BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #755765 przez moniaaak
Musze Wam powiedzieć, że to krzesełko do karmienia sprawdza się rewelacyjnie( na razie raczej nie do karmienia;) ). Można je rozłożyć praktycznie na płasko i jeździć z małym po całym domu. Wcześniej go nosiłam z leżaczkiem, a tak to pakuje go w to i jedziemy :). A on ma z tego mega radochę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #755772 przez Alex_87
A ja zaczynam ćwiczenia z książki uwaga uwaga: Skazany na trening - zaprawa więzienna :D mój mąż teraz to czyta i jest kilka interesujących ćwiczeń, ja zamierzam ćwiczyć narazie brzuch.

Sok z czarnego bzu jest super, ja piję codziennie, ale niestety jak się wychodzi w takie zimno bez kurtki to żadne cuda nie pomogą :D

Dziewczyny karmicie już dzieciaki w krzesełkach? Bo codziennie zbieram się żeby jechać po krzesełko, ale taaak mi się nie chce. A pewnie byłoby wygodniej niż w leżaczku

11 lata 3 miesiąc temu #755783 przez pauluska
Książka Ewy Chodakowskiej leży u mnie w pudełku :lol: przepisy w niej są bardzo fajne a co do ćwiczeń też zamierzam robić na drugiej drzemce Iguni bo jak pisałam wieczorem to już tylko leniuchowanie mi w głowie no a za rok trzeba z dzieckiem na plaże wyjść :D Mniej Internetu to więcej czasy na coś innego będzie a nie narzekam ciągle że brak mi czasu B)

11 lata 3 miesiąc temu #755795 przez KarinaM
A tak Irina wczoraj kombinowała przekręcanie na brzuch.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #755797 przez KarinaM
Nie wiedziała co zrobić z rękąpod sobą.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #755799 przez KarinaM
A na brzuchu próbuje złapać zabawki.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #755804 przez ewela86
mojej niuńki kupka najdalej zawędrowała na plecy, ale widzę vika że twoja gwiazda zdecydowanie wygrywa w tej kategorii!!!

11 lata 3 miesiąc temu #755813 przez joasia10015
Vika dzieki za linki-już cos ,,OBSERWUJE,, ;) Uwielbiam te paki dla chłopaków ale dla dziewczynek dużo wiecej kolorowych i piekniejszych ciuszków :blink:
No to twoja lalka pobiła MIkiego :lol: A nasza mata już sie moczy ;)
Byliśmy dziś na szczepieniu -Miki wazy 6300 :) Płakał troszkę :( ale nie było zle :) CO do nie przespanych nocek to pani doktor stwierdziła że taki jego urok :unsure: :ohmy: :cheer: To ja juz podziekuje za ten ,,urok,, :blink: :blink: :blink: :blink: Powiedziała że mam spróbowac dac kaszkę przed snem i jesli sie nic nie zmieni to znaczy że Miki potrzebuje czesciej jak inne dzieci przytulania i dotyku mamusi-po prostu nie chodzi i jedzenie tylko o mamusie :kiss: Ale zobaczymy :) A ogólnie pow.że dzieci na cycusiu do 6 msc tylko cycuś -kiedyś było troszke inaczej -ale juz sie zmieniło :huh:
Karinka mój Miki tak samo sie wyginał wczoraj ,tylko jakoś dał sobie rade z rączką pod brzuszkiem i przewrócił sie cały na brzuch :)
Kurcze Ewa Chodakowska ??? Ja na samą mysl jestem zmeczona :S :lol:
Dziewczyny po cc jak wasze blizny? Zaczerwienione jeszcze czy juz białe ,,niteczki,,? Ja po pierwszej cc juz mialam zagojone wszystko a teraz mam jeszcze czerwone dookoła :S

Achhh Miki straszny siłacz -łapie cokolwiek żeby sie podniesc i usiasc :blink: Bedzie szybciej raczkował jak Miłosz -Miłek w porównaniu do niego to był mały len :blush: Kurcze ,na prawde każde dziecko inne :S

11 lata 3 miesiąc temu #755818 przez KarinaM
Kiedyś dawałyście zdjęcia ze ślubu. Ja nie mogłam znależć. To dam teraz.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #755820 przez pauluska
Moje dziecko ma dzień śpiocha dzisiaj od 7 już trzecia drzemka półtoragodzinna i śpi dalej. Odkąd usypia w łóżeczku zauważyłam że jest mnie płaczliwa czyli faktycznie się w nim wysypia oby się jej nie odmieniło. My już czwarty dzień bez spacerku ta pogoda jakaś dziwna no ale z katarkiem chyba lepiej i trzeba wyjść jutro a Wy codziennie spacerujecie ? Jak długo ?

11 lata 3 miesiąc temu #755830 przez joasia10015
Karinka chyba w dniu ślubu byłaś młodziutka bardzo co? WYglądasz jak taka dziewczyneczka -w dobrym słowa znaczeniu ;-p No leseczka że hohohohohoooo !!!!

11 lata 3 miesiąc temu #755838 przez Olga60
Hellooo :)

U Nataszy krok do przodu! Trochę ją dzisiaj postymulowałam i zrobiła sama obrót z pleców na brzuch :lol: . Mata zamówiona. A na obiadek wszamała jarzynki z królikiem, ale wcinała, w końcu porządny smak, a nie te mdłe warzywa :P
Alex Natasza je w krzesełku
Karina bardzo ładnie wyglądałaś na ślubie :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #755858 przez KarinaM
Joasiu miałam 25 lat jak brałam ślub. Ale dziękuje za komplement że wygladalam młodo.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #755863 przez Alex_87
Karina pięknie wyglądałaś :) Ja tez brałam ślub w wieku 25 lat :D

Hmmm czyli co jednak na cycku do 6 miesiąca nic? Czemu dzieci na piersi mają mieć później wprowadzone nowości? Moja Zuzka wcina aż jej się uszy trzęsą, dziś był ziemniak z marchewką, podaje małe ilości, jeden słoik na trzy razy, ale niech się uczy nowych smaków. Po 6 miesiącu to już będzie jadła porządne jedzonko :D

My spacerujemy codziennie, a raczej chodzę z nią dopóki nie zaśnie, a później ona śpi na podwórku a ja sobie coś tam robię. Nawet jak miała trochę katar to i tak starałam się, żeby była codziennie na powietrzu. Jakoś tak mi się wbiło do głowy, że spacer obowiązkowy.

Kurde dziewczyny wczoraj wieczorem coś mnie zaczęła swędzieć skóra, a dziś patrze a ja już mam takie plamy czerwone swędzące :ohmy: ani nie zmieniłam proszku, ani kosmetyków, no nie mam pojęcia skąd to. Żeby tylko Zuzce nic nie było, bo przecież ona cały czas przytulona do mnie :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #755864 przez vika
JOASIUpolecam sie na przyszłość :laugh:

my spacerujemy co dzień min godz. a jak mi się nie chce wychodzić to męża wyganiam :)czasem jak mam chandrę to ubieram ja jak na dwór usypiam w wózku i wystawiam na balkon ale co dzień zalicza dworek :)
KARINA ŚŁICZNIE WYGLĄDAŁAŚ :)

A moja pyza coś ostatnio nie chce ani kaszki ni deserków :unsure: :unsure: :unsure: pluje i odwraca głowę :unsure: :angry: nie wmuszam jej soczki dopijam sama :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka