- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecę do łóżka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Olga to nie wiedziałam o tym, że powinno się używać wszystkiego z jednej serii, a może to taki chwyt reklamowy firm żeby kupić cała serię kosmetyków? Ale skoro piszesz, że jednak zauważyłaś różnicę to może coś w tym jest Ja póki co używam wszystkiego z Nivei bo tak się złożyło, że dostałam dużo ich kosmetyków w prezencie.
A do smarowania używam albo kremu albo mleczka Nivea, Zuzka nie ma wymagającej skóry więc nie smaruje jej całego ciałka, tylko rączki nóżki i pod szyją.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc spokojna. Młoda jak usnęła około 20:20 tak wstała o 5:30 na mleczko. Zjadła i próbuje zasnąć w łóżeczku ale coś ciężko Jej idzie. Może uśnie. Ja też może jeszcze te pół godzinki zdrzemne się.
Pogoda do bani. Leje chyba całą noc.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
No dobra to zdaje relacje z wprowadzania planu. Otoz wczoraj w dzien staralam sie go zabawiac do 2 godzin i spal po 1,5h dwa razy. Karmilam co 4 godziny lub prawie. No i nakarmilam istatni raz o 19 tak jak.kaza i po kapaniu juz wcale i to byl najwiekszy szok dla.Kuby. Byl najedzony bo od.jedzenia minelo jakoes 40 min do polozenia spac ale brakowalo mu cycusia widocznie. Jednak sie nie ugielam i maz go poszedl uspic. Zasypial dluzej niz zwykle bo zmienilismy mu plan w koncu. Ale zasnal po 15 min metody poloz i podnies.
Potem o 23 nakarmilam go przez sen i dzis juz lepiej bo nie obudzil sie o 1 a dopiero o 3:30! Ale znow nie uleglam i nie karmilam go w nocy. Nie rozumial czemu wiec gugal i nie chcial spac. Isypialam 20 min w ciszy i zasnal. Obudzil sie za 10 min maz poszedl dal mu smoka i przewrocil go na bok i zasnal od razu i spal do.... 7 rewelacja!
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
A może to być też z brody bo jak mój się nie ogoli i bawi z małą to ona wygląda jak biedronka
Karina spanie na brzuszku to dla dzieciorstwa atrakcja moja jak tak zaśnie to hoho mam troche luzu. A z takiej długiej drzemusi to ino się cieszyć moja ma raz dziennie taką ok 2-3h
Co do tych różnych firm kosmetycznych ja nie zauwazyłam róznicy bo swojego czasu sprawdzałyśmy z młodą co jej będzie pasowało i skórkę miała normalną. Teraz nie stosujemy nic poza plynem do kąpieli i raz na tydzień oliwka.
Demonique super jesteś z tą konsekwecją
Sylka jak tam wyniki ? Napisz coś bo się martwię.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
M-brava nie jest łatwo, ale mój M bardzo mnie wspiera, ja już o tej 3 chciałam go nakarmić bo jak go usypiałam to słyszałam jak mu burczy lekko w brzuszku, ale przyszedł mój M i powiedział :"tylko przypadkiem go nie karm". Jak się rozbudził po 10 min to M wstał i poszedł go uśpić w magiczne 5 min
Bardzo mi pomaga i ustaliliśmy, że będziemy wstawać na zmianę w tym okresie wprowadzania zmian, mimo że przecież musi się wyspać bo wstaje rano do pracy.
Jeny, ale zupełnie jest inaczej jak go w dzień przyzwyczaiłam do dwóch drzemek po minimum 1,5h. Od razu wiem ile mam wolnego czasu i co zdążę zrobić. Od tej pory mamy codziennie obiad i posprzątane
No i jak wrócę do pracy to niania nie będzie miała problemów z usypianiem Kubunia i karmieniem.
Jak to moja mama mówi, u mnie wszystko musi być zaplanowane co do godziny Ordnung muss sein
Dobra ja tu Kubę tak chwalę a zobaczymy kolejne nocki bo w dzień się szybko przestawił.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas od kilku dni pobudki około 5 na jedzonko a już drugi dzień przesikuje się cała co dziwne bo do tej pory po pierwszej rannej drzemce zmieniałam jej pampercha bo po nicy miała suchego dziś w nocy płakała przez sen mąż wstał do niej pogłaskal ją i włączył karuzele usneła a póżniej o 5 z rykiem się boudziła wziął ja ponosić a ona dalej płacz okazało się,że miała mokrego pampka i była MEGA głodna a o 9 była usrana i przemoczona no szok
Za to mama miała małe starcie z zaspaną pszczółką która urządliła mnie w dupała no poranek mi się zaczoł super podniosłam się by wstać do Tośki a tu coś mnie piecze w dupala coraz mocniej kużwa nie wiedziałam co się dzeje SZOK UBIŁAM SZMIRE ale dupal cholernie boli
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
super kombinezon ja mam 4 i zupełnie nie wiem po co 2 kupiłam 2 dostałam
CHOLERA JAK BOLI TO URZĄDLENIE efekt push up