BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756104 przez alexa_
Stara się.
Ale widze ze brakuje mu mnie takiej jak przed ciążą.
Chociaż jak patrze jak bawi sie z małą to zapominam ze tak wyglądam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756106 przez joasia10015
,,przebierac ,,mi sie chce bo jakos nasze zblizenia ostatnio kuleją (wieksza radoche spawia mi spanie jak SEX ;) ) i chce to podreperowac ,do tego kilka gadzetów i mam nadzieje że bedzie jak przed ciązą (CZTERY RAZY PO DWA RAZY :lol: ;) :S :silly: )
Laski ja tez syna zawoże i odbieram w dresie a najchetniej bym ot robiła w piżamie ;) CZasem mam takiego doła że hejjjj,tylko że najczesciej nie mam czasu na użalanie bo za dużó na głowie obowiązków jak małża nie ma :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #756113 przez Olga60
No i to chyba właśnie chodzi o ten czas, wolę pobawić się z małą lub jak śpi popisać z Wami :woohoo: niż stać przed lustrem i myśleć w co by się tu ubrać. Joasia piżama super pomysł :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #756158 przez Suzi
joasia :kiss: I love You too :kiss: :blink: :side: :lol:

to co opisalam to i tak nie była wersja heavy metalowa tylko lajtowa. w wersji heavy metal niose mlodego ( dzis 17 letni :cheer: :silly: ) juz od targu na rekach ( targ od domu przynajmniej kilometr :ohmy: :huh: ), w wózku jada kartofle i inne płody rolne yudzież "płody spożywcze, chemiczne i inne :silly: , bo Młody miał nasilona alergię na wózek, w pewnym momencie paranoja siegnęla zenitu i darł sie juz na sam jego widok... :cheer: :ohmy: :P
no więc mały daje czadu na rękach, w wózku wspomniane płody, młoda wyje solidarnie wlokąc sie obok, a wyje bo nozki bolą, bo mamaaaa piiiiić / jeeeeść / spaaaać/ bo piesek na mnie patrzy :cheer: / bo ....... ( dowolną przyczynę wstaw, niepotrzebne skreśl ), ja wózek co chwila skecający pcham brzuchem ( wydatnym, bo młody jeszcze młody, poza tym ,ekhmm, nadwaga.. :P ) , jakiś zamyslony pijaczek spod plotu patrzy przekrwionym okiem i pod malinowym nosem lęgnie mu sie na nasz widok parę słow w jego narzeczu czyli "@@#$$%%%^&&&**%##@@@, ku.....wa, narobi bachorów i ciągle takiej mało, już z brzuchem :cheer: :P :ohmy: :cheer: " , mnie strzela ch..... na takie słowa, no ale dzielnie udaje, ze nie słyszę z poziomu chodnika i na poziomie chodnika konwersacji nie podejmuję, ale w głowie czewony alarm i barwny opis krwawego mordu mi się klaruje.....
no i w takim stanie docieram na swoją ulicę, gdzie pod budka totolotka zawsze rezydowała staruszka sprzedajaca jabłuszka i woła ci ona ucieszona : ooooooo, wiedzialam ze to pani idzie nawet jak pani nie było jeszcze widac..... ale było słychać......."

no i tak wyglądał hardcore, ale cóz, teraz na bujanym fotelu około połnocy ( bo wczesniej mój najmłodszy ksiąze Dracula nie pozwala :silly: ) sobie mogę powspominać...... hej, działo sie diziało...

no i koniec relaxu, Dracul sie obudził....pora szykować swiece, połnoc blisko, bedzie zabawaaa, bedzie wesooołoooo......

Pa :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756194 przez KarinaM
Witam z rana.
Noc jak to u nas ostatnio bywa spokojna. Młoda pomamrotała przez sen o 1:30 a na mleczko wstała o 5 a potem spanko. Ja wstałam o 6:30 a reszta ferajny śpi ( im to dobrze ). Ale znając Irinę wstanie o 7:15. Może zdążę wypić kawę (ciepłą) bo ostatnio piję ją na raty.

Aha chyba mamrocze w łóżeczku. Idę.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756203 przez Domiś91
Karina ślicznie wyglądaliście w dniu ślubu i rzeczywiście bardzo młodziutko!! :)

Suzi, hehe wtedy pewnie nawet ci nie przeszło przez myśl że kiedys będziesz tą akcje wspominać ze śmiechem :D Dałaś rade, ja bym menelowi jeszcze pewnie odpyskowała :P

Tymek ostatnie noce tragiczne. Kąpiel 20, zasypia 20;40 i co godzine pobudka. Dopiero za 3 razem ( 23;30) zasypia na 4/4,5 h i pozniej znowu co godzine.. Nie wiem dlaczego, zastanawiam się czy może mój pokarm już nie jest taki jak powinien, czy poprostu tak mu się przestawiło :(
Ja też nie czuję sie dobrze w swoim ciele, ciągle 4 kg na plusie i nie potrafie tego zrzucić :( Brzuch mam wystający, jak zjem tłuste to mi się robi jeszcze większy :( do tego rozstępy które niby bledną ale wiem ze nigdy nie znikną całkowicie.. :(

Dzisiaj ide zanieść brakujące dokumenty do becikowego/rodzinnego i zostanie mi oczekiwać na decyzje. A tu mój mały słodziaczek :

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756204 przez Domiś91

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #756207 przez Olga60
Dzień dobry :)

Domiś Tymuś to już poważny chłopczyk :woohoo:

U nas nocka 19.30-6.00 (kupsztal), mleczko 3.00, 7.00 i teraz wygibusy na łóżku. Poszłam szykować Kacpra a ta fik na brzuszek do zabawek, się mi dziecko rozkręca :kiss:

Kacper zaczyna dziś angielski w centrum, odbieram go z Nataszą ze szkoły, obiad i heja, gdzieś się będziemy chodzić przez 45min, mam nadzieję że bez awantur :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #756210 przez Sevilla
Karina dałabym Ci góra 18 lat na zdjęciu ze ślubu. Haha ja mam obecnie 25 lat, a mam wrażenie, że wyglądam jak stara baba w porównaniu do Ciebie haha :)

Co do blizny, moja jest już blada, tylko na brzegach lekko jeszcze zaczerwieniona. Choć może to głupio zabrzmi, ale ja ją lubię i mi wcale nie przeszkadza. Czuje się nawet dumna, bo mam w domu cudo, które właśnie zrobiło kupsko ... echh :dry: :dry: :dry:

Co do ciała, to mi się ostatnio spodobało pewne powiedzenie "moje cycki stoją zawsze, jak myje podłogę" O ile jestem wstanie znieść jeszcze brzuch, to sflaczałe cycki w rozmiarze F niemalże bez stanika sięgają do pasa!!! :angry: :angry: :laugh: :laugh: Mój mówi, że mu się podobam, ale ostatnio tak rzadko się kochamy, że mam wrażenie, że ściemnia by mi się przykro nie zrobiło ...

11 lata 3 miesiąc temu #756216 przez Olga60

11 lata 3 miesiąc temu #756221 przez pauluska

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756227 przez alexa_

Tymek Jaki słodziak. Moja niunia jeszcze nie odkryła ze noge mozna do buzi włożyć. Czasami tylko na nie patyrzy.

No i mam 17 stopni w domu:(( zimko
bezpiecznik jakiś z piecu poszedł do tego coś sie zapchało i bez męża sobie nie poradze:(

na razie grzejemy sie po kołderką

11 lata 3 miesiąc temu #756239 przez tysiiiak
Hej ;)
Nocka taka sobie bo Kubula zaraził się jednak i katarzy :( a że nie nawidzi fridy ani żadnego psikacza do nosa to w środku nocy wydał z sebie taki płacz jakby go ze skóry obdzierali :(

Karina Naprawdę młodziutko wyglądałaś :) ja mam 22 lata i tak nie wyglądam :D haha
Piękna para młoda :)

Joasia Moja blizna nadal czerwona chociaż po brzegach blednie :) Ogólnie mi nie przeszkadza ale mam odruch wycofania jak tylko eMek usiłuje dotknąć brzucha a do blizny nie ma prawa się zbliżyć :S

Alexa Ja wyparłam ze świadomości swój wygląd i staram się poprostu o tym nie myśleć :cheer: Planuję zacząć biegać jak wyzdrowieje :) biegałam troszkę przed ciążą i było całkiem fajnie :)

Demoniqe Szacun za Chodakowską! Ja poćwiczyłam pierwszym razem (żadnego kolejnego nie było :P) jakieś 10 min i stwierdziłam, że nie będę miała potem siły dziecka podnieść :P Może i bym się zmusiła do kolejnych prób ale kiedy :( ? Kuba śpi co najwyżej 40 min na każdej drzemce :dry:

Sevilla Olga ma całkowitą rację :D Niech wyjdzie ta, która często uprawia sex :D hahaha uśmiałam się :)

Domiś Tymuś słodziczek :kiss: Jaki wygimnastykowany :D Super, że już to becikowe załatwisz wkońcu ! :)

Suzi Z twoich opisów mogłabyś książkę napisać :) Teraz twoje starszaki pewnie Ci się odwdzięczają pomocą przy najmłodszym milusińskim :)

Alex Jak ten rumień? Wapno coś pomogło ? :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756259 przez pauluska
O tak Karina laseczka z Ciebie fiu fiu .

Co do ciała po ciąży to lepiej nie mówić czasami się tym przejmuje szczególnie rozstępy fuuuuuu ale jak patrzę na Igunię to niczego nie żałuję bo dziecko to najpiękniejsze co mi się w życiu przytrafiło a nad ciałem zawsze można popracować :)

11 lata 3 miesiąc temu #756268 przez KarinaM
Jeszcze raz dziękuję ale to było 10 lat temu. Teraz ważę 61kg (do wagi sprzed ciąży zostało +6kg) i nie czuję się atrakcyjna. Ja ogólnie chodzę ubrana na sportowo.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka