- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylkaax dzięki, odpoczynek na pewno jest bo przede wszystkim mam męża 24h/dobę więc niunia ma dwóch opiekunów
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jak będę miała czas to będę Was czytać. Pozdrawiam.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja poczekam do 4 msca z rozszerzaniem diety bo na cycusiu pozniej się zaczyna
Dziś rano Kubula narobił po pachy i jeszcze przy przewijaniu puścił taką petardę, że ja dostałam minę, na podłogę poleciało, cały przewijak i Kuba na dodatek jak próbowałam ogarnąć ten cały chaos to puścił fontannę z siuśków i cała podłoga mokra więc niedziela rozpoczęta bardzo miłą niespodzianką
Jakaś pogoda się klaruje bez upału ale ciepło
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
A mnie dzisiaj tak boli głowa że aż mi niedobrze...
Byliśy wczoraj na mieszkaniu zobaczyć i pomierzyć, troch roboty będzie ... więc tata zniszczył moje marzenie o wyprowadzce do końca miesiaca ....
Ehhh ale najlepsza to tam jest instalacja gazowa ... bosh nie wiem kto to obmyślał ale robił to chyba pierwszy raz ;P
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co myslicie o zakupie ubranek w takiej formie
allegro.pl/mala-modnisia-9-12-18mies-nex...bcm-i3462733741.html
raz licytowalam i w sumie wyszlo mi po 6 zl za sztuke. a ubranka sa w naprawde dobrym stanie i wygladaja lepiej jak niektore kupione nowe w polskim sklepie.
Wiec jestem z nich bardzo zadowolona i wlasnie zastanawiam sie nad kupnem wiekszych rozmiarkow. bo Jula tak szybko rosnie:)
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
ja juz po obiadku czekam na meza przyjezdza jutro wkoncu
co do prezentu to juz wiem co kupie kupie mu jakas dobra wode po goleniu bo widziałam ze ma mało i bluze Pumy mam nadzieje ze mu sie spodoba
Musze jakos sie ogarnac zroib manicir i pedicir wlosy farbnąć bo wygladam okropnie a przy małym nie mam kiedy niech babcia go pobawi a ja zajme sie soba
Miłej niedzieli
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
(ale sie rozpisałam)
m-brava napisz coś więcej o tym mieszkanku...(ile metrów,ile pracy itp.)Tak ci zazdroszcze (pozytywnie)nowego mieszkanka że szok!!! CO prawda mamy domek z mężem ale to nie moja bajka WYchowałam sie w bloku i chyba jednak wolę inne klimaty jak domek na wsi ...dlatego ,,wykanczamy,,domek i chcemy go w przyszlym roku sprzedac ...bądz wymienic gdyby ktoś miał na ,,zamianę ,, jakieś mieszkanie w blizniaku albo szeregowcu ....NIe znacie chętnego?????
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
A nasze mieszkanko 50 metrów 2 pok +kuchnia +toaleta i duży pzedpokoj.
Mieszkanie jest po remoncie tzn powiedzmy w większości jest zrobione pomalujemy tylko ściany w pokojach panele reszta jest w kafelkach może te z łazienki mi się słabo podobają ale głupotą byo by ich niszczenie Piętro 3 z balkonem widok słaby ale teraz np mamy super bo drzewka od razu kolo bloku zielono ...i to jest straszne jak pyliły drzewa to wszystko mi szlo na balkon i do mieszkania a teraz robactwo z tych drzew mi się pcha do mieszkania a ćmowe larwy zjadły mój ogródek tak więc ne będę tsknić za zieleństwem za oknem.
Miejsce fajnie skomunikowane zaraz niedaleko lidl ze świeżym pieczywkiem jakieś skleporki 5 minut do największego w kato parku do centrum pieszo 30 minut Przychodnie mam 2 kroki autobus pod blokiem.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kafelki kiedyś sobie zmienisz i zrobisz sobie łazienkę taką wymarzoną
Ja lubię mieszkać w bloku W domku też bym mogła w sumie ale napewno nie na obrzeżach albo na wsi ! Uwielbiam to, że jak się wyjdzie z domu to widać życie na ulicach oczywiście w granicach rozsądku żeby się spać dało
Brakuje mi tylko ogródka
Kuba zasnął o 18.30 i teraz niewiem czy będzie spał już na nockę czy się jeszcze obudzi Nigdy mi nie zasypiał o tej godzinie... Dopiero teraz powinien być po kąpieli i zasypiać hmmm...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edit: ufff zasnął
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
M-brava ale super, że w końcu udało Wam się z tym mieszkaniem jak ja bym chciała też mieć swoje 4 kąty, ale ja to bym chciała dom nie wiem czy nam się kiedyś z mężem uda, jak nie to będziemy myśleć nad mieszkaniem i też jakoś damy radę, oby swoje
no i współczuje remontu, ja miałam dwa lata temu taki generalny, a teraz muszę przemalować jedną ścianę w sypialni bo mam ciemny fiolet a jak teraz spędzam tu dużo czasu z dzieckiem to jednak mi za ciemno.
Byliśmy dwa dni na działce u moich rodziców i moje dziecko śpi tam jak anioł a najlepsze było to, że to była akurat ta bardzo burzowa noc, w domku nikt nie mógł spać oprócz mojej Zuzki, nic jej nie ruszało żadne grzmoty. No właśnie a w domu to śpi tylko na podwórku w hamaku, bo dzisiaj też tak było mój mąż już się zastanawia czy nie zamontować go w domu i mówił całkiem serio...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.