BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #752815 przez tysiiiak
Hej laseczki :)
Emek w domku chory okupuje mi laptopa i czuje się trochę jakbym drugie dziecko miała :s

Fajne kombinezoniki macie :) ja mam jeden jesienny i jeden zimowy. Obecnie ubieram kubę w body z krótkim rekawkiem, bluzeczka z.długim i ciepła bluza taka misiowa. Na dol spodnie bez rajstopek ;) i kocyk do wozeczka a jak wieje tak ze łeb urywa to zakrywam jeszcze ta oslonka z wózka aaaa i czapka ofkors ;)

alex biedna Dianka oby antybiotyk szybko pomógł :*
demoniqe również gratuluję konsekwencji Tobie i twojemu mężowi :) super ze tak cię wspiera :)
Dla mnie takie poukładane życie co do godziny to katorga :p ja lubię być zaskakiwana :p

Kuba jak dostał raz prawie cały sloiczek to po godzinie musiał dojesc mm ok 60 ml :) ja po sloiczku daje herbatke ;)
U nas dopiero druga drzemka ;)
Sorki za błędy pisze z tel.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #752817 przez munnecabrava
Kurcze kijowo z tymi pęcherzami moczowymi też mojej chyba zrobie jakieś badania a to są jakieś objawy ??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja na zimę mam jeden śpiworek ale obawiam się że moze być za mały kombinezonik ale jest stosunkowo cienki i jeden taki gruuuby kombinezon ale mi się nie podoba i na moje oko jest duży więc dopiero pod koniec zimy się przyda. A tak to kurtki ale to tak średnio. Wasze dzieci też gadają podczas jdzenia słiczka bo moja 3 łyżki a późnij jej się włącza gaduła :P, je ładnie ale ile się oguga :P

11 lata 3 miesiąc temu #752821 przez Olga60
Chciałam zrobić fotkę jak leży na brzuszku, a tuuuu hop :laugh:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #752822 przez Olga60
Vika i obiecana fotka ale na leżąco
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #752826 przez Alex_87
Olga jaka słodka ta Twoja córeczka :)

M-brava ja tam nie zauważyłam nic, tyle że ostatnio bardzo dużo płacze, praktycznie cały czas marudzi albo wręcz wpada w histerie. Moja mama mówi, że ja w jej wieku miałam też często białko w moczu i miałam wysoką gorączkę, a Zuza nie ma.
Jak sika bez pieluchy to nie widzę żeby coś ją bolało, ale nie wiem, może jak już sika to ją nie boli, tylko wcześniej :unsure: nie mam pojęcia, a co by było gdyby ją zaszczepili w poniedziałek :/

11 lata 3 miesiąc temu #752841 przez KarinaM
A to drugi jesienny kombinezon.

Mam jeszcze jeden od koleżanki ale On jest większy.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #752850 przez tysiiiak
m-brava Kubie dzisiaj zalaczylo się gadanie podczas jedzenia i to takie jakiego jeszcze nie słyszałam u niego :p tylko ze on gadał i otrzymał to jedzonko w buZi dopiero po jakimś czasie polykal :)
Oby mezulek szybko zakumal co nabroil :) i bez klutni już proszę :D
alex no mam nadzieję ze takie rzeczy nie są dziedziczne bo ja lezalam w szpitalu mając 2 msce na zapelenie pęcherza.
Ja też odwlekam szczepienie ;)
olga śliczna córeczka i jaka zdolniacha :D
karina super kombinezon :) ja widziałam w lumpku ostatnio fajny na.jesień za 5 zł ale różowy :(

11 lata 3 miesiąc temu #752852 przez tweety
u mnie zupki z butli bo lyzeczka beee. tata gotuje wiec taka marchewka ziemniak pietruszka wystarcza małemu za posilek. wypija okolo 120ml przez smoczek do kaszek.

marudy ciag dalszy, ah ten katar, juz sie boje nocy

hehe kubek nikapek? ja to nie mam o czym marzyc jeszcze, narazie Kacper tak ladnie nie chwyta zeby dal sobie rade niestety. tu jestesmy w tyle

11 lata 3 miesiąc temu #752880 przez Sevilla
Tweety cieszę się, że nie tylko ja daję czasami zupki przez smoczek do kaszki :) Już mi lepiej, bo myślałam, że postępuje niewychowawczo :)

Alex
współczuje i niech malutka jak najszybciej wraca do zdrowia :)

11 lata 3 miesiąc temu #752894 przez vika
munnecabrava przecież to oczywiste,że my zawsze mamy racje :silly: oj a po ostrej kłótni ostre godzenie się :lol: trzymam kciuki :lol:

Olga no bomba śliczniucha i jaka minka specjalnie dla cioci :kiss: :kiss: :kiss:

Alexwspółczuje wiem co przechodzisz moja tydzień leżała w szpitalu też nie miała żadnych objawów tylko płacz i spinanie się co niby miały być "KOLKI" do tego została zaszczepiona a wyniki z krwi były MEGA ZŁE....teraz drże za każdym razem jak robie badania :dry:

KarinaM kombinezon fajniutki:)

tweety no ja się troszkę na ćwiczyłam z tym kubkiem jakieś 2 tyg co dzień próbowałam Tośka super gryzła a zawartość wypluwała na pieluszkę :) :lol: ale z ciekawością go gryzła bo ma dziubek kauczukowy :laugh:

tysiiiak to nie jest dziedziczne dziewczynki mają z tym większy problem bo często podczas siusiania bakterie z wody bądz z kupala mogą się dostać do pęcherza u chłopców jest trudniej....

kupiłam w carrefour pampersy zielone 150 szt za 77,90 no to mam troszkę zapasów prawie 300szt :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #752909 przez pauluska
Dziewczyny Nasivin stosowałyście jak na ulotce ? Bo my mamy katarek :(

11 lata 3 miesiąc temu #752914 przez demoniqe
moniaaak spróbuj rano wydłużać, wtedy w nocy powinno być lepiej.

Matko wy już na etapie zupek i kleików a my dalej nudne mleko :)

Olga rewelacyjne zdjęcie te z otwartą buźką :))

Co do tej mojej "katorgi" to ją uwielbiam. Dzięki niej mam przespaną całą noc i 5 godzin snu Kuby w dzień więc mnóstwo czasu dla siebie :)

11 lata 3 miesiąc temu #752916 przez demoniqe
pauluska ja na katar miałam normalnie Sterimar częściej stosować i smarować olejkiem eukaliptusowym pod noskiem lub kocyk koło noska.

11 lata 3 miesiąc temu #752917 przez Olga60
A ja w netto pomarańczowe pampersy 58sz za 27zł :lol: kupiłam paczkę 3 i 4

Karina kombinezony śliczne :)

11 lata 3 miesiąc temu #752919 przez KarinaM
Alex a może na to Zuzy zapalenie/zakażenie układu moczowego pomoże majeranek? Możesz zrobić do picia Jej lub sama wypić.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka