- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Mam nadzieję, że coś z tego skumałyście
Wkońcu dziś udało mi się dostać Ziajkę płyn natłuszczający do kąpieli, o którym któraś z was kiedyś pisała ślicznie pachnie i skórka jest lepsza niż po Oilatum No i kosztuje 13 zł za 370 ml Tylko ciężko go dostać przynjamniej u mnie
Gusiek cudna rodzinka a Maks do schrupanie :* bardzo ładnie ubrany na chrzest
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
na chrzcie miał białe spodenki i koszulkę z kołnierzykiem
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gusiek faktycznie cala rodzinka jak z obrazka -sexi mamuśka,synuś do schrupania a mąż..no coż powiem wprost-przystojniak
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tu możesz sprawdzić gdzie kupić: ziaja.com/poznaj-firme-ziaja/kontakt/gdzie-kupic
Gdzie nad morzem urlopujesz? Jak pogoda lepiej coś? W Gdańsku dziś burza była i straszny wiatr od dwóch dni :/ niewiadomo jak się ubrać a co dopiero dziecko W słoncu gorąco a jak zawieje to zimno :/
Gusiak my mamy chrzciny dopiero pod koniec września gdybym wiedziała że mojego taty i tak i tak nie będzie to zrobilibyśmy pod koniec sierpnia ale już za późno żeby gości prosić i wszystko zorganizować...
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Joasia trzymam kciuki za Twojego synka, pierwsze dni pewnie będą trudne i dla Ciebie i dla niego, ale później każde się przyzwyczai i będzie dobrze
Ja używam narazie do kąpieli Nivei i jest spoko, ale kupiłam też lawendowy płyn J&J i jest super, pięknie pachnie aż sama mam ochotę się w nim wykąpać, nie wiem czy ma wpływ na sen bo Zuzka i tak dobrze śpi wieczorem.
Tysiak moja też miała taki czas, że jak była wkurzona czy bardzo głodna to nie chciała jeść z jednego cycka, teraz już je normalnie. Może to jakiś okres gorszy i woli tamtego bo mu wygodniej czy coś. Dzieci tak czasem mają, że kilka dni coś im nie pasuje a zaraz im się odmienia.
A my mamy chrzest w tą niedzielę i się trochę denerwuje już, czy mała będzie grzeczna itp.
Co do leków na brzuszek - podaje nadal espumisan dwa razy dziennie i Delicol ze 2-3 razy dziennie jak mi się przypomni, ale już jest ok, jeszcze mam pół butelki, nie wiem jeszcze czy będę kupować jeszcze jedną czy nie.
Kurcze wszystkie tak się cieszycie na rozszerzenie się diety dzieciaczków, a ja jakoś się tego boję tak to da się cycka i sobie zje, a później się zacznie plucie zupkami itd
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Irina dała dzisiaj popis wieczorem. Płakała i nie dało się Jej uspokoić. Nosilam ja a potem M i nic. W końcu wzięłam ja i jakoś pomału przestała płakać. Najgorsze że jeść nie, pielucha sucha i dalej krzyk. Nawet Jej nie wykapalam bo usnela ale obudziła się po pół godzinie lub 45 minutach i zjadła już spokojnie.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mój Maks od 3 dni budzi się w nocy o 24, 1 i 3-4 i płacze muszę wstawać i go nosić, masakra wcześniej tylko na cyca się budził i musiałam preskoczyć z jednej lub drugiej strony łóżka więc nawet się nie rozbudzałam, a to nocne lulanie powoduje że w nocy jestem na zombie
jak wychodziłam ze szpitala (św. Zofia w warszawie) to usłyszałam magiczne słowa dla kobieta karmiących piersią "przez pierwsze 6 miesięcy cyc i nic", w szkole rodzenia też tak mówiły... i ja zamierzam się dostosować do tych słów, choć pewnie po 5 miesiącu będzie mnie korciło
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia Miłoszka też dawno nie pokazywałaś bo strasznie się zmienił pewnie rola starszego brata sprawiła, że tak zmężniał Mikuś słodziaczek malutki :* Ale masz przystojniaków w domu fiu fiu
Aleks No mam nadzieję, że z tym łąpaniem piersi to jakiś chwilowy kryzys
Ja troszkę też się boję rozszerzania diety ale na początku i tak to będzie tylko takie, że łyżeczka na spróbowanie ewentualnie jakaś kaszka na noc
Nocka znowu do d... Mimo, że Kubula zasnął jak zawsze to obudził się tak jak wczoraj czyli 1.30 a potem o 4.30 i nawet nie był głodny bo ledwo co pomymlał a poprostu na zabawę mu się zebrało i tak do 6 sobie pogugał u mnie w łóżku a jak zaczął odpływać to go przeniosłam do łóżeczka i wstał o 8.20 i właśnie ciąga motyle i gada do żyrafy na macie
Dobrze że dziś pada to się nie muszę z domu wynurzać obiad mam więc luz można odpoczywac