BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #757135 przez alexa_

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Śliczne te majówkowe bobaski. Uwielbiam oglądać zdjęcia naszych maluszków.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #757137 przez tysiiiak
Alexa Jula boska a drugie zdjęcie normalnie rewelka :D wygląda to tak jakby przeklnęła i nagle zauważyła że mamusia jest w pobliżu :P taka wstydnisia mała :) i jak czaruje oczkami :)

11 lata 3 miesiąc temu #757141 przez Sevilla
Olga masz w 100% rację. Ja rzadko wspominam o swoich mankamentach, ale trafiłam na takiego faceta, który był wychowywany wśród samych kobiet i cellulit, boczki, nadprogramowe kg były problemem codziennym, więc on to zauważa sam ... ech ...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A z milszych rzeczy, moje dziecko ma nową zabawę, złapać się za dwie stópki i obracać się z jednego boku na drugi hahaha

11 lata 3 miesiąc temu #757166 przez Olga60
Oj, jakieś problemy przeżywa dziś portal :huh:

Alexa Julka przesłodka :kiss:

Natasza zalicza drugą drzemkę, a ja zaliczam kawusię :P

11 lata 3 miesiąc temu #757173 przez Sevilla
też mam to samo z portalem, a oto fotka mojego małego wygibasa
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #757177 przez Olga60
Sevilla fajną zabawę sobie wymyślił :laugh: ,podobny do mamusi, moją jeszcze stopy nie interesują, ale za to ładnie jej wychodzą obroty z pleców na brzuch.

11 lata 3 miesiąc temu #757183 przez KarinaM
Dzieciaczki przesliczne.

Moja dzisiaj jeszcze większa maruda niż wczoraj. Pierwsza drzemka 30 min. Ale usnęła sama. Po pobawila się trochę i pochodziłyśmy po domu i zaczęła płakać. Jak przytuliłam to usnęła ale nie mogłam Jej odłożyć bo płacz. Tak spała 1,5h. Teraz przyszła moja mama i karmi Ją. Ciekawe co będzie jak Ją odłoży.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #757186 przez vika
tYSIAK ciuszki super,koszula boska :) :lol: Kubala jaki zdolny...słodki jest :kiss: :kiss: :kiss:
Alexa Jula Modelka,że hohoooo no pozy to Ona niezłe wali :lol: :lol: :lol:

Sevilla Maksio zafascynowany nowym odkryciem :) :lol: SUPER CHŁOPAK :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #757189 przez vika
Tosia uwielbia maltretować tego Misia :kiss:
a tutaj zabawa przy lustrze hmmmm mama na kompie a córcia czyści lusterko u siostry w pokoju :silly: :silly: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #757218 przez pauluska
Oj słodkie dzieciaki jakie już w ogóle duże :)

11 lata 3 miesiąc temu #757224 przez joasia10015
tysiak na prawde Kubulek trzyma sam butle???????Normalnie do schrupania mały duży kawaler ;) Takie ma oczka mądre i wiesz co-podobny jest do Tymusia od Domisi :)
Vika Tosia w przyszlosci bedzie czarowac chlopakow tymi pieknymi oczyskami :kiss:
Sevilla a Maksio normalnie jak 6-msc.chlopiec -świetny :blush:
Karina mój Miki tez taki marudny jak NIGDY -w nocy płakał ,wyginał sie-ale nic nowego nie zjadlam wiec nie wiem o co chodzi :unsure: W kazdym razie dzis ,,spałam,,na siedzaco-bo co go odłożyłam to RYK :ohmy: No i dzis chodze po scianach :huh:
Sevilla mąż sie nie popisał ,ale to tylko facet-oczywiscie ,,daj mu popalic,,ale moze faktycznie on nie chcial cie tak urazic :dry: Mój czasem ma cos innego na mysli a powie w taki sposób ze ręce opadają :S

Dziewczyny w nocy kiedy nie spałam myślałam o tej Chodakowskiej -chyba sie wezme za\te treningi ale nawet nie wiem od czego zaczac :unsure: Kurde mówiłyscie o jakiejs książce ?

11 lata 3 miesiąc temu #757235 przez Sevilla
Tosia to czaruje tymi wielkimi oczyskami :)

Joasia, co do książki to żadna rewelacji nie ma, za dużo wertowania pomiędzy kartkami i ćwiczeniami. Lepiej robić treningi :) Tu masz linki do tego co ja znalazłam

11 lata 3 miesiąc temu #757263 przez tysiiiak
Joasiu trzyma butle ale oczywiście nie cały czas tylko chwilkę :) na tym zdjęciu z otwartą buzią rzeczywiście podobny do Tymusia :)

Wszystkie dziewczynki piękne :) a Maksik no nie mogę on jest taki długaśny :) no i cały tata chyba :P

Dołączam się do klubu marudzących dzieciaczków dziś :dry: Wymiękam już moje dziecko co 5 minut zmienia zdanie co do tego czy jest głodne/śpiące/czy chce się bawić a ja muszę zgadywać :dry: ooo właśnie jęczy w łóżeczku :( pewnie to ten głupi katar !

11 lata 3 miesiąc temu #757271 przez joasia10015
Dzieki sevilla właśnie miałam cie o to pytac -kurde nie jestem w temacie i nie wiem co i jak :unsure: RObisz co dzien inne cwiczenia? Jak długo? Ciężko jest???? Kurde zaczynam byc coraz bardziej chetna do ćwiczen-jak Miłuś idzie do przedszkola to chyba znajde godzinke dla siebie :) Jak to ,,młodzież,,mówi JARAM SIE TYM :silly: :silly: :silly: Jupiiiiiiiii!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #757280 przez Domiś91
ja tez się tym jaram :D Jak widze efekty u tych wszystkich kobiet to mam ochotę się za siebie zabrać!!! Ale kurde jakoś nie umiem się przemóc. Kiedys robilam brzuszki ale po tyg nie widzialam efektow i przestalam :( A CHciaałabym baaardzo poprawić swoją sylwetke .... :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka