BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756007 przez KarinaM
Joasiu moja blizna czerwona i mam schizy jeżeli o nią chodzi. Jak mąż dotyka to mam wrażenie że boli a wokół nie mam czucia.

Dziękuje Wam za komplementy.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756012 przez demoniqe
Pauluska skalpel zrobiłam cały ale ledwo :) do wieczora drżały mi mięśnie :) i odkryłam że znów mam mięśnie brzucha :)
m-brava zazdroszczę pracki :) ja idę w czwartek na chwilę a ogólnie wracam 2 listopada.

moniaak ja jutro też mam szczepienie i też idę sama, oby dzieci nam nie płakały.

11 lata 3 miesiąc temu #756017 przez Olga60
Kolejny postęp, tym razem w jedzeniu, Natasza przeszła na 170ml mm :laugh:

Moja blizna jest brązowa, odrętwiała i nie lubię być tam dotykana, póki co ;) no i kreska nadal się trzyma. W ciąży była ledwo widoczna, a teraz zejść nie chce :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #756037 przez alexa_

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756044 przez anek
hej dziewczyny!
pewnie Was nie nadrobie bo nie mam za bardzo czasu.
M pojechał i te wszytskie obowiazki strasznie mnie przytłaczają.wieczorem padam na pyszczek.jeszcze palenie sie zaczeło(czekam na piec gazowy, w tym tyg maja zamontowac)to juz wogole.
Mam nadzieje ze u Was wszytsko oki i dzieciaczki ślicznie zdrowo rosną.
Moja Gwiazdka przekreca sie z brzuszka na plecki i odwrotnie.no i zaczelismy warzywka wprowadzac, narazie słoiczek na 3 razy.
Dzieciaki fajniutki tylko bardzo duzo potrzebuja uwagi, szczególnie ten starszy.chyba robi sie zazdrosny o siostre.
spokojnej, przespanej nocki.dobranoc.

11 lata 3 miesiąc temu #756047 przez KarinaM
My też jutro szczepienie i ja także będę sama.

Olga to gratulacje. Moja raz wypija wszystko a raz zostawia 30/50 ml. Ale robię Jej 170 ml bo nie wiem ile wypije w danym momencie. Pewne jest tylko że w nocy wypije 170ml.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #756052 przez joasia10015
Karina mam identyczne odczucia apropo blizny ,kurde a myslałam że coś jest nie tak -dlatego spytałam ,martwiłam sie że jakoś dziwnie boli ,albo jakby wokół nie było czucia-MAM IDENTYCZNIE :)
alexa ja po tej ciazy czuje ogromne zmiany i nie czuje sie wogole atrakcyjna B) Niby zostało mi tylko 2 kg.do wagi sprzed ciąży to jednak cała jestem taka ,,zwiotczała,,DO tego jestem strasznie zmęczona i suma sumarum jak patrze na swoje piersi (jeden wiekszy drugi mniejszy)na celulit na nogach ,wystającym brzuchu to mam ochotę wyc do księżyca :) Na szczescie mąz mi obiecał silikony :silly: i trzymam sie tego :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #756055 przez Olga60
Alexa przestań :kiss: jesteś młoda, zdrowa, masz cudowne dziecię, a wygląd zew... hmm a o jakich zmianach piszesz, których nie potrafisz zaakceptować ??? Każda z nas np ma +kg, staramy się coś z tym robić :silly: a jak wychodzi .... nie wiem co dokładnie masz na myśli :(

11 lata 3 miesiąc temu #756062 przez joasia10015
anek trzymaj sie,wiem co przechodzisz -mojego M nie ma od 2,5 tyg (jeszcze 1,5 tyg) i tez mam wszystk na głowie-włącznie z paleniem w piecu :dry: Do tego przedszkole starszaka i obowiazki w domu :S Bywa ciezko :huh:
A ja dzis tez bylam na szczepieniu sama ... w dodatku z drugim synkiem który tez był u lekarza bo ma jakas infekcje :dry: I mimo ze bylam upocona w cholere -dalam rade -wiec i wy dacie rade :)
Apropo ciała i zmian po ciąży ,zamówiłam ostatnio sexi bielizne dla siebie i męża -taka z koronki z dekoltem do pępka...i jak zobaczyłam sie w niej to aż sie zasmiałam -co tu mówic -zmieniło sie ciało ,ojjjj zmieniłoooo-trzeba bedzie gasic swiatło w sypialni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #756069 przez Olga60
Joasia :lol: :lol: :lol: dobra jesteś, że nawet myślisz o przebieraniu :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #756071 przez Dave
Dziewczyny, tak weszłam poczytać. Bo mam synka z 29 kwietnia, to tak prawie maj :blink:

Piszecie o bliźnie po cc. Moja jest widoczna i takiego sinego koloru. Wokół nawet mam czucie, ale jakoś tak jednak szpeci.

A ciało.... ocho cho... najgorzej jest z brzuchem, czuję jakbym wcale mięśni nie miała. I za chiny nie chce się spłaszczyć :angry:

P.s. też mam jutro szczepienie :lol: :lol: Ja zawsze sama jadę i to jeszcze na dokładkę z 2,5 letnią córeczką. dacie radę :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 3 miesiąc temu #756073 przez alexa_
porownując to wam zostało po 2 kg
A ja mam 10 nadprogramowych.
Ale najgorszy to brzuch pełno rozstepów i taki flak:(( masakra. Jak Ł tylko dotknie brzucha to koniec czułości. Robi mi sie niedobrze. i rycze.
Już sie boje co bedzie z piersimi jak skończe karmić:((

11 lata 3 miesiąc temu #756080 przez Olga60
Alexa ja np cała jestem szczupła a brzuch mi taaaki wielki został, że szok :cheer: jakiś 7 mc, jak wychodzę to zawsze musi coś zwisać żeby go zasłonić, bo se ludzie myślą, że u mnie ciąża trwa do dziś :lol: oczywiście, źle mi z tym, ale i co, siedzę, oglądam m jak miłość, zjadłam 2 kanapki, teraz chipsy i mówię do męża, że niedługo będę wielką ś.... bo tak ostatnio uwielbiam jeść. Noooo, na fitness niby chodzę i w drodze powrotnej wpieprzam chipsy :P , a mąż mnie uwielbia i mówi grubasie :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #756089 przez alexa_
Olga60 Dzięki za pocieszające słowa.
Musze jeszcze raz sie wziąć za ćwiczenia może teraz będą jakieś efekty.
Bo mąż to mnie zaraz do psychologa wyśle za to ryczenie.
No i przez to że tak wyglądam wgl nie mam ochoty wychodzić do ludzi siedze w domu jak jakis dziwak.

11 lata 3 miesiąc temu #756100 przez Olga60
Alexa ale ja też. Syna odbieram ze szkoły w dresie. Dzisiaj ubrałam się wyjściowo bo jechaliśmy do galerii poszukać kurtki dla niego, to sam się zdziwił jak mnie zobaczył, mamo gdzie byłaś że tak wyglądasz :laugh:
Mąż widać też jest za Tobą, więc naprawdę niczym się nie martw :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka