- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany dziewczyny kupiłam tą Fridę i dopiero teraz się okazało ile smarków moja córka miała w nosie dobra rzecz ten aspirator
Miłej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
No to pewnie tylko JA w tym gronie śpię z Mikim Można powiedziec że pierwsze spanie wieczorem (do pierwszej pobudki)Miki śpi z łóżeczku sam ale jak już sie zaczynają pobudki to biore go do siebie bo ja nic innego bym w nocy nie robiła tylko siedziała i karmiła Dlatego biorę go do siebie i prawie nieswiadomie karmię co 2 godziny (czasem co godzinę ) Chyba musze przeczekac te gorsze noce i poczekac aż bedzie sie budził raz czy dwa -wtedy mogę wstawac do łóżeczka -ale nie teraz kiedy je 5,6 razy
Jestem ciekawa jak moja ,,blizniaczka,,moniaaak -śpi z Kacperkiem czy nie??? Znając nasze bardzo podobne doświadczenia -pewnie tak????? Jka tam kochana ?
Acha ja karmie cycusiem i nadal okresu BRAK
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Myślałam że jak karmię to nie dostanę @ a tu niespodzianka:( moze to bylo tylko takie jednorazowe . chociaż wiem że nie jestem w ciąży - Tyle dobrego
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Maksior nauczył się przewracać z plecków na brzuszek i co przewracam go na plecy to on za chwilę na brzuchu ląduje ...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
a co do tego, że w dzień zero seksu bo dziecko marudzi, czy się przebudza???? u nas wręcz przeciwnie, wróciliśmy ostatnio w niedzielę z kościoła, mały drzemał jeszcze w gondoli, ale zaczął się wybudzać, więc go bach do łóżeczka i mówimy pogugaj sobie chwilkę i poszlimy do sypialni noo i się działo nawet guganie Kuby nam nie przeszkadzało
Dziś na 10 idę do pracy, przychodzi niania do Kuby a potem mam pożegnanie w kolejnej firmie pracownika a wieczorem disco z mężem i w sobotę rano fryzjer bo w niedzielę chrzciny u kuzynów ) będzie się działo! lecę się szykować, trzeba jakoś wyglądać w pracy!
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sevilla braku okresu zazdroszcze:P mimo że mój jeszcze nie przyszedł. Już sie boje że mnie zaleje.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nocka hmmm... dwie pobudki na przytulaska tylko go wziełam i odleciał spowrotem a trzecia o 3 na jedzonko i o 5 też jedzonko już u mnie w łóżku i pospaliśmy do 8 ale nie musiałam katarku ściągać i teraz też nie ma tylko coś pokasłuje ma taki kaszelek hmm brzmi jakby był wymuszany i czasem tak myślę bo potem udaje, że kaszlę i się śmieje no ale chyba nie udaje kaszlu 4 miesięczne dziecko ?
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Najbardziej rozwaliła mnie opowieść jak budziła się z jego nogami na głowie...
Tak, tak Joasiu- pół nocy spędzam w fotelu .
Ale dzięki temu mogę swobodnie "spać" później, wcześniej budziłam się zesztywniała, bo bałam się ruszyć.
Demonique... nie narzekaj. Dużo bym oddała, żeby mały budził się o takiej godzinie... ale budził się raz.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziekujemy za zyczenia, normalnie nie wierze, że to już 5 miesięcy mineło...
Poogladałam fotki, dzieciaczki śliczne każdej z osobna...a jak rosną.
Moja Pola jest leniuszkiem...nie chche obracac sie naboki i nie wiem czy juz powinnam sie martwić czy nie co prawda nieraz sie obracała a teraz nie chce...jak ja sama obróce na bok to szybko sie sama obraca na brzuch i z brzucha na plecy też nie ma problemu, więc nie wiem co o tym sadzić a i wczoraj obracała się na brzuchu wokół własnej osi, tak pełzała fajnie
W Realu jest promocja sloiczków Gerbera: ale tylko Indyk z dynią i ziemniaczkami po 5 miesiacu...za 2 zl, zakupiłam zapas, dziś wypróbujemy, ciekawe czy bedzie mlodej smakowało...
Od poniedziałku ciepłe sweterki, dresiki , bluzy, body i rajstopki w Lidlu...sweterki w gazetce bardzo mi się podobają
Sevilla- jeszcze raz gratulacje
Tysiak- saneczki super;) musze Poli takie kupic
demoniqe- powodzenia w pracy
Alex- u mnie Frida przyjaciólką od początku
Polci też się odmienilo, chodzi pozniej spac, nie zasypisa od razu...ostatnio po kapieli "padła" mi na rękach przy karmieniu, wlozyłam ja do lozeczka, a ona po 20 minutach pobudka i smiechy, radosne guganie, okrzyki. Chyba się dziewczynce coś z drzemką pomyliło...i tak sobie gugała, spac nie chciała, w końcu usnęła na rekach w telewizyjnym...po godzinie...
A i budzi sie o 7:00 juz nie o 9:00, ale nie narzekam, na prawde
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Joasiu a może Mikuś budzi się tak często bo z nim śpisz? I wie, że może liczyć co chwilę na świeże jedzonko? przyzwyczaił się i je mniej a częściej?
Jejku mam zakwasy od zabawy z własnym dzieckiem, Zuzka uwielbia jak się jej robi samolot, albo jak leżę na plecach i podnoszę ją w górę i w dół na rękach, normalnie ciężarki niepotrzebne. zaczęłam nawet sama jej wymyślać różne podnoszenia to przy okazji i brzuch ćwiczę jak robię jej coś jak kołyskę