi nie zwraca Grają w piłe,koszą trawę,naprawiają auto,jedzą razem ,kąpią sie razem i milion innych rzeczy...Jestem pewna że jak Miki podrośnie będę zgraną trójką
Achhh ale sie rozpisałam
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7