BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #753043 przez joasia10015
Hej laseczki ;-)
Alex dużo zdrówka dla Zuzki :kiss: Oby szybko jej przeszlo :)
U nas dziś pierwsze jedzonko -w sumie miałam dac jutro (z okazji ukonczenia 4 msc. :blink: )ale wpadła siostra a ja miałam troche roboty (robiłam mus i soczek z jabłek )a Miki był troszke głodny ,no i ciocia go nasyciła troszkę :blink: Zjadł 1/3 słoiczka marchewki ze świeżym soczkiem z jabłek :blush: Ale mlaskał :silly: Mój skarbus kochany :kiss: I dziś pierwszy raz śmiał sie w głos :lol: :lol: :lol: :lol: NIe mogłam z niego :lol: Zawsze sie smiał tak w sobie (wiecie o co kaman :unsure: ) a dziś normalnie w głos ,takie prawdziwe HAhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kurcze wy juz w niekapkach dajecie piciu ,a my dopiero wszystko zaczynamy...ale cóż każde dziecko inne :blink: Pamietam że Miłosz też bardzo szybciutko chciał pic z kubeczka ,a nasunął mi ten pomysł sam bo kiedys ja coś piłam i on sie aż cały trząsł -przyłowżyłam mu kubeczek a on jak stary pił :blink:
Kurde dziewczyny jutro mija rok od kiedy zobaczyłam dwie krechy na teście :kiss: ALe ten czas leciiiiii :S No i Miki konczy 4 msc.SZOK!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ps.dziewczyny fajne kombinezonki macie dla maluchów :blush: Ja mam jeszcze po Miłciu w fajnym stanie wiec raczej kupowac nie bede :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #753065 przez sylkaax
Witam dawno mnie nie było..Ogólnie synka to ja mam aniołka zasypia o 20 budzi się o 6 ;)) Teraz guga i pewnie za 30 min zaśnie i tak do 9 ;)) Wczoraj Adrian próbował twardo przez 30 min mostki robić i tak się wyginał masakra ;)) Znajomi byli u nas w sobotę to i nam zdjęcia koleżanka porobiła ;))

Alex zdrówka dla malutkiej ;*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tu zdj kruszynka

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753067 przez sylkaax
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753068 przez sylkaax

Łysolek ;)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #753079 przez munnecabrava
Paula ja nie chc wchodzić w kompetencje lekarzom ale sterydy to najgorsza gorszość więc może lepiej to z kimś skonsultować. Poza tym w wielu przyadkach maja działanie doraźne czyli wyleczą masz spokój rok po roku następuje podwojony nawrót.

Sylka cieszę sie że dobrze jest :) Dietka troszkę lekarstw i będzie git :)

A my zaąłaliśmy to w łazience co było nie ok iiiii dzisaj rano o 6 znów sąsiadka przyleciała że jej kapie z sufitu .... ja już nie mam siły do tego ....

11 lata 3 miesiąc temu #753081 przez Olga60
Dzień dobry :)

Nocka taka sobie, mała się dużo wierciła i musiałam podawać smoka, przez co nie miałam spania.

Sylkax trzymaj się! A kolonoskopie to każdy powinien mieć zrobioną, ponieważ takie badanie zmniejsza zachorowanie na raka, przez wycięcie podczas tego badania ewentualnych polipów, które w przyszłości mogą zezłośliwieć. A masz to przy ogólnym znieczuleniu więc luzik :blink:
A synuś cudny, też taki drobinek :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753083 przez Olga60
Joasia buziaki dla synusia, niech rośnie zdrowo :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753087 przez KarinaM
Joasiu najlepszego dla Mikiego.
Moniak najlepszego dla Kacpra.
Niech nasze czteromiesięczniaki rosną zdrowe.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753089 przez pauluska
Niby to lekki steryd ale i tak nie chce go używać. A jakie macie sposoby na ciemieniuchę ?

11 lata 3 miesiąc temu #753097 przez Olga60
Pauluska ja codziennie mam zamiar pół godziny przed kąpielą oliwką główkę jej nasmarować, a potem zapominam :huh: ale jak tylko Natasza wskoczy do wanny to od razu moczę głowę żeby choć trochę to zmiękło, a ta łuska taka twarda :P no i potem ręcznikiem wycieram.

11 lata 3 miesiąc temu #753103 przez Alex_87
Najlepszego dla naszych 4-miesięczniaków, dużo zdrówka chłopaki! :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753105 przez KarinaM
Paula ja smaruję oliwką na godzinę przed kąpielą. W kąpieli szampon a potem czeszemy szczotką dla dzieci. Schodzi ale i tak powraca. Mąż pojechał do Grudziądza i po skończeniu pracy nudzilo mu się i poszedł do sklepu Zajki. Chciał kupić ten płyn natluszczajacy ale go nie było więc kupił jakiś szampon na ciemieniuchę. Dzisiaj wraca to może użyję go. Ale i tak uważam że najlepsza oliwka. A ciemieniucha ma tendencje do nawracania. Moja ma na głowie i często miała (tfu tfu żeby nie przechwalić) na brwiach. Na brwiach smarowalam mascia cholesterolową i znikała po dwóch dniach. Chciałam posmarowac na głowie ale Irina ma za dużo włosów.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753106 przez tweety
wszystkiego naj dla Mikiego i Kacperka. rosnijcie zdrowo

na ciemieniuche ja stosuje masc lorinden, potem lekko pocieramy albo czeszemy i schodzi. 2 razy dziennie. narazie jest lepiej czekam az zadziala na max. ale znajomi powiedzieli ze oliwka u nich zadzialala

no ja musze dawac z butli zupki bo maly nie chce jeszcze jesc lyzeczka. ale na to przyjdzie czas. kazde dziecko inacxej sir rozwija. kubek niekapek to juz tym bardziej bo Kacper dopiero uczy sie swiadomie chwytac

heheh ja bede miala wychodne we wtorek wieczor. ciekawe jak to bedzie. siedze w domu u rodzicow a mam usg w Wawie w srode. wiec jade we wtorek wieczorem, przyjemny wieczor z mezem i usg rano. :) nie moge sie doczekac ale zastanawiam sie jak zniose cala noc bez szkraba. no i wieczor wieczorem ale tak mi sie chce bara bara z mezem a nie mozemy.... buuuuu

11 lata 3 miesiąc temu #753120 przez pauluska
lorinden to też steryd ja wolę tego unikać i powalczyć innymi sposobami

11 lata 3 miesiąc temu #753121 przez KarinaM
A taki kombinezon dostałam od koleżanki po Jej synku.

Śmieszne bo jest duży a na metce jest rozmiar 68. Dla mnie to powinno być 86. A może pomylili się.

Igorek

Irina

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka