- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Przechodzisz tą ciąże tak samo jak pierwszą czy masz inne dolegliwości
Alexa Ja nie pomogę za bardzo z krzesełkiem bo mam najzwyklejsze z Ikei narazie może po chrzcinach coś pomyśle bo brak kasy narazie ale to 1 też mi się podoba
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
już wczoraj wpadłam do sklepu tylko pooglądać i kupiłam 2 pary bodziaków
a wcześniej pytałam gdzie kupujesz te śliniaczki co masz na porannym zdjęciu ???
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaaak Miki miał okropną noc ale też przez to że ma katarek i nie moze oddychac swobodnie -męczył sie okropnie-do tego jakiś marudny był po szczepieniu Jeszcze kaszki nie dałam na noc (bo dziś też marudny usnął przy cycu )wiec nie wiem jak bedzie spał jak coś wiecej zje-ale zobaczymy wkrótce
Dziewczyny czy wy na noc przebieracie dzieci?W sensie czy mają już swoje piżamki ? Pewnie po kazdej kąpieli tak,ale jak któraś kąpie co drugi dzien jak ja Mikusia? A moze wszystkie kąpiecie co dzien ?
Jesli chodzi o mężów to macie racje -im trzeba wszystko jak WÓŁ KROWIE NA ROWIE Jak byłam młodsza to sie obrażałam i miałam pretensje że sie nie domyśla -ale teraz móię w prost i tyle Choc z drugiej strony to mało romantyczne kiedy musze móic wprost że potrzebuje przytulenia czy komplementów-chyba to oczywiste że tego potrzebują kobiety...widac nie tak oczywiste
Ha,ha,ha ja myślałam że tylko ja nie wiem o co mi chodzi jak sie z nim nie raz kłócę A wiecie co jest najsmieszniejsze? Ze coś mi sie w ciągu dnia przypomni ,coś co było jakis czas temu ...i myślę,myślę,myślę...rozmawiamy a ja już mam w głowie jakieś głupie mysli związane z sytuacją sprzed miesiąca...i kiedy on pyta o co mi hcodzi,bo widzi ze cos nie tak ...to ja walnę tekst ,,NIC,,albo ,,TY NIC NIE ROZUMIESZ,,a on nie ma zielonego pojecia o co kaman -no bo skad on ma wiedziec co ja sobie w glowie przypomniałam -sama czasem z siebie sie smieje
Czasem on mi mówi ze mam za malo roboty skoro wymyslam pierdy-i cos w tym jest bo od kiedy mam Mikusia i milion rzeczy na glowie to bywa ze do niego nawet nie dzwonie bo nie mam czasu A co dopiero myslec i kombinowac Wogóle mysle ze od narodzin Mikiego miedzy nami jest jakos fajniejjjj(pewnie wlasnie zapeszylam i jutro sie pokłócimy )
A jesli chodzi o sex to zawsze bylam z tych ktore zaskakiwaly -bielizna,gadzety,nowe pozycje-a on na to jak na lato
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Olga super ciuszki wogóle dla dziewczynek zawsze takie pięknoty można znaleźć ja dziś Kubie kupiłam koszule na chrzciny na przebranie z tego białego wdzianka jutro zrobie zdjęcie to wrzuce
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
alex Diana tak właśnie reaguje gdy próbuję ją położyć w wózku czasem jest ok i trochę poleży ale żeby tak sobie swobodnie wyjść na spacer kiedy nie śpi to nie ma szans usypiam ją w dzień w wózku ale to też nie łatwa sprawa no liczę na to że się zmienie a jak nie to chyba tez będę musiała przejść na spacerówkę szybciej niż planowałam...
tweety superowo że wszystko ok z Twoją fasolką niech sobie spokojnie rośnie
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Poszalalaś z tymi zakupami- fajniutkie:)
Darika Twoja niunia też cudna... słodką ma czapeczkę. A kiedy te pluszaki były w Biedrze? Bo chyba przegapiłam.
alexa ja mam to samo krzesełko co Olga i jest super
tweety oby tak dalej:)\
U nas dziś ciężki dzień po tym szczepieniu. Nawet obiadu nie mogłam zrobić, bo tylko przytulanie. Przespał się trochę w wózku jak wracaliśmy i tyle.
Teraz też się przebudził po kapaniu i znów krzyk.
Joasia ja też zawsze przebieram, najczęściej Kacperek śpi w pajacach, czasami śpiochy+kaftanik.
Mój Kacperek nie chce na noc mm... daję mu w butli, lekko zagęszczone kaszką, to wypije 30 ml i tak szuka cyca i krzyczy. Nie wiem jak ja go kiedyś odzwyczaję od piersi:).
Dziś stwierdziłam, że chyba nie umiem go karmić łyżeczką- mąż dawał mu dziś marchewkę i praktycznie cały śliniak był czysty... jak ja go karmiłam, to cały był czerwony...
Idę spać, bo padam,a pewnie za godzinę pobudka
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
)olga fajowe zakupy aż mi się zachciało coś małej nowego kupić
dobranoc laseczki
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Rano przebieramy się odrazu po wstaniu. Zmieniamy pieluchę i strój.
Lecę spać dalej ale nie wiem jak to będzie bo młoda znowu stęka.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja również małego kąpie codziennie, a w nocy śpi w pajacyku, a w dzień śmigamy w dresach ...
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka 20-6 (k.pa ) jedzonko 4,8
Poszłam zrobić poranne mleczko: 120ml wody i 5 miarek mm , zorientowałam się jak mała zaczęła pić, dolałam 30ml wody przy wielkim płaczu bo butle zabrałam.
Karina Irinka na pewno dzisiaj już poczuje się dobrze
Vika sliniaki mama kupiła chyba w smyku, polecam te z ceratki po stronie zew, po jedzeniu przecieram mokrym ręcznikiem papierowym i jest git