- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W drodze powrotnej zrobiliśmy jakieś zakupy i przy okazji fura Kacperka złapała gumę.. wrrrrrrrrr
Na szczęście mały zdrowy, mamy potwierdzonego jednego ząbka, a drugi w drodze:).
Oczko mu znów ropieje, więc dostał kropelki. Jak po tygodniu nie przejdzie to prawdopodobnie trzeba będzie udrożniać kanalik. Trzymajcie kciuki żeby przeszło, bo ja się tego strasznie boję
Maluszek waży 6450, pediatra stwierdziła, że strasznie dużo się rusza, dlatego niewiele przybiera .I ma 64 cm.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Maksior właśnie napierdziela swoją drugą drzemkę, ja ugotowałam obiadek ... mam masę prania do poskładania, ale mi się nie chce ...
Co do ubierania u nas: body z krótkim rękawkiem, bluzeczka, rajstopki i spodnie dresowe. Na dwór zakładam mu polarowego pajaca i pakuje w kożuszek, gdyż nie wiedzieć czemu moje dziecko upodobało sobie poranną drzemkę w wózeczku i na dworze. Z rana u nas jest koło 6-7 st. Jak lubi toć mu nie zabronię
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Moniaaak gratulacje, pierwszy ząbek u naszych maluszków a kanalik się udrożni, trzymamy kciuki
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
DZIEWCZYNY CO DO ATRAKCYJNOŚCI TO KAŻDY MA JAKIEŚ FOBIE ZWIĄZANE ZE SWOJĄ OSOBĄ
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia jak Twój nocny bohater? Bo mój nie odpuszcza- a ostatnio chyba sprawdza wytrzymałość mamy . Może przez te zęby? Ale wstaje czasami co godzinę,a dziś miał kilka pobudek po 30-40 minutach.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja waze tyle ile przed ciążą ale nie czuje sie wooooogóle atrakcyjna.po pierwsze cycki -masakra a po drugie brzuch.jeszcze jak cwiczyłam to widziałam efekty ale od miesiaca dupy nie ruszam i dalej wywaliło bęben.przez to nie chce mi sie wogole stroic.rano to tylko dresy, włosy związe i tak chodze.nie ma mowy o pomalowaniu sie czy jakims ułozeniu włosów.wkurzam sie na siebie bo nic z tym nie robie.żre wiecej niz wczesniej, nie cwicze tylko sie użalam.za 3 msc do pracy wiec musze cos ze soba zrobic ale kiedy to nieiwem:P
Moniaaak gratulujemy ząbka!
Sevilla uwarzam tak ja dziewczyny rozmowa+cos trosze prowokacyjnego(kolacja,bielizna itp).
u nas w tej sferze akurat w porzadku a nawet lepiej niz wczesniej:)
czekam az Lenucha sie obudzi i jade młodego zawiesc na karate i do biedry po jakies słoiczki.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska podeslij link do tych czapek,ja kupiłam taką tylko kolor pomaranczowo-brazowy, rozmiar 42 i jest dobra.
www.smyk.com/cool-club-czapka-dziewczeca...ubranka-dla-dzieci-p
chciałam cos jeszcze cieplejszego Jje kupic.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Vika Rzeczywiście chudzinka byłaś tak źle i tak nie dobrze. Moja przyjaciółka ma ten problem że jest za chuda. Nie raz starała się trzymać dietę na przytycie a max 1 kg jej się udało więc znam problem i od tej srony pośrednio
Alex Zuzka czadowa u nas rączki tak samo wyglądają przy jedzeniu
Olga Nataszka też cud, miód Już mięsko?
Ja pogrzebałam w siatkach z rzeczami większymi dla Kubulka i znalazłam czapeczke, kurtecze i kamizelke
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Ooo Vika faktycznie chudzielec byłaś za dużo kg źle ale za mało też niedobrze. Aj ale dziewczyny nie narzekajmy trzeba o siebie dbać i będzie dobrze Czapkę wzięłam 6-12 msc ale i tak doszyję do niej troczki żeby się lepiej trzymała
HAHAAA NO DOKŁADNIE MÓJ TAK SAMO ŁAPIE SIĘ ZA GŁOWE A NAJLEPSZE JEST WTEDY GDY CAŁY DZIEŃ TRUJE JAKIŚ TEMAT NIE POWIEM WPROST O CO CHODZI A NA KONIEC JAK JUŻ WSZYSTKO WYJAŚNIMY TO OKAZUJE SIĘ,ŻE JAK ZWYKLE TO MOJA BAJKA A DLA NIEGO TO O CZYM MYŚLAŁAM TO ISTNY KOSMOS MY KOBIETY MAMY WYOBRAŻNIE