BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #752612 przez vika
długość ciała 53 cm obwód główki 32 klatki piersiowej 34 :)
29-08 wpisali mi 62 cm ale jak ja ją teraz mierze wychodzi mi 64

NO MOJA JUŻ POSPAŁA 1 GODZ :angry: WCZORAJ NIE CHCIAŁA SPAĆ I DZIŚ TEŻ NIE BARDZO PIERWSZA DRZEMKA 12,30-13,25 :angry: JEDEN PLUS TO SPAŁA NA BALKONIE :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #752616 przez Olga60
Też drobinka :kiss: wynika z tego, że troszkę większe ma policzki, a i tak to kwestia pewnie fotki. Zrobię dzisiaj Nataszy zdjęcie na siedząco to zobaczymy

11 lata 3 miesiąc temu #752618 przez demoniqe
oto kombinezon :)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #752623 przez Olga60
demoniqe bardzo ładny kombinezon w super cenie

No Natasza się w końcu budzi (2, 5h)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #752682 przez vika
TOŚKAwypiła swoje pierwsze picie z kubka niekapka jestem w SZOKU opłacało się tyle męczyć by się nauczyła bobo frut winogrona i banan :laugh:
jak zaciągła to wydziurgała wszystko :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #752732 przez moniaaak
Cześć Mamuśki :)
My siedzimy u rodziców, ale mąż już kończy remont, więc pewnie niedługo wrócimy do domciu.
Chociaż tu fajnie, bo w piecu napalone i cieplutko, a w bloku to tak sobie :(.

Super te ciuszki. Ja mam na zimę jeden kombinezon czerwony, drugi mi obiecała koleżanka. Oprócz tego w zeszłym roku kupiłam na przecenie w Zarze kurteczki za jakieś śmieszne 40 zł, jedną na jesień, a drugą na zimę, ale wrzucę Wam fotkę jak wrócę do domku.
Wczoraj Kacperek zjadł 3/4 słoika marchewki- trochę się wybrudził, ale jaki był zadowolony :).
W ogóle zaczął łapać zabawki leżąc na brzuszku:). A najchętniej to pakuje wtedy jedną rączkę do buzi- komicznie wygląda wtedy:).
Nocki bez zmian...U nas każda próba oszukania jedzenia kończy się rykiem. Dziś jak się obudził w nocy po godzinie od ostatniego karmienia i próbowałam utulić i dać smoka, to wypluł go z pogardą i dalej wrzask :(

11 lata 3 miesiąc temu #752765 przez Olga60
Dziewczyny po jakim czasie od podania słoiczka karmicie mlekiem. Moja dziś zjadła pierwszy raz prawie cały i po niecałych 2 h musiałam mleko dać bo płakała :huh:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #752779 przez Gabi31
Olga- u mnie to samo, nie cała godzina mineła wczoraj i mała już chciałą mleko a zjadła cały słoik...dałam zeby sprawdzić czy to głod na pewno, ale wypiła 100 ml i zasneła, wiec była głodna.

11 lata 3 miesiąc temu #752784 przez Olga60
Gabi a w schemacie piszą, że obiadek zamiast jednej porcji mleka :huh: , może to chodzi o te porządne z mięskiem, jarzynki chyba są szybciej trawione niż mleko :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #752785 przez vika
OlgaTosia obudziła się 13,25 po jakichś 15 min dostała cyca bo była bardzo głodna po 14-stej 120 ml kaszki 60ml picia po 15-stej cyca i 15,30poszla spać teraz włąsnie płacze :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #752789 przez Gabi31
Olga- ja się też własnie zastanawiam, moze faktycznie o te bardziej tresciwsze chodzi. A dałas małej cos do picia po tym sloiku? Bo ja nie. Mała w ogóle nie lubi pić ani wody, ani herbatek. Z Hippa czasami w nia wcisne rumiankowa, wiem ze to nie zdrowe. Może po prostu pic im się chce po tych sloiczkach...???

11 lata 3 miesiąc temu #752792 przez Olga60
Dałam wody właśnie po tych 2h i stąd cała afera, chętnie się przyssała, ale jak się zorientowała że to nie mleko, wrzask! A tak to pije chętnie wodę

11 lata 3 miesiąc temu #752801 przez Alex_87
Hej laski :)

Śliczne macie te kombinezony :) Ja na zimę mam tylko jeden, pewnie by się jeszcze jakiś przydał, muszę poszukać w lumpkach.

Nie wiem jak to jest na mm, ale gdzieś czytałam, że jak się poda słoiczek to żeby podać jeszcze pierś dziecku.

Jejkuuu Zuzka ma zakażenie układu moczowego, pojechaliśmy wczoraj w innej sprawie, a w końcu dała nam skierowanie na badania i wyszło jej białko w moczu. Ma antybiotyk, jutro znowu muszę jej oddać mocz do badania, za tydzień USG brzuszka. Jeszcze mąż jest w szpitalu a Zuzka w samochodzie drze się jakby ją obdzierali ze skóry, aż dziwne że dziś nikomu nie wjechałam w dupe z tych jej wrzasków. Czyli z poniedziałkowego szczepienia nici

11 lata 3 miesiąc temu #752811 przez KarinaM
Alex czyli te krzyki Zuzi to nie schizy tylko pewnie bolało Ją jak siusiała? Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #752813 przez Olga60
Oj Alex to współczuję, trzymaj się!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka