BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756838 przez demoniqe
ewela i zupki i warzywka, najpierw tylko do spróbowania po kilka łyżeczek a potem już jako posiłek.

ja dziś na 180 ml dałam tylko 2 łyżeczki kleiku bo się bałam że się smok zapcha :) ale dobrze wiedzieć :)

powiedziała też że kaszki, itp też oczywiście mogę do spróbowania na razie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756844 przez Olga60
Pauluska wodę babydream tylko podgrzewam, ale np teraz jak jej przez dwa dni jej nie miałam to mm robiłam na przegotowanej, a do picia w temp pokojowej źródlaną z baniaka

11 lata 3 miesiąc temu #756847 przez alexa_
Munecabrava
Czuje sie cała sflaczała. brak mieśni.
No i dużo więcej waże. Mąż mówi że chce żebym schudła ale nie daje odczuć że mu sie nie podobam czy coś takiego.

Teraz wróciłam do szkoły to może bede miała lepszą motywacje.
Bo niestety nie pracowałam przed ciążą.

11 lata 3 miesiąc temu #756848 przez KarinaM
Paula ja gotuję przefiltrowaną wodę z kranu. Mam dwa filtry. Jeden w piwnicy filtruje całą wodę która idzie do domu a na górze filtruję Britą. Wodę gotowaną mam zawsze zimną w dzbanku bo mąż dolewa sobie do herbaty i Igorowi wlewam do herbaty żeby miał chłodną bo nie lubi gorącej (po tatusiu). Jak mam przygotować mleko to wlewam 100ml tej zimnej i 50ml gorącej z czajnika. No i mm wsypuje.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #756853 przez alexa_
Jak mąż zostaje z małą to robi mm z przegotowanej wody z kanu.

11 lata 3 miesiąc temu #756864 przez vika
ja kupuję wodę w baniakach 5 litrów w biedrze 5 PLUS od Nas z bełka:)częst też dostaję bo znajomy tam pracuje ....rano gotuje większą ilość w rondelku przykrywam pokrywką i potem tylko lekko podgrzewam starcza mi na cały dzień.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756871 przez alexa_
Dziewczyny wiem że temat krzesełek był już poruszany kilka razy. Ale jestem na etapie wyboru i nie wiem na co sie zdecydowac. Polecacie któreś?

zastanawiam sie nad tymi
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-o...lka-i3560233979.html

allegro.pl/krzeselko-fotelik-do-karmieni...nus-i3578245534.html

allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-britto...-wa-i3565248548.html

11 lata 3 miesiąc temu #756872 przez tysiiiak
Ja albo kupuję BabyDreamu wodę i tylko podgrzewam albo Żywca tak jak Vika :) gotuje a potem stoi pod przykrywką i tylko podgrzewam :)

Od 3 dni zaczął się problem z jedzeniem przed snem :dry: Za chiny nie chce jeść ani mm ani mojego mleka z butli ani kaszki a tymbardziej piersi jedyne co toleruje to herbatkę z hippa i przy niej zasypia i dopiero jak przyśnie wciskam mu butle z kaszką i przez sen jeeee całe wieki z lekkim wybudzaniem przeze mnie żeby aktywniej ssał :dry:
Jeszcze dziś jak już wszystko zjadł i spał sobie pięknie to eMka telefon zadzwonił z nastawionym takim dzwonkiem że zmarłego by obudził i Kuba oczy jak 5 zł i od nowa usypianie pół godziny :( :angry: Teraz się kręci co chwilę w łóżeczku :(

11 lata 3 miesiąc temu #756897 przez vika
alexa_ mi osobiście bardzo podoba się krzesełko nr 1 ja zwracałam uwagę na to by tapicerka nie była ceratkowa tylko materiałowa choć to pewnie trudniejsze w utrzymaniu ale co tam wole by było jej wygodnie :)

11 lata 3 miesiąc temu #756907 przez Olga60
Alexa Natasza ma takie krzesełko, jesteśmy bardzo zadowolone :laugh:

allegro.pl/longlife-tapicerka-4-kola-krz...zek-i3571228604.html

11 lata 3 miesiąc temu #756915 przez Alex_87
Alexa mi się podoba krzesełko nr 1 ;) ale to co Olga ma też jest fajne i tańsze.

Mój mąż dzisiaj odkrył że nasze krzesełko ma funkcję bujania, zdejmuję się kółka i są płozy, pewnie z tego nie skorzystam ale warto wiedzieć :D

Hmm Zuza też dziś przed snem nie chciała zjeść, i uwaga sama zasnęła w łóżeczku, w dzień nigdy sama nie zaśnie, a wieczorem często jej się to zdarza, nie wiem czemu tak się dzieje :unsure:

Ewela widzę, że Ty masz podobne wózkowe problemy jak ja miałam jeszcze niedawno. Dianka w ogóle nie chce jeździć w wózku? Może za mało widzi? U mnie wystarczyło, że zniżałam ręce żeby ją położyć w wózku i już był ryk. Ale jakoś samo przeszło i jest już ok :) więc może i u Was to minie.
Chociaż my niedługo raczej przejdziemy na spacerówkę, bo Zuzka podnosi coraz wyżej głowę i się zaczyna wkurzać, że niewiele widzi, ale na drzemki jest jeszcze ok.

11 lata 3 miesiąc temu #756919 przez tweety
melduje ze u mojego drugiego szkraba w drodze wszystko ok. kosmowka sie dokleila i moge troche zaszalec i ponosic synka. super! termin nadal na sam koniec kwietnia wiec moze bede majowka numer 2

11 lata 3 miesiąc temu #756925 przez vika
tweetywłaśnie o Tobie myślałam :) to super,że wszystko się unormowało,heheee ostatnio jak się bałam ciąży tak na poważnie dużo o Tobie myślałam i stwierdzam,że jesteś tutaj przykładem dla nas :lol: NIE MARUDZISZ NIE NARZEKASZ SUPERTRZYMAM KCIUKI OSZCZĘDZAJ SIĘ :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756927 przez vika
JA MA TO KRZESEŁKO ALE SZCZERZE NIE BARDZO POLECAM PO DŁUŻSZYM UŻYTKOWANIU allegro.pl/krzeselko-stolik-do-karmienia...erk-i3595269847.html

NIBY WSZYSTKO OK ALE MAM WRAŻENIE,ŻE ZARAZ SIĘ ROZWALI A POZA TYM JAK SIĘ PRZYJŻE TO WIDZĘ JAK JEST MAŁO STARANNIE ZROBIONE DUŻYM PLUSEM JEST STYLOWY WYGLĄD I TO NA TYLE :angry: :dry: :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #756928 przez Olga60
Tweety trzymam kciuki :kiss:

A to Nataszkowe dzisiejsze zakupki (tesco i h&m)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka