- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny zazdroszcze Wam tych wyjazdow. My w tym roku siedzimy w domu jak kolki. Malo tego od miesiaca prosze P, zeby ustall sobie termin urlopu, ale on ciagle to przeklada. Chyba wolne bedzie mial w grudniu:(. Tez mam juz tego powoli dosyc...
Najbardziej mnie te mecze w niedziele wkurzaja. Nawet jednego, pieprz......dnia dla nas nie znajdzie:(. Przepraszam Was, ale mamnerwa. Ostatnio stwierdzil, ze moze nie bede musiala pracowac...tylko, ze ja nie chce nie pracowac.
Sorki za bledy, ale pisze z telefonu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Otrzymane podziękowania: 0
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Już wróciłam z zakupów i kupiłam M. perfum mam nadzieję że zapach mu będzie pasował ;P
munnecabrava może rzeczywiście ta moja lekarka przesadza 2,5 miesiąca ma tylko i az 4800 waży hihi czytałam ze dzieci do 4 miesiąca powinny już trzymać główkę a nawet do 5 bo później już siadanie itd ale to też przedział od 6-10 miesięcy w końcu każdy maluszek rozwija się inaczej i ma swoje tempo.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M-brava to nie takie proste niestety. Tu gdzie mieszkamy sprowadzilismy sie rok temu, nie mamy tu praktycznie zadnych znajomych. A te kolezanki,ktore poznalam to tez maja male dzieci. A najblizsi mi ludzie to minimum 40 km, z nimi czasami spotykamy sie w weekendy.
Ale na pewno jakies warunki mu postawie, tak dobrze to nie bedzie mial.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jeżeli chodzi o Irinę i usypianie to niestety nie byłam dzisiaj po kapaniu konsekwentna bo tak płakała że serce mnie bolało. Nawet na rękach trochę chlipała. Ale śpi od jakiejś 20:00 i ja mogłam spakować rzeczy.
Nie miałam dzisiaj czasu na nic i zjadlam tylko obiad i salatkę na kolację. No i schudlam przez to następny kilogram.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Bo wiesz jak to jest jak ci się nudzi jesteś niezadowolona to i bardziej się małża czepiasz masz coraz gorszy humor, dziecko to też wyczuwa i też robi się zmierzłe co powoduje e ty masz mniej czasu dla siebie i jesteś w jeszcze gorszym nastawieniu.
Polecam tez naleźć sobie jakiś cel, ja w tym miesiąc chce opracować prawo pracy co by się doszkolić troszeczkę i przygotować materiały na zajęcia w wrześniu chciałabym rozpocząć korki i wznowić naukę englisza i muszę jeszcze popracować nad moi frenczem bo już zapomniałam troszkę. Tylko muszę słuchawki do skypa skombinować. Ty tez na pewno masz takie rzeczy ktore chciałabyś zrobić. Głowa do góry a mężaa trzeba bić My przyjęliśmy zasadę że zamiast się klócić sie laskoczemy i bijemy Później nie mam siły na złości a dziecko patrzy jakich ma nienormalnych rodziców ehhh gdybym jeszcze ta z teściową moga zrobić.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karina ale masz fajnie juz spakowana i gotowa do drogi Udanej podrozy zycze!!! naładuj akumulatory
demoniqe pieknie wyglądałaś na chrzcie - już wiem po kim odziedziczył urode synuś
w koncu normalna pogoda bo szło już zwariować od tych upałów
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
M-brava wyobrażam sobie jak łaskoczesz teściową buahaha
Karina ufff pakowanie masz już za sobą i kilogram mniej zrelaksuj się!
Moniaaak no musisz mu się jakoś postawić coś napewno wymyślisz a Ty byś nie chciała się wyrzyć na jakieś zumbie czy czyms podobnym? ja rozważam
Daarika wszystkiemu winna jest pogoda ! u nas dziś też lepiej pada deszczyk co tam że kolejny dzień przez to pewnie w domu ale jest czym oddychać
Moje dziecko chyba wraca włąśnie zasneło samo w łóżeczku było oczywiście marudzenie ale już takie, które znam
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
JA muszę w końcu się zmoblizować i wyjść na ten fitness wrrr
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiaaak myślałam o zumbie i może nawet się skuszę. Najgorzej, że mój P. pracuje na różne zmiany, więc ciężko mi wygospodarować w każdym tygodniu czas o tej samej porze.
Ale kiedyś już chodziłam na zumbę i strasznie fajnie to wspominam:)
U nas dziś chłodniej troszkę. Siedzimy z Kacperkiem na dworku, bo w domu tak nagrzane jeszcze, że się nie chce przewietrzyć.
Powiedzcie mi czy Wasze dzieciaki też jak się budzą głodne to z darciem? Bo mój synek budzi się z reguły z wrzaskiem. Tym samym moja mama stwierdziła, że ona by się bała z nim zostać na dłużej . Darcie ma wtedy faktycznie niekiepskie .
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33