BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #754841 przez Olga60
Vika no właśnie ta cena :angry: , podjadę dziś do smyka i tam zobaczę, przede wszystkim firmy jakie mają i wtedy wrzucę na allegro :huh: dla porównania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #754851 przez demoniqe
Alex właśnie! Moja mama mówi żebym nie katowała maluszka i przytulała go w nocy i dawała cycucha kiedy tylko chce :) zazdroszczę, że tak chodzicie po lumpkach, ja też bym chciała, nawet mam komis dziecięcy za blokiem, ale mały jak idziemy na spacer to che żeby jechać :) stanie w miejscu go nudzi, a na dodatek w komisie nie ma wcale miejsca żeby moim wózkiem wjechać bo mają tam nie tylko ciuchy ale i wózki i zabawki, itp.

Ja na forum jakoś od września ubiegłego roku jestem, w majówkach oczywiście, wcześniej byłam w styczniówkach albo lutówkach chyba, ale poroniłam w kwietniu. Patrzę, że bardzo słabo się udzielałam na początku :)

11 lata 3 miesiąc temu #754873 przez joasia10015
moniaaak a którą kaszkę dajesz? Mleczno -ryżową czy tylko ryżową? Wczoraj to wogóle wyczytałam że dziecie na cycusiu -dokarmianie po 6 msc....i bądz tu mądry człowieku :unsure:
Ja na forum trafiłam całkiem przypadkiem ,kiedyś na pocztę przyszła mi jakaś reklama ,z kursem dla przyszłych rodziców i tak jakoś sie zaczęło :)
Ojjj szkoda że nie ma tych wczesniejszych dziewczyn-ale najważniejsze że my zostałyśmy :blink:
CO do ciuszków to uwielbiam chodzic po lumpakch ale teraz brak na to czasu -za to jak mąż wróci to pobiegam tu i tam ;)
Miki jak zasnął o 8 (jak Miłka odwoziłam do przedszkola ) tak spi do teraz -skubany odsypia nockę ;) (a już 11 )
Kurcze nie jestem w temacie puzzli -do czego konkretnie wam posłużą?

11 lata 3 miesiąc temu #754880 przez joasia10015
Acha Miki też jak narazie przygląda sie swoim stópkom ;) Nic po za tym z nimi nie robi ;)

11 lata 3 miesiąc temu #754881 przez vika
joasia10015 JA POTRZEBUJE TYCH PUZZLI JAKO MATE PODŁOGOWĄ PONIEWAŻ WSZĘDZIE MAM PANELE BEZ DYWANÓW

allegro.pl/show_item.php?item=3572240419 DZIŚ TAKI ZESTAWIK WYLICYTOWAŁAM A POLUJE NA JESZCZE JEDEN I FINISZ NA TEN MSC :)

11 lata 3 miesiąc temu #754888 przez Olga60
Joasia u mnie też na podłogę jako mata, bo mam płytki i panele, więc jak jestem w kuchni lub d.pokoju mała jest w krzesełku, huśtawce, na rękach. Mało leży, stąd chyba bardziej się garnie do siadania niż obracania.

11 lata 3 miesiąc temu #754897 przez Olga60
Vika śliczne te rzeczy, takie inne :kiss: , może też zajrzę na allegro i uda mi się coś wyłapać, ale tak naprawdę nie wiem co by się małej przydało bo min potrzebne ma, a teraz i tak na dwór w kombinezonach, a po domu body, dresy :huh:
Będzie starsza, chodząca, będziemy się stroić :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #754918 przez joasia10015
VIKA rewelacyjne te zestawy kupujesz ,musze przysiasc i tez cos poszukac :)
Dziewczyny jakie macie termometry do mierzenia temperatury u dzieci? Ja mam zwykły elektroniczny ale myslałam o tych ,,bezdotykowych,,-co myślicie?
Ewelaty pewnie masz wagę srzed ciąży co? WYgladasz rewelacyjnie-a Dianka rośnie prawdziwa modeleczka :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #754926 przez vika
no właśnie próbuje Was zachęcić bo naprawdę warto,nawet jeśli jakiegoś ciuszka nie zdąże użyć to i tak się opłaca :)

11 lata 3 miesiąc temu #754928 przez ewela86
ufff :P mała dopiero teraz zasnęła!!!! nie śpi od 5.30 nie licząc półgodzinnej drzemki :ohmy: a darła się tak że nie wiedziałam już co mam robić. ja czytam że wasze dzieciaczki zasypiają w dzień w łóżeczku lub bez bujania to po prostu nie mogę uwierzyć. moja NIGDY (może pomijając pierwsze 1-2 miesiące) nie zasnęła sama w dzień :( a dzisiaj to już był istny cyrk - nawet na rękach nie chciała. taki ładny dzień a ja nawet nie mogę wyjść jak nie zaśnie bo wstyd :P

joasia no udało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży :) ale Tobie pewnie też ;)

ja szukam jakiejś cieplejszej jesiennej czapeczki.

11 lata 3 miesiąc temu #754942 przez vika
z tymi bucikami to ja też nie wiem jaki rozmiar mam wziąć moja ma prawie 10 cm stópkę a i z czapeczką nie wiem jaką kupić bo bardzo podobają mi się takie zwykłe bez nauszników ale chyba lepiej wziąć wiązane

11 lata 3 miesiąc temu #754949 przez joasia10015
Ojjj niestety jeszcze nie mam wagi sprzed ciązy ,brakuje mi jakies 2 kg. ale myśle że to kwestia czasu :)
Laseczki oglądałyście dziś DZIEN DOBRY TVN? Fajny był temat o szczepieniach dzieci :huh: Bo jakaś tam rodzina nie zaszczepiła syna wogóle i dostali ,,karę,,do zapłacenia -bo sprawa skonczyła sie w sądzie :ohmy: (kurde jeśli dobrze usłyszałam :blink: ) Był WOjciech CEjrowski który jest za tym by rodzice mieli wybór a nie przymus - hmmmm szczerze to mam mieszane odczucia :S

11 lata 3 miesiąc temu #754954 przez KarinaM
My z Irinką. Nie patrzcie na moje włosy bo muszę iść do fyzjera i coś z nimi zrobić.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #754957 przez KarinaM
Joasiu ja mam bezdotykowy termometr. Kupiliśmy jak Irina się urodziła. Narazie jestem zadowolona. Mierzy szybko. Znajoma która pracuje w aptece powiedziała żeby nie wybierać tych najdroższych bo to tylko strata pieniędzy bo one też mierzą średnio i mają pomyłkę do 0,3 stopnia.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka