BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756464 przez Sevilla
pauluska a ja zaczęłam działać i za przykładem jednej z naszych forumowych koleżanek dziś odbyłam pierwszy trening z Chodakowską :) Zapomniałam już, że mam w takich miejscach mięśnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756481 przez Olga60
Sevilla
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756487 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756489 przez pauluska

11 lata 3 miesiąc temu #756493 przez Alex_87
Hej ;)

Tysiak dzisiaj rano było tragicznie, więc pojechałam do lekarza, ale okazało się że to musiało być od czegoś uczulenie :unsure: teraz już prawie zeszło. A już miałam wizję, że nie będę mogła karmić piersią.

Ja dziś kupiłam krzesełko do karmienia, było w promocji za 149 zł, z wyglądu nie powala, ale co tam, może Zuzka nie będzie chciała w nim siedzieć to przynajmniej nie wydałam majątku.

Ostatnio siostrze powiedziałam, że ma się wszędzie smarować tym kremem na rozstępy, bo ja smarowałam tylko brzuch i cycki, bo po co jeszcze tyłek i uda B) i teraz mam pięknie popękane pośladki

11 lata 3 miesiąc temu #756509 przez demoniqe
była niania, ale super kobieta! chciałam żeby Kuba zaczął się do niej przyzwyczajać a tu nie trzeba było wcale. Gugał do niej, śmiał się, dał się nakarmić i uśpić no i przebrać :)

Sevilla ja tak miałam przed ciążą z mężem, ale teraz jest okej. To on mnie po ciąży wręcz zachęcał. Ale musiałam odbyć z nim parę rozmów. Że potrzebuję jego dotyku, zaczepek, itp żeby czuć się atrakcyjna i pociągająca. Parę takich rozmów i jest super.

11 lata 3 miesiąc temu #756520 przez vika
sevila zgadzam się z demoniqe musisz z nim porozmawiać na spokojnie i to pewnie nie raz ....przecież nasi mężowie tez to wszystko przeżyli razem z nami :ohmy: ....

Trudności emocjonalne, z jakimi musi zmagać się współczesny ojciec, nie są łatwiejsze od trudnych doświadczeń młodych mam. Badania wykazują, że również mężczyźni doświadczają baby bluesa, a nawet depresji poporodowej. W takiej sytuacji spotykają się z jeszcze mniejszym zrozumieniem otoczenia niż kobiety. coś w tym pewnie jest mam nadzieję,że po kilku rozmowach i wspólnych wzmaganiach dacie radę to przezwyciężyć :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756522 przez vika
demoniqe super,że niania się sprawdza oby tak dalej :) powodzenia:)

dziewczyny jak coś nabyłyście nowego to chwalcie się zdjęciami każda pewnie ma ochote zobaczyć A JA TO NA PEWNO :lol: :lol: :lol: :lol: W OGÓLE UWIELBIAM OGLĄDAĆ ZDJĘCIA WASZYCH MALUSZKÓW......Hmmmm i wszystkie postępy dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756525 przez Olga60
Dziewczyny jak ubieracie dzieci jak jest 6c?????? Pluszowy kombinezon czy ten zimowy? ?????

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756526 przez vika
Olga ja nadal jak na jesień spodenki ciepłe skarpetki lub cienkie rajtuzki body krótkie lub długie w zależności czy cieplej czy zimniej na to bluzeczka i misiek jesienny i na dworze jestem tak od 1 godz do 1,5

OCZYWIŚCIE SPODENKI OCIEPLANE JESIENNE :)

11 lata 3 miesiąc temu #756529 przez alexa_
NO właśnie też jestem ciekawa jak ubieracie. bo wczoraj ubrałam mała w body leginsy i na to kombinezonik pluszowy ale nie za gruby i wydawało mi sie ze nie jest jej zbyt ciepło na szczęście miałam kocyk

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756531 przez Alex_87
Ja zakładam pluszowy, i wtedy w zależności od temperatury zakładam coś więcej pod spód.

No to ja się pochwalę jakimś zdjęciem dawno nic nie wrzucałam a co tam ;)

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #756533 przez pauluska
A ja się wcisnęłam w spodnie sprzed ciąży szok mimo że dalej 7-8 kg do przodu oczywiście brzuch wygląda fatalnie ale mam jeszcze lepszą motywację :)

Doszedł kombinezon i czapka z rękawiczkami z Next, któraś chciała kupić czapkę polecam jest świetna i cieplutka cała podszyta polarem Igula wygląda bosko :D Kombinezon wzięłam na 9-12 msc troszkę za duży ale nic będzie dobry na wiosnę również :)

11 lata 3 miesiąc temu #756538 przez vika
ALEX Zużka widzę ma świetną zabawę przy jedzeniu :lol: :lol: :lol: :) no jaka słodka a jakie włoski ma bombowe :kiss: :kiss: :kiss:

pauluska no ja właśnie chce kupić tą czapeczkę a jaki rozmiar wzięłaś ??? hmmmm na mnie większość spodni sprzed ciąży jest za dużych :angry: z czego nie jestem zadowolona bo cycki FLAKI Dupy BRAK a mój mąż ciągle powtarza,że jeszcze trochę i będzie same kości obejmował :angry: :huh: też się żle z tym czuje tylko bębenek na przodzie mi odstaje :angry: :angry: :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #756539 przez Daarikaa
my ubieramy sie w body z krotkim rekawkiem, rajstopki, spodenki, ciepla bluzka i na to narazie pluszak z biedronki i oczywscie czapeczka i kapturek na glowe no i na wierzch kocyk :) a i papciochy:)

Alex ale duuuuza dziewczynka z Zuzki! pieknie umorusana marcheweczką. Na drugim zdjęciu mały Einstein - zamyślona:) a jakie ma długie włoski- moja to z tych łysawych. Zuzia słodka dziewczynka!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka