- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tymuś dziękuje za komplementy
Kurde nie wiem co się dzieje ale on cały czas przy cycusiu Czytałam że jak swędzą dziąsła to niektóre dzieci odrzucają a inne znowu częściej chcą.. Tylko nie wiem czy to przez to czy mi się pokarm zrypał
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja jak dzisiaj jadła marchewkę z ziemniakiem to nawet śliniaka nie ubrudziła. Wcale nie pluła. Wszystko połykała.Dałam pół słoiczka. Teraz śpi ale nie usnęła sama jak to zwykle bywa tylko trzeba było przytulić. Nie bujałam Jej tylko utuliłam. To pewnie przez szczepienie.
Alex Zuza cudna.
Domiś Tymek też super chłopak.
Vika ja też uważam że za chuda byłaś ale może taka Twoja uroda.
Pauluska ja też potrafię zadzwonić z pretensjami. Tylko że ja rozłączam się zaraz jak się wykrzyczę.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ooo widze ze króliczek palce lizac:) Piękne oczka z resztą cała niunia sliczna!!!!
My po spacerku Klaudia pospala 45 min na dwórku ale wiało jak na Syberii brrr ...
pokaże Wam jak była ubrana na spacer, na to oczywiscie pluszak z biedry z kapturkiem:)
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Olga już kiedyś pisałam, że Twoja córcia ma taaakie wielkie oczka, super
Domiś lubi lubi obiadki, narazie same warzywka i jabłko. A w dzień też co chwilę chce cyca, i chyba chce się przytulać, bo jakoś nie wydaje mi się, że jest głodna. Jak się w nocy obudzi to jej nie daje cycka, ale wiadomo jakby bardzo płakała to bym dała. Więc jeszcze chyba się najada moim pokarmem.
Moja spała prawie 3 godziny na dworze, już myślałam że wpadła w jakąś hibernację
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex uwierz jest juz co nosic na rekach hehe kurcze 3 h ale Ci zazdroszcze, moja jak spi 1h w dzien to jestem happy
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Karina ja uważam że piękno nie przemija a tylko od ciebie. Schcesz schudnąć to do roboty. Mam kolezankę która ma sporą nadwagę i teraz mieszkam blisko niej pracujemy razem to mówie będziemy rano sobie robić spacerek do pracy coś ok 40 minut czyli trzeba wstać 30 mnut wcześniej itp. To nie bo to taki hektar ?? I gdzie tu logika? Ja chodze do pracy mimo że nie mam nie wiadomo ile kg na plusie ale chce to utrzymać A pozatym oszczdzam kasy na bilety czy benzyne
Paula na stałe fajnie jest wrócić do pracy tylko troche mój plan żeby młoda szła spać o 20 nie wypala i spędzam z nią mało czasu od 17 to juz jest jedna wielka maruda
Alexa ja tak miałam ostatnio że się baaaardzo ieatrakcyjna czułam zresztą jakoś nie było sensu po domu chodzić w sukienkach itp
teraz wróciłam do pracy i taaaka odmiana i tyle milych rzeczy usłyszałam rewelacja.
A o jakich zmianach mówisz ?
Celuulit faceci nie wiedzą co to jest. a cyckach też mam rozstępy jak kanał la manche brzuch się chowa jak ino coś zjem to wyłazi ale trudno.
Ja jedynie mam zerowe libido ... to jest okropne bo małż chce a ja nie ... ale może wróci ...
Tak was czytam i ehh aż mi głupio że tak olewamm małża w kwestii sexu ... zrobiłam się taka nietykalska nawet sobie kupiła kedyś fają bielizne ale później mi przeszlo...
mientka jestem usypiałam pyzę dzisiaj na rękach . Ona zmierzuch + moje wyrzuty sumienia ;/
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Irina po szczepieniu bardzo śpiąca. Aż mierzyłam Jej temp ale ma ok. Spała od 15:30 do 18:00 i pobawila się chwilę i sama usnęła o 18:40. Szok. Nie wiem czy będę dzisiaj Ją kąpać? Poczekamy, zobaczymy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vika no rzeczywiście niezłą chudzinka z Ciebie była
my narazie na etapie marchew, jabłko i dzisiaj ziemniak doszedł. ale ugotowałam swoje warzywka z ogródka i jadła aż jej się uszy trzęsły a jak się skończyło to wpadła w wielką złość!
dzisiaj większość czasu spędziłyśmy na dworzu, próbowałam ją przekonać do wózka, troch pojeździła ale nie obyło się bez nerwów i wymuszania... nie wiem jak to będzie zimą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Źródlana też musi być przegotowana bo uwaga nieraz w butekach znajdowały się bakterie powodujące choroby
Mineralna -tej nie wolno gotować
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Byłam dziś z Kubą na szczepieniu zniósł je super, tylko kwęknął ale za to malutko przybrał na wadze - 720g w 6 tygodni. Doktor mówi, że się mieści w widełkach, ale tych niższych. Teraz wazy 6720g.
Kazała zacząć podawać zupki i nie mieć wyrzutów, że na noc mały dostaje mm a w dzień dawać ile dziecko chce.
Mam pytanie co do kleiku, dosypujecie czasem do mleka na noc? ile wsypujecie?
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa