BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756543 przez moniaaak
My po szczepieniu - ciężkie to były chwile- upociłam się strasznie, bo mały nie dał się potem ubrać, tylko chciał się przytulać.
W drodze powrotnej zrobiliśmy jakieś zakupy i przy okazji fura Kacperka złapała gumę.. wrrrrrrrrr :angry:

Na szczęście mały zdrowy, mamy potwierdzonego jednego ząbka, a drugi w drodze:).
Oczko mu znów ropieje, więc dostał kropelki. Jak po tygodniu nie przejdzie to prawdopodobnie trzeba będzie udrożniać kanalik. Trzymajcie kciuki żeby przeszło, bo ja się tego strasznie boję :( :(
Maluszek waży 6450, pediatra stwierdziła, że strasznie dużo się rusza, dlatego niewiele przybiera :).I ma 64 cm.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756549 przez Sevilla
Dziękuje dziewczęta za rady ... coś czuje, że przede mną kolejna trudna rozmowa ....ech ... aż mi się chce płakać ...

Maksior właśnie napierdziela swoją drugą drzemkę, ja ugotowałam obiadek ... mam masę prania do poskładania, ale mi się nie chce ...

Co do ubierania u nas: body z krótkim rękawkiem, bluzeczka, rajstopki i spodnie dresowe. Na dwór zakładam mu polarowego pajaca i pakuje w kożuszek, gdyż nie wiedzieć czemu moje dziecko upodobało sobie poranną drzemkę w wózeczku i na dworze. Z rana u nas jest koło 6-7 st. Jak lubi toć mu nie zabronię :S :S :woohoo: :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #756550 przez moniaaak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756555 przez Olga60
Zuzka THE BEST, włosy normalnie ekstrawaganckie :laugh: :laugh: :laugh:

Moniaaak gratulacje, pierwszy ząbek u naszych maluszków :lol: a kanalik się udrożni, trzymamy kciuki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756557 przez demoniqe
Sevilla ja przy pierwszych rozmowach oczywiście też wybuchałam płaczem, ale staraj się powstrzymać! Chłopy są strasznie prości :) mój mąż mnie tego nauczył, żebym mówiła mu o wszystkim co czuję bo on jest "pustak" i się nie domyśli, a jak mu powiem to będzie się starał coś zmienić :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #756571 przez vika
moniak wszystkie trzymamy kciuki szybko i sprawnie u Kacperka poszło to ząbkowanie :laugh: oby tak dalej a nawet i całkiem bezboleśnie-bez marudzenia :kiss:

DZIEWCZYNY CO DO ATRAKCYJNOŚCI TO KAŻDY MA JAKIEŚ FOBIE ZWIĄZANE ZE SWOJĄ OSOBĄ
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756582 przez pauluska
Ooo Vika faktycznie chudzielec byłaś za dużo kg źle ale za mało też niedobrze. Aj ale dziewczyny nie narzekajmy trzeba o siebie dbać i będzie dobrze :) Czapkę wzięłam 6-12 msc ale i tak doszyję do niej troczki żeby się lepiej trzymała :)

11 lata 3 miesiąc temu #756583 przez moniaaak
faktycznie vika chudzielec z Ciebie. My się martwimy, że jesteśmy za grube, a Ty odwrotnie.

Joasia jak Twój nocny bohater? Bo mój nie odpuszcza- a ostatnio chyba sprawdza wytrzymałość mamy :) :P :P . Może przez te zęby? Ale wstaje czasami co godzinę,a dziś miał kilka pobudek po 30-40 minutach.

11 lata 3 miesiąc temu #756589 przez Olga60
Natasza wcina jarzynki z królikiem :laugh:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #756590 przez anek
Vika ale chudzina z Ciebie ?ile masz wzrostu?

Ja waze tyle ile przed ciążą ale nie czuje sie wooooogóle atrakcyjna.po pierwsze cycki -masakra a po drugie brzuch.jeszcze jak cwiczyłam to widziałam efekty ale od miesiaca dupy nie ruszam i dalej wywaliło bęben.przez to nie chce mi sie wogole stroic.rano to tylko dresy, włosy związe i tak chodze.nie ma mowy o pomalowaniu sie czy jakims ułozeniu włosów.wkurzam sie na siebie bo nic z tym nie robie.żre wiecej niz wczesniej, nie cwicze tylko sie użalam.za 3 msc do pracy wiec musze cos ze soba zrobic ale kiedy to nieiwem:P

Moniaaak gratulujemy ząbka!

Sevilla uwarzam tak ja dziewczyny rozmowa+cos trosze prowokacyjnego(kolacja,bielizna itp).

u nas w tej sferze akurat w porzadku a nawet lepiej niz wczesniej:)

czekam az Lenucha sie obudzi i jade młodego zawiesc na karate i do biedry po jakies słoiczki.

11 lata 3 miesiąc temu #756601 przez anek
Olga słodziak z Nataszki i jakie ma niebieskie oczęta.widac ze króliczek smakuje:)

Pauluska podeslij link do tych czapek,ja kupiłam taką tylko kolor pomaranczowo-brazowy, rozmiar 42 i jest dobra.
www.smyk.com/cool-club-czapka-dziewczeca...ubranka-dla-dzieci-p

chciałam cos jeszcze cieplejszego Jje kupic.

11 lata 3 miesiąc temu #756608 przez pauluska

11 lata 3 miesiąc temu #756626 przez tysiiiak
Moniaaak gratuluję ząbka i czekamy na kolejny :) pierwszy ząbek majowy :) i oby nocki były lepsze jak drugi wyjdzie :)

Vika Rzeczywiście chudzinka byłaś tak źle i tak nie dobrze. Moja przyjaciółka ma ten problem że jest za chuda. Nie raz starała się trzymać dietę na przytycie a max 1 kg jej się udało więc znam problem i od tej srony pośrednio ;)

Alex Zuzka czadowa :) u nas rączki tak samo wyglądają przy jedzeniu :)

Olga Nataszka też cud, miód :kiss: Już mięsko? :)

Ja pogrzebałam w siatkach z rzeczami większymi dla Kubulka i znalazłam czapeczke, kurtecze i kamizelke :)

11 lata 3 miesiąc temu #756637 przez pauluska

11 lata 3 miesiąc temu #756658 przez vika
pauluska napisał:

Ooo Vika faktycznie chudzielec byłaś za dużo kg źle ale za mało też niedobrze. Aj ale dziewczyny nie narzekajmy trzeba o siebie dbać i będzie dobrze :) Czapkę wzięłam 6-12 msc ale i tak doszyję do niej troczki żeby się lepiej trzymała :)

HAHAAA NO DOKŁADNIE MÓJ TAK SAMO ŁAPIE SIĘ ZA GŁOWE A NAJLEPSZE JEST WTEDY GDY CAŁY DZIEŃ TRUJE JAKIŚ TEMAT NIE POWIEM WPROST O CO CHODZI A NA KONIEC JAK JUŻ WSZYSTKO WYJAŚNIMY TO OKAZUJE SIĘ,ŻE JAK ZWYKLE TO MOJA BAJKA A DLA NIEGO TO O CZYM MYŚLAŁAM TO ISTNY KOSMOS :) MY KOBIETY MAMY WYOBRAŻNIE :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka