BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #757556 przez Olga60

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #757557 przez Olga60
kołnierz-golf :huh: nie komin :laugh: , w każdym razie coś takiego sprawdza się rewelacyjnie

11 lata 3 miesiąc temu #757627 przez Alex_87
O właśnie muszę taki komin czy tam kołnierz też zakupić dla Zuzki, tylko u mnie nie ma H&M, ale pewnie na bazarze coś się znajdzie.
Jeszcze muszę lecieć wymienić jutro czapkę, bo się okazała taka na styk, jakie rozmiary czapek noszą Wasze dzieci? Bo ja wzięłam 44, ale jutro wymienię na większą.

11 lata 3 miesiąc temu #757633 przez Olga60
Alex jeśli chcesz to Ci kupię taki kołnierz i wyślę :)

11 lata 3 miesiąc temu #757638 przez Alex_87
Olga to ja najpierw sprawdzę u siebie, może coś znajdę, a w razie czego dam znać :) dzięki z góry :)

11 lata 3 miesiąc temu #757646 przez Alex_87
foch.pl/foch/1,132039,14677619,Lozkowy_s...ianiu_z_dziecmi.html

co myślicie o spaniu z dziećmi? Ja jakoś w nocy sobie nie wyobrażam spać z dzieckiem, może dlatego, że nie miałam od początku kłopotów, żeby mała spała w nocy u siebie, zresztą za często też nie wstawałam w nocy. Ale w dzień mi się zdarza z nią spać :D ona przy cycku, a ja też jakoś się kimnę :D

11 lata 3 miesiąc temu #757647 przez pauluska
Olga ja bym chciała ten kołnierz bo do HM mam za daleko a on-line nie ma :D Jakie kolory były ?

11 lata 3 miesiąc temu #757652 przez Olga60
Pauluska wejdź na ten link który wcześniej dałam tam zobaczysz, ale różowy i granatowy. Jak coś to wybierz sobie więcej rzeczy, to Ci prześlę :)

11 lata 3 miesiąc temu #757656 przez Ewelinczok
Hej Dziewczyny. Juz dawno nic nie pisałam ale co jakis czas podczytuje co ciekwego u was słychać. Niestety nie mialam okazji jeszcze nic napisac po porodzie. Sama nie zdewałam sobie sprawy jak absorbujące może być dziecko, jednak doceniam każdą chwilę spędzoną z Pawełkiem, codziennie mnie zaskakuje nowymi umiejętnościami.
Pawełek jest chyba ostatnim majówkowym dzieckiem a już od dwóch tygodni ma dwa ząbki:) Naszczęście obyło się bez płaczu, gorączki i innych dolegliwości, mam nadzieję że będzie tak dalej.
Dziewczyny które karmią piersią czy dostałyście już okres??? Ja dostałam jakiś czas temu i mam wątpliwości czy wszystko jest ok:/

11 lata 3 miesiąc temu #757658 przez ewela86
sevilla toś mnie zaskoczyła :ohmy: :ohmy: ale pozytywnie oczywiście ;)

tysiak superowe te saneczki z linka który podesłałaś! Pokazałam mamie i powiedziała że kupi takie dla wnuczki :)

alex ja raczej jestem przeciwna spania z dziećmi, chociaż nie wiem jakbym się zachowała gdyby sytuacja nie do tego zmusiła :) pewnie bym uległa :P

11 lata 3 miesiąc temu #757666 przez tysiiiak
Alex Ja biorę Kubula do siebie jak eMek idzie do pracy czyli po 5 oczywiście jak Kuba się sam obudzi :) wtedy karmię na leżąco i oboje zasypiamy i śpiochamy wtuleni do 8 :D ahhhh uwielbiam :D i czasem w ciagu dnia tak poleżę z nim kiedy on śpiocha :) ale żeby całą noc to nieeee w życiu bym się nie wyspała bo Kuba niekiedy nie lubi tulić się do mamy tylko rozpierdziula się na całej mojej poduszce a mi jakiś skrawek pozostawia :P i jak się budzi to najczęściej dostaje w twarz :D

Ewela Też mi się podobają saneczki i posłużą na lata ( oby :) ) i nawet jak tej zimy się jeszcze nie nadadzą to jeść nie wołają i mogą stać w piwnicy a śpiworek używany w wózeczku :)

Ewelinczok fajnie, że się odezwałaś i gratuluję ząbków :) ja miałam 2 razy okres ale wyglądał jak plamienia bardziej ;) teraz wyczekuję kolejnego :)

Uciekam do wyrka :) Dobrej nocki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #757667 przez pauluska
Olga jutro na spokojnie popatrze i dam znac bo jeszcze sweterki mi w oko wpadly :)

11 lata 3 miesiąc temu #757668 przez ewela86
witaj ponownie ewelinczok! super że się odezwałaś :) ja karmię piersią i okres też juz dostałam więc nie martw się ;)
czekamy na więcej szczegółów i jak bedziesz miała chwilkę podrzuć zdjęcie Pawełka :)

11 lata 3 miesiąc temu #757669 przez pauluska
Olga jutro na spokojnie popatrze i dam znac bo jeszcze sweterki mi w oko wpadly :)

11 lata 3 miesiąc temu #757672 przez Ewelinczok
Ja też nie spie z małym, boję się że mogę go uderzyć albo przydusić....Chociaż czasami sie zdarzy że przysnę przy karmieniu. Pawełek jakoś nie koniecznie chce z nami spac, raczej woli swoje łóżeczko. Niestety nadal budzi się co 2 godziny na karmienie :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka