BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756664 przez vika
OLGA Nataszka ma smaka :) gdzie kupujesz te śliniaczki???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756683 przez Domiś91
Alex super księżniczka :D I chyba polubiła obiadki? :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tymuś dziękuje za komplementy :)
Kurde nie wiem co się dzieje ale on cały czas przy cycusiu :( Czytałam że jak swędzą dziąsła to niektóre dzieci odrzucają a inne znowu częściej chcą.. Tylko nie wiem czy to przez to czy mi się pokarm zrypał :(

11 lata 3 miesiąc temu #756719 przez KarinaM
My po szczepieniu. Irina waży 6600g i mierzy 62cm. Po szczepieniu płakała ale mniej i krócej niż przy poprzednim.

Moja jak dzisiaj jadła marchewkę z ziemniakiem to nawet śliniaka nie ubrudziła. Wcale nie pluła. Wszystko połykała.Dałam pół słoiczka. Teraz śpi ale nie usnęła sama jak to zwykle bywa tylko trzeba było przytulić. Nie bujałam Jej tylko utuliłam. To pewnie przez szczepienie.

Alex Zuza cudna.

Domiś Tymek też super chłopak.

Vika ja też uważam że za chuda byłaś ale może taka Twoja uroda.

Pauluska ja też potrafię zadzwonić z pretensjami. Tylko że ja rozłączam się zaraz jak się wykrzyczę.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756723 przez Daarikaa
Vika naprawdę nogi jak patyczki, moge Ci podrzucic kilka moich kg :silly:

ooo widze ze króliczek palce lizac:) Piękne oczka z resztą cała niunia sliczna!!!!

My po spacerku Klaudia pospala 45 min na dwórku ale wiało jak na Syberii brrr ...
pokaże Wam jak była ubrana na spacer, na to oczywiscie pluszak z biedry z kapturkiem:)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #756725 przez pauluska
To ja też nagadałam, nagadałam bach słuchawka i ryk :D:D:D ale czasami mam dość tego że siedzę całe dnie z dzieckiem a D. pracuje od świtu do nocy :/ I na dodatek i mnie chyba coś łapie czuje się fatalnie głowa boli niby zimno niby gorąco jeszcze tego brakuje :(

11 lata 3 miesiąc temu #756748 przez Alex_87
darikaa świetna czapka, a Klaudia wygląda jakby miała z pół roku już :)

Olga już kiedyś pisałam, że Twoja córcia ma taaakie wielkie oczka, super :)

Domiś lubi lubi obiadki, narazie same warzywka i jabłko. A w dzień też co chwilę chce cyca, i chyba chce się przytulać, bo jakoś nie wydaje mi się, że jest głodna. Jak się w nocy obudzi to jej nie daje cycka, ale wiadomo jakby bardzo płakała to bym dała. Więc jeszcze chyba się najada moim pokarmem.

Moja spała prawie 3 godziny na dworze, już myślałam że wpadła w jakąś hibernację :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #756764 przez Daarikaa
Pauluska ja tez zazwyczaj rycze i rozłączam sie :/ wiem ze to zle i do nieczego nie prowadzi ale nie potrafie inaczej...

Alex uwierz jest juz co nosic na rekach hehe ;) kurcze 3 h ale Ci zazdroszcze, moja jak spi 1h w dzien to jestem happy :)

11 lata 3 miesiąc temu #756779 przez munnecabrava
Bosh dziewczyny 90 postów nie oszczędzacie mnie :P

Karina ja uważam że piękno nie przemija a tylko od ciebie. Schcesz schudnąć to do roboty. Mam kolezankę która ma sporą nadwagę i teraz mieszkam blisko niej pracujemy razem to mówie będziemy rano sobie robić spacerek do pracy coś ok 40 minut czyli trzeba wstać 30 mnut wcześniej itp. To nie bo to taki hektar ?? I gdzie tu logika? Ja chodze do pracy mimo że nie mam nie wiadomo ile kg na plusie ale chce to utrzymać A pozatym oszczdzam kasy na bilety czy benzyne :P

Paula na stałe fajnie jest wrócić do pracy tylko troche mój plan żeby młoda szła spać o 20 nie wypala i spędzam z nią mało czasu :( od 17 to juz jest jedna wielka maruda :(

Alexa ja tak miałam ostatnio że się baaaardzo ieatrakcyjna czułam zresztą jakoś nie było sensu po domu chodzić w sukienkach itp
teraz wróciłam do pracy i taaaka odmiana i tyle milych rzeczy usłyszałam :D rewelacja.
A o jakich zmianach mówisz ?
Celuulit faceci nie wiedzą co to jest. a cyckach też mam rozstępy jak kanał la manche :P brzuch się chowa jak ino coś zjem to wyłazi :P ale trudno.
Ja jedynie mam zerowe libido ... to jest okropne bo małż chce a ja nie ... ale może wróci ...

Tak was czytam i ehh aż mi głupio że tak olewamm małża w kwestii sexu ... zrobiłam się taka nietykalska nawet sobie kupiła kedyś fają bielizne ale później mi przeszlo...

mientka jestem usypiałam pyzę dzisiaj na rękach . Ona zmierzuch + moje wyrzuty sumienia ;/

11 lata 3 miesiąc temu #756785 przez KarinaM
Kasiu żeby schudnąć to trzeba mieć silną wolę. Ja niestety nie mam i lubię podjadać słodkości. Wiem że jak wrócę do pracy to szybko zgubię te 6 kg. Narazie nie dam rady i chyba nie za bardzo się przejmuje. Co do libido to moje też jest na poziomie zerowym. Muszę zacząć myśleć o potrzebach męża.

Irina po szczepieniu bardzo śpiąca. Aż mierzyłam Jej temp ale ma ok. Spała od 15:30 do 18:00 i pobawila się chwilę i sama usnęła o 18:40. Szok. Nie wiem czy będę dzisiaj Ją kąpać? Poczekamy, zobaczymy.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756821 przez pauluska
Dziewczyny jak przygotowujecie wodę do mm ? Z kranu czy źródlaną ? Gotujecie przed podaniem czy podgrzewacie tylko ? Nie pamiętam czy temat był czy nie ale coś mi z głowy wyleciało. Ja robię na Żywiec Zdrój ale gotuję najpierw później nalewam i do podgrzewacza a zastanawiam się czy nie można z butelki i podgrzać tylko do tych 37 stopni ?

11 lata 3 miesiąc temu #756829 przez ewela86
darika śliczna czapeczka!!! Klaudia tak słodziutko w niej wygląda...

vika no rzeczywiście niezłą chudzinka z Ciebie była ;)

my narazie na etapie marchew, jabłko i dzisiaj ziemniak doszedł. ale ugotowałam swoje warzywka z ogródka i jadła aż jej się uszy trzęsły a jak się skończyło to wpadła w wielką złość!

dzisiaj większość czasu spędziłyśmy na dworzu, próbowałam ją przekonać do wózka, troch pojeździła ale nie obyło się bez nerwów i wymuszania... nie wiem jak to będzie zimą :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756832 przez munnecabrava
Woda z kranu musi być gotowana co najmniej 5 minut
Źródlana też musi być przegotowana bo uwaga nieraz w butekach znajdowały się bakterie powodujące choroby
Mineralna -tej nie wolno gotować

11 lata 3 miesiąc temu #756833 przez ewela86
pauluska ja kupuję wodę z babydream z rossmana i jej nie gotuję tylko podgrzewam.

11 lata 3 miesiąc temu #756834 przez demoniqe
pauluska ja daję z kranu przefiltrowaną Britą.

Byłam dziś z Kubą na szczepieniu zniósł je super, tylko kwęknął ale za to malutko przybrał na wadze - 720g w 6 tygodni. Doktor mówi, że się mieści w widełkach, ale tych niższych. Teraz wazy 6720g.
Kazała zacząć podawać zupki i nie mieć wyrzutów, że na noc mały dostaje mm a w dzień dawać ile dziecko chce.

Mam pytanie co do kleiku, dosypujecie czasem do mleka na noc? ile wsypujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #756836 przez ewela86
demonique to trochę uspokoiłaś moje wyrzuty sumienia bo ja właśnie na noc daję mm :) a chodziło jej o zupki zupki czy o warzywka? ja zagęszczam na noc kleikiem ryżowym. na początku dawałam 1 łyżeczkę a teraz ok 3-4 na 150 ml.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka